75 - Kim Daha ŞIK ?

 



İşte aynı davette yaşanan tam anlamıyla bir piştilik örneği daha. Demet Sabancı Çetindoğan ve Edvina Özyeğin, Resort 2012 koleksiyonlarında gönlümde taht kurmuş Nina Ricci elbiseyle.

Elbise taşıması çok riskli bir kesime sahip. Şayet kalça basen denilen illetten biraz olsun sahipseniz elbisenin tüm esprisi gidiverir. Bu kesim için uzun boy her zaman avantajdır.

Edvina Özyeğin 'in bu soğuk havalarda nasıl üşümediğine şaşırsamda elbisenin üstüne hiçbir şey giymemesini taktir ettim. Böylelikle tüm detaylar gözümüzün önünde. Hep diyorumya bazı özel parçalara özen gösterilmeli ve hakkıyla taşınmalı. Zaten her daim çok zarif bir kadın. Vücut yapısına yakışması bir yana taşımasındanki güzelliğide sevdim. Alexander McQueen cluthı çok güzel. Saçlarını toplamış ve minik sallantılı bir küpe takmış.

Demet Sabancı Çetindoğan 'a gelirsek o da haklı olarak elbise üstüne kürk etol/ceket/yelek karışımı bir şey giymiş. Olmasaymış daha iyi olurmuş ama kötüde durmamış. Tek sorunum her zamanki gibi saç modeli ve makyajı. Keşke birisi daha renksiz hatta hayalet makyaj dediğimiz makyaj tekniğinin kendisine çok daha yakışacağını söylese. Portföyünü çok beğendim.

Benim seçimim Edvina Özyeğin 'dir.






Share

Yorumlar

  1. EDVİNA TABİKİ TARTIŞMASIZ...NE GİYSE YAKIŞIYOO ZATEN

    YanıtlaSil
  2. Roma dönüşü bile postlara yorum yazıyorum iyice bağımlı oldum pelin:) Yine birbirinden güzel postlar. Eline sağlık canım:) öncelikle şunu söyleyim elbiseyi beğenmedim hiç tarzım olan bir elbise değil. Ama biliyorum ki konu bu değil konuya dönersek elbise kesinlikle Edvina hanıma yakışmış hani Demet hanım görse o bile söyler asla tartışmaya açık değil. Tabi zevkler tartışılmaz ama burda bariz görünüyor edvina hanım elbiseyle bütünleşmiş. Haa şıkmı olmuş bana göre değil. Ama mesele elbiseyi taşımaksa kesinlikle Edvina hanım açık ara birinci:)

    YanıtlaSil
  3. Bencede Edvina ama elbisesini bizler guzel gorelim diye uzerine birsey giymemis bu soguk havada cok tesekkurler gercekten harika bir elbise Bari resmi cekilirken birazda gulumseseymis.

    YanıtlaSil
  4. ikisinin arasinda edvina ama bence bu elbiseyi giymek icin cok uzun boylu olmak gerek modelde bambaska durmus elbise..
    gozde..

    YanıtlaSil
  5. Edvina Ozyegin'in durusundanmidir nedir hep bir asalet sozkonusu. Bu kiyafetinide, sacinin modelinide cok begendim.

    YanıtlaSil
  6. Siklar arasinda model olmadigindan edvina ozyegine oy verdim ama orda model oyle dururken pek icime sinmedi..

    YanıtlaSil
  7. Bence Edvina şahane olmuş

    YanıtlaSil
  8. Edvina Özyeğin çooooooook güzel olmuş bence. Her şeyiyle Alexander Mcqueen clutchı saçı makyajı dört dörtlük. Ama benCe Demet Sabancı Çetindoğan çok kötü olmuş :/

    YanıtlaSil
  9. Demet sabanci'nin acil bi sil danismanina ihtiyaci var o boyunla o elbise giyilir mi yahu

    YanıtlaSil
  10. Demet Sabancinin sanssizligina bakin hem pisti olmus hem de Edvina Ozyeginle:)Cok guzel ve zarif bir kadin Edvina Ozyegin

    YanıtlaSil
  11. Demet Sabanci'nin emrinde onlarca stil danismani, bu isin uzmani ve en iyileri calisiyor.Bence sorun kendisine cok guvenip, yardim istememesi. Sonuc da ortada!!!
    ylz

    YanıtlaSil
  12. Ediva'nın yanında Demet Sabancı'nın lafı olmaz elbise Türkleştirilmiş :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.