68 - Kim Daha ŞIK ?

 


Didem Antebi 'nin üstünde yine çok şık kırmızı bir Alexander McQueen görüyorsunuz. Bu elbiseyi daha önce giyen 2 kişi oldu. Kim Kardashian ve Tulisa Contostavlos. Üçüde farklı stiller açısından güzel örnekler sunuyor bizlere.

Didem Antebi 'nin vücut yapısı bu tarz elbiseler için ideal. Doğal olarak kötü taşıyabilmesi neredeyse imkansız. Malum kış aylarını yaşadığımız için çorapla giymesi gayet anlaşılır. Hem öyle gözüme de sırıtmadı gayet yakışmış. Siyah uzun bir kolye kullanarak siyah çorapla güzel bir köprü kurmuş. Sadece Chanel çantanın boyu biraz fazla geldi bana. Daha küçük bir modelini seçseydi daha mı iyi olurdu acaba ?



Elbise Kim Kardashian 'a da yakışmış. Ama yılan derisi Christian Louboutin 'lerini sevmedim. Hele o metalik portföyü ne alaka dedirtiyor insana. Ama kullandığı kolyeyi sevdim. Elbiseyle çok güzel gitmiş. Saçları ve makyajı güzel.

Tulisa Contostavlos kimdir bilmiyordum. Google sayesinde öğrendim ki X Factor yarışmasının jüri üyesiymiş. Bu elbise altına Nicholas Kirkwood ayakkabılarını hiçmi hiç sevmedim.

Benim oyum yine Didem Antebi 'ye gidiyor. Ya sizin ki ?




Share

Yorumlar

  1. Kaç gündür bir didem antebi'dir gidiyor:)))İnşallah devamı gelir çünkü didem hanım gönlümü açıyor bu kırmızı elbise ona çok yakışmış doğru aksesuarla hayat bulmuş çorap giymesini çok sevdim ayakkabıları güzel ama kım kardashıan dolgun hatlarıyla elbiseyi doldurmuş.Aslında ben kım'ın vucudunu sevmem seksi falanda bulmam hele göğüsleri beni sinir eder hiç ama hiç beğenmem kım'i.bu sefer bu elbiseyle iyi göründü gözüme dolgun hatları elbiseyi başka bir havaya sokmuş.Diğer hanımefendi hiç olmamış ona yorumum yok.Ama dedim ya eğer didem hanım varsa ankette rakiplerin işi zor çünkü o asaletiyle alıp götürüyor işi kesinlikle Didem Antebi benim birincimdir:))

    YanıtlaSil
  2. Resmin açısından mı bilmiyorum ama Didem Antebi'nin üzerinde, bel kısmındaki dikişler vs hiç gözükmüyor, o yüzden çok sıradan duruyor. Çorapsız hali çok daha hoş tabi ki ama dışarıda 3 derece hava olduğu düşünülürse hak vermek lazım.

    Yine de ben Kim Kardashian diyorum, tabi ki ayakkabılarını görmezden gelerek.

    b-lure.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Niye hiçkimse kemerle kullanmamıs acaba??

    YanıtlaSil
  4. Aynı elbise üçünde de ne kadar farklı durmuş değil mi?

    YanıtlaSil
  5. Valla bugun huysuz modumdamiyim neyim bilemiyorum ama hicbirine bayilmadim. Didem Antebi hakkinda dediklerine katiliyorum corap disinda. Evet kistayiz ama daha ince bir siyah corap tercih edebilirdi bence. Elbisenin canli rengine cok koyu kacmis coraplar. Kim Kardashian'in kolye secimine bayildim, elbise de cok yakismis ama ayakkabilarla bozmus herseyi. Tulisa'yi guzellik olarak cok cok begenmeme ragmen acikcasi kaale bile alamicam cunku stil nedir, moda nedir bunlarla alakasi olmayan bir insan. Stilistleri uzerine tesadufen guzel bir elbise geciriyor (burdaki McQueen gibi) sansina iyi bisey giymis oluyor ama bazi kombinlerini gorsen Pelin inanamazsin!

