73 - Kim Daha ŞIK ?

 



Hatırlarsanız Feryal Gülman geçtiğimiz yıl kasım ayında bir düğüne gördüğünüz bu şahane Moniqoe Lhuillier elbiseyle katılmış ve hepimizin beğenisini kazanmıştı. Aradan topu topu 3 ay geçtikten sonra bu sefer aynı elbiseyi Arzu Sabancı 'nın üzerinde görüyorsunuz.

Düğün epey ses getiren bir düğün olduğu için Feryal Gülman 'ın bu elbiseyle resimleri hemen hemen her yerde yayınlanmış ve beyinlere iyice kazınmıştı. O yüzden Arzu Sabancı 'nın yine medyanın tam kadro yer aldığı bir düğünde aynı kıyafetle katılması büyük bir cesaret.

Ve en nihayet 2 yakın arkadaş bu seçimleri yüzünden karşı karşıya geldiler. İkiside güzel ve fit kadınlar. Ama benim için Feryal Gülman saç modellinin güzelliğiyle bir adım önde.





Share

Yorumlar

  1. elbise o kadar güzel ki kimin giydiğine dikkatimi veremiyorum:)))

    YanıtlaSil
  2. Her ikisindede cok hos . Bu elbiseyi zaten cok begenmistik Ama saclar Feryal Gulmanda daha hos ve o klasik makyajina bayiliyorum. Oyum FG.

    YanıtlaSil
  3. Kesinlikle Feryal Gülman!

    YanıtlaSil
  4. Elbise çok güzel sadece bir elbise satın alma hakkım olsa bu elbiseyi alırdım. Çok güzel bir elbise ve feryal hanıma daha güzel olmuş saçı,makyajı,duruşu çok güzel olmuş. Arzu hanımda çok kötü değil ama elbisenin gösterişini ortaya çıkaran feryal hanım. Oyum çok net ve açık feryal gülman'a:)

    YanıtlaSil
  5. Pelin hanim ht de bir sergide Feryal Gulmanin uzerinde bir sari palto var. Biliyorum konuyla alakasiz. Ama renk cok guzel acaba Victiria Beckhammi? Turkiyede satilan bir markami?

    YanıtlaSil
  6. Elbisenin en guzel yeri sweetheart neckline'i. Bu kismini da en guzel Arzu Sabanci tasimis. Mankende bile bulamadigi bicimde hayat bulmus elbisenin ust kismi bence. Saclarinin arkasini goremiyorum ama onden biraz daha rahat olsaymis daha iyi olurmus sanki. Cantasini da cok begendim Arzu hanimin.

    YanıtlaSil
  7. Feryal hanimin sacini ve makyajini daha asil buldugum icin, kiyafeti benim gozumde o daha guzel tasimis.

    YanıtlaSil
  8. melis
    feryal gülman 'ın hardal sarısı paltosu the row marka. daha önce jennifer lopez 'in üstünde görmüştük. bunun için ayrı post yapmadım çünkü sayıca çok fazla oluyor.bu linkte paltoyu görebilirsin.

    http://www.redcarpet-fashionawards.com/2011/12/18/jennifer-lopezs-the-row-hamilton-wool-crepe-coat-and-charlotte-olympia-dolly-velvet-platform-pumps/

    YanıtlaSil
  9. her ikiside hoş ama Feryal Hanımı daha çok beğendim

    YanıtlaSil
  10. Evet gordum Pelin hanim tesekkurler. The Row satiliyormu acaba istanbullda?

    YanıtlaSil
  11. Kesinlikle Feryal Gulman diyorum. En begendigim durus sac ve makyajla.

    YanıtlaSil
  12. İkisi de birbirinden hoş bence ama ben Arzu Sabancı diyorum :)

    YanıtlaSil
  13. melis the row polar moda mağazasında satılıyor.feryal gülman da orda alıyor.

    YanıtlaSil
  14. Tesekkurler Pelin hn Bu arada bu elbisede inanilmaz her ikisiide cok zarif tasimis. Ama bende sac ve makyaj nedeniyle Feryal Gulman diyorum

    YanıtlaSil
  15. iki bayanin da boyunlari kisa kalmis o asimetrik bag icin, daha uzun boyunda cok daha guzel gosteriyor bu detay kendini. vucut icin yanlis secim bence.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.