8 - Kim Daha ŞIK ?

 


Eminim Chanel İstanbul'a gelmekten pek bir memnundur. Baksanıza.. Kimsenin falan kişi bu kıyafetle fotoğraflandı diye bir derdi yok. Chanel'in Fall 2010 koleksiyonuna ait bu şahane renklere sahip tüvit döpiyes ilk Feryal Gülman sonra Mine Kalpakçıoğlu en sonda Bahar Şer'de görüldü. Fiyatı 8 bin 500 lira. Mağazada pek bir beğenmiştim o yüzden biliyorum :)

Kime daha çok yakışmış konusunda ise kararsızım. Feryal Gülman tam bir Chanel kadını. Bu havayı Bahar Şer'de göremiyorum. İkiside garantiye kaçıp aynı renk çorap ve ayakkabı giymiş. Mine Kalpakçıoğlu'nun sarışınlığı ve beyaz teni döpiyesin rengiyle çok uyumlu. Ben Chanel'lere çorabı fazla yakıştırmayanlardanım. Kıyafete feci boğucu bir hava veriyor. Ama bilezikleri çok alakasız. Saçları daha bir derli toplu olabilirdi. Rujun rengi çok yakışmış.

Tüm bu artılar eksiler sonucu benim oyum FeryaL Gülman'a gidiyor. Kıyafete özen göstermiş. Saç ve makyaj dört dörtlük. Tam Chanel kadınında olması gerektiği gibi.



Kaynak : Hello, Şamdan,Alem

Yorumlar

  1. Elbise çok yaşlı işi gibi duruyor. Elbiseyi beğenmedim ama yine de soruya cevap vermek açısından Feryal Gülman diyorum. Güzel taşıyor Chanel'leri.

    YanıtlaSil
  2. allah kahretmesin bahar şer bir de chanel kolye takmış öğğğ

    YanıtlaSil
  3. Mine Kalpakcioglu'nun kilolu gostermis.. Ben Feryal Gulman 'i begendim

    YanıtlaSil
  4. mine kalpakçıoğlu'nun elma yapılı fiziğini, iyice kalın belli göstermiş!

    YanıtlaSil
  5. yaaaa bence elbise biraz çuvalı andırıyor.fazla boğucu ve kapalı geldi bana .sıkıcı bi kıyafet.değil 8500tl, 850 bile vermem :C
    xoxo

    YanıtlaSil
  6. Mango'da ya da Zara'da görseydiniz bu elbiseyi kaç kişi alırdı ya da denerdi ? Bence 0... 80 lira bile vermem kusura bakmayın...

    YanıtlaSil
  7. Feryal Gülman çok sevimli çıkmış bu fotoda, minnie mouse'a benzemiş :) Ve evet en çok ona yakışmış, gerek yaşı itibarıyla, gerek saç, makyaj gayet düzgün ve derli toplu gözüküyor.

    mine kalpakçıoğlu hiç aynaya bakmadan mı almış anlamadım, çok kilolu göstermiş bu kıyafet kendisini. Öbür hanımı hiç duymadım, yenilerden galiba, ona da hiç yakışmamış, o kolye nedir hakkatten çok güldüm hani chanel giydiğini anlamayan olursa diye bir önlem olarak takılmış gibi. Yetmez, şu logolu chanel küpelerden de taksaydı keşke.

    YanıtlaSil
  8. elbisenin fiyatı 13.800 lira.şu an %30 indirimde ve sadece 36 beden kalmış

    YanıtlaSil
  9. Bence bizim sosyetemiz tam tersine Chanel'in İstanbul'a gelmesiyle, "ayağa düştüğü"nü düşünmeye başlamış bile olabilirler. Feryal Gülman için birşey farkettiğini sanmıyorum, geçen yıl Paris'te 4000 Euro'ya veya Londra'da 3800 sterline aldığı Chanel tüvit takımı bu sene İstanbul'da 8500 liraya almak aynı şey...

    Chanel, Missoni, Dior... Bu markalar zaten öncelikle 30 yaş ve üstü kadınlara hitap ediyorlar, ama arada bir hedef kitlelerini gençleştirmek için operasyonlar yapmak zorunda kalıyorlar. Mesela Missoni'nin yeni reklam kampanyası için Leighton Meester'ı seçmesi tam böyle bir hareket. Timeless ve classic olmanın böyle bir açmazı var işte.

    YanıtlaSil
  10. Unutmadan şunu da ekleyeyim, geçen hafta Londra'da, Selfridges, Harvey Nichols ve Harrods mağazalarında, indirim zamanı Türkiye'den alışverişe gelmiş en az 8-10 kadına rastladım. Genelde çiftler halinde geziyorlardı ve sabah kalkıp güzelce süslenip alışverişe çıktıkları pek bir belliydi. Eminim siz olsaydınız hemen cemiyetimizin hangi güzide simaları olduğunu şıp diye bilirdiniz, ama ben o kadar yakından takip etmediğim için, sadece Türkçe konuşmalarından tanıyabildim kendilerini:)

    YanıtlaSil
  11. Bakınız ne buldum. :)

    http://www.seffafgazete.com/haber_detay.asp?haberID=4479

    Tebrikler. Bu defa bir internet gazetesine manşet oldun. Yılın enleri yazınla bunu fazlasıyla hak ettin.

    derya

    YanıtlaSil
  12. @coşkun chanel'in event listesinde olmak şu aralar o kadar in ki emin ol istanbulda açıldığına çok memnundurlar :) özellikle özel müşterilerine sunduğu imkanları yurtdışında bulamazlardı.

    YanıtlaSil
  13. ama ben etikete baktım ve 8bin 500 cvarı bişey yazıyordu. çok eminim. acaba euro, dolar mıydıda ben tl sandım.

    8 binde çok fazla ama 14 bin liraya yakın bir fiyat çılgınlığın ötesinde. gücü yeten her kadının gardrobunda bir chanel ceket olmalı. 1 ceket, 1 2.55 kafidir. geriside boştur.

    YanıtlaSil
  14. deryacım hiçbirşey dikkatinden kaçmıyor süpersin :)

    YanıtlaSil
  15. ama yine feryal hnm kazanmış benimde tercihim::)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.