78 - Kim Daha ŞIK ?

 


Son günlerde cemiyetimizin tanınmış simalarının üstünde Antonio Berardi tasarımlarını sıkça görmeye başladık. Bunun en son örneğini Buket Taşdelen de görüyorsunuz. 2011 Pre-Fall Koleksiyonundan çok hoş bir seçim yapmış.

Aynı elbiseyi Roomi Rapace da giymişti. Doğrusu aralarında büyük bir yaş farkı olmasına rağmen elbise Buket Taşdelen 'in vücut hatlarına daha bir yakışmış. Gerçi kendisini fazlasıyla sıska buluyorum ama doğrusu bu elbiseyle çok hoş görünüyor. Saç ve makyajına girmiyorum çünkü girersem biliyorum ki kolay kolay çıkamam. O yüzden sadece elbiseye odaklanıp bu işte kazananın Buket Taşdelen olduğunu söylüyorum.

Roomi Rapace 'a elbise yakışmamış. Hatları kalın kaçmış. Hele yüksek vatkalı omuzlar çok tuhaf görünüyor. Kırmızı Charlotte Olympia ayakkabıları kırmızı bir elbiseyle giymek doğru olmamış. Buket Taşdelen 'in siyah ayakkabı seçimi ise yerinde bir karar. Ayrıca Buket Taşdelen 'in küpeleri hariç kullandığı aksesuarları da hoşuma gitti.




Share

Yorumlar

  1. Buket Taşdelen'i genel olarak beğenmiyorum. Yüz hatları kötü saç rengi çok fena ve ona yakışmıyor. Ama bu sefer beğendim kırmızı elbiseyle güzel olmuş. En azından Noomı'den iyi önemli olan da o zaten:) Buket hanıma elbise daha çok yakışmış ve hava katmış. Ayakkabıları çok güzel. Siyah kırmızı uyumu çok hoş. Noomi ise elbiseyi taşıyamadığı gibi yanlış aksesuarlarla elbiseye tüy dikmiş:) Hiç sevmedim. Oyum Buket hanıma:) Bu arada sana mail attım geldimi onu da çok merak ediyorum??:)

    YanıtlaSil
  2. Buket Tasdelen'e elbise cok yakismis ancak resme bakarken boyundan sonrasini elimle kapatmam gerekiyor!! Yuzundeki dolgu, botox ve ameliyat gidisati hic iyi degil, Alba Duses'ine donmesine ramak var. O da ayni Buket Hnm. gibi zaayyyiiiif, saclar acik sari, makyaj bembeyaz.. daha da anlatmayayim, googledan bakinca anlayacaksiniz ne demek istedigimi!!

    YanıtlaSil
  3. Papiş Style06 Mart, 2012

    Buket hn.da daha güzel durmuş elbise ama sadece elbise:)

    P.S: Hesabımda sorun var da ondan alta öyle Papiş yazdım.)

    YanıtlaSil
  4. Yani Benimde yazmaye elim varmiyor Ama Buket Tasdelen diyorum Elbiseyi gayet iyi tasimis.
    Ayrica bu kim sorusunu dogru cevapladigim icin cok sevindim Ama bulmak bana zor gelmedi. Ollgun yasta bir bayan oldugu belliydi. İnceydi. Canta secimide kendi tarzina cok uygundu.

    YanıtlaSil
  5. Ben ikisini de begenmedim, elbise zor bir elbise. Askida sahane ama bayanlarin %99unda kotu duracak bir omuz detayi var. bence dar omuzlu biri giyse ve uclarini da azicik asagi kivirsa daha shik durur. buket hanim boyle kanatlanip gidecek gibi duruyor.

    boyle bir elbisenin altina kirmizi halida kirmizi dolgulu kirmizi ayakkabi giymeyi de kiniyorum !!!

    YanıtlaSil
  6. Evet elbise kesinlikle Buket hanima daha cok yakismis..Bu firsattan istifade bende herkesin degindigi bir konuda fikrimi belirtmek istedim.

    Buket hanim zayifligi ile meshur..Dekolteli resimlerini gormustum ve zayifliginin boyutlarina inanamistim, gogus kafesindeki kaburgalari tek tek sayabiliyoruz yani o derece..Victoria B. bile zamaninda cok cok inceyken bile oyle degildi..Ayrica abartili burun estetigi (hanimefendinin burun delikleri bizlere dogru bakiyor), sac rengi, asiri botoxlu yuzu falan derken onu "bizden" biri yapmayan elemanlarin listesi uzayip gidiyor...O yuzden susuyorum cunku kimseyi incitmek ya da rencide etmek degil amacim, kendisini de tanimam, ruhu pirlanta gibi mukemmel bir insan olabilir kendisi, ya da sessiz bir yardim melegi..

    Amma velakin, iste tam bu nedenlerden oturu "ya oldugun gibi gorun, ya da gorundugun gibi ol" lafini hatirliyorum..Surekli goz onunde bulunan bu insanlar yine bu sekilllerde karsimiza cikinca tabiki bizlerde de ister istemez "sosyete" kavramina karsi bir onyargi gelisiyor. Rafine guzellik kavraminin makbul oldugu gercek moda dunyasinda kendisi neden inatla bu abartili dis gorunusunu devam ettirmekte israr ediyor, onu anlamiyorum? Ve bu anlamamazlik halim sosyetemizde ki her abartili estetige, botoksa sahip kisiye kadar uzaniyor..Neden yanii? Amac nedir?

    Simdi diyeceksiniz k "Nesli, sanane? para onlarin, botoks onlarin, sana batan nedir?" dogrusunuz sizde aslinda, banane yani? Merak iste... O kafa nasil calisir, aynaya bakinca ne gorur meraki..That's all..

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. Sadece ince vucudundan dolayi Buket Tasdelen. Bir insan kendi istegiyle saclarini o renge boyayip altina da o renk kaslarla neden sokaga cikar anlayabilmek mumkun degil.

    YanıtlaSil
  8. Oy verdim yüzde 91 benim gibi Buket Taşdelen demiş:) Gerçekten onun vücut hatlarına daha iyi gitmiş herkes hemfikir:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.