    YanıtlaSil
  6. walla her gecen gün dahada begeniyorum didem antebiyi bi kere cok klas bir durusu var gamzeye katiliyorum bu konuda nerde ne giymesini iyi biliyor.canta konusunda haklisin pelin biraz büyük kacmis bencede

    YanıtlaSil
  7. Elbise bencede çıplak tende daha guzel ama mevsim malum, o yzuden bence bu sekilde de guzel, ve aynen katılıyorum canta yorumuna..cok kalın kalmıs..buyuk duruyor, yanlız hersekilde cok siki basladi DA bu seneye:) ne guzel:))

    YanıtlaSil
  8. Aynen bende Gamze gibi Kim K'nın vücudunu sevmem ama yinede baktığımda en iyi Kim K. diyorum. Siyah opak çorapla maalesef sevmedim elbiseyi olmamış bana göre. 3. kişi için hiç bişi diyemeyeeğim.

    YanıtlaSil
  9. elbisenin modeli en iyi Kim Kardashian'in uzerinde belli olmus. Kendisini seciyorum

    http://stylishtimes.blogspot.com

    YanıtlaSil
  10. Kim'in vücuduna bayılırım. 1.57'lik boyuyla 2.06'lık erkekleri tavlayan minyon ama şekilli, tatlı bir vücudu vardır. En çok da Kim'e yakıştırdım.

    YanıtlaSil
  11. Yani elbisede hicbir ozellik yok Ama Didem Antebi dogru bir durusla kendine yakistirmis. Siyah corapla daha cok begendim. Ama Alexander M. Oldugunu bilmesek sizden dolayi , son derece siradan gorunuyor.

    YanıtlaSil
  12. EvrimKuzey20 Ocak, 2012

    Kim Kardashian ın gogus ve popo kısmı ıcın ayrıca acaba parca eklenmıs mıdır?? merakımı mazur gör Pelinim.. :)) Dıdem Antebı.. evet cok hoş duruyor ustunde ve coraplar bence de cok hoş olmus.. canta konusunda da sana katılıyorum.

    YanıtlaSil
  13. Gördüğüm de o çorapların soğuk nedeniyle olmadığını düşündüm iyiki de giymiş o çorapları ama bence Didem Antebi o kolyeyi takmamalıymış Chanel'i direk falso, tabiki şık ama kolye ve Chanel olmasa mükemmel güzellikte olurdu bence..Kim'den bildiğin neffret ederim kıyafetlerinden de kendisinden de ama bu kombini çok hoş olmuş bence baştan aşağı güzel..Tulisa Contostavlos'un Nicholas Kirkwood bootielerini sevdim ben hatta oyum ona.. =)

    YanıtlaSil
  14. YC bence ince bir çorap olsaydı inan sende beğenmezdin. bence giydiği ideal :) ve huysuzluk sana yakışıyor devamm :)

    evet görüyorum ki kim bu sefer epey beğenilmiş. bence de elbise yakışmış yani güzel doldurmuş.

    YanıtlaSil
  15. Ben Didem'de daha çok beğendim elbiseyi. Ayrıca bu elbiseye ince çorap olmazdı. Azıcık birşey biliyorsam kesinlikle bu çorapla gayet başarılı olmuş.Çanta hususunda da sana katılıyorum Pelin. Daha küçük bir çanta olabilirdi ama o kadar kusur da oluversin yahu. Onu incele bunu beğenme. Ha bir de Fazılhan'a katılıyorum kolyesi de aslında uzun olmasaydı çok daha şahane olurdu ama olsun dedim ya bu kadar kusur da oluversin belki Didem böyle mutlu, böyle uygun gördü. Elbisenin modelinin görünmemesini de kesinlikle objektife verilen poz ve ışıkla alakalı olduğunu düşünüyorum.Sağdaki kız gibi 45 derecelik bir açıyla yan duruş verilen pozlarda kesinlikle ışığı çekilen nesneyi en iyi şekilde yakalarsın.

    YanıtlaSil
  16. Pelin hanımcım ben Didem hanımı beğendim.Çok hoş tatlı bir hanım kendisi.Giyinmeyi de biliyor bunda kariyerinin de etkisi var tabi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.