TOM FORD F/W 12-13

 


Güneşli günlerde deriler ve siyahlarla iç kapatıcı olsa da Tom Ford 'un 2012-13 Sonbahar-Kış koleksiyonuna bakmanızı isterim.



Bu koleksiyondan 2 parçayı şu ana kadar Oscar Töreni 'nde Gwyneth Paltrow da, siyah sırtı fermuar detaylı elbiseyi de Jennifer Lawrence da gördük. Özellikle pelerinli beyaz elbiseyi Gwyneth 'den sonra hangi cesur giyer bilemem ama bunun dışında birçok güzel parça mevcut.



Mesela belde geniş metal kemerli siyah elbiselerin ikisini de çok beğendim. Ucu metal topuklu stilettolar ve croco çizmeler çok şık. Paçası fermuar detaylı geniş paça pantolan takım ve önden yırtmaçlı tüm etekler şahane. Sırtı fiyonklu derin dekolteli siyah elbise de çok hoş. Kalın tasma kolyelerle de LV 'ye hafiften selam göndermiş. Koleksiyon sayıca fazla olmasa da her biri o kadar doyurucuki beğenmemem imkansız.



Share

Yorumlar

  1. Asli sen in luxuryshoppersdan yardim almadigini kesinlikle biliyorum ama gecen hafta ayni seyi bende dusundum gercekten sadece bloglarini takip ediyor olabilir zira tarzinda cok fazla ezgi ve lian tarzi gozlemlemeye basladim ama cok yakismis balik etli bir bayan olarak ne yapsa alaturka duruyordu simdi ise cok modern gozukuyor
    pelin hastalik oldu yurtdisindayim ama her gun bloguna bakmadan duramiyorum ne varki ufak bir elestirim var sana eski postlarinda daha acimasizdin roportajlarindan sonra simdi bazi unluleri daha tatli elestiriyorsun eski pelini ozlemedim degil hani :)

    YanıtlaSil
  2. valla bence gwynethden sonra kimse cesaret etmemeli:)

    YanıtlaSil
  3. Benim gözümde Tom Ford asla şık olmayan bir şey yapamaz.

    Aylin

    YanıtlaSil
  4. Evet pek bir pamuk seker oldum degil mi ? Cok haklisin ben de farkindayim ;) Yakinda yapacam bir nostalji merak etme ;)

    YanıtlaSil
  5. Kırmızı paltoyu çok sevdim :) Onun dışında vatkalı elbiselerin tümü özellikle simsiyah kolları kadife olan :) krokodil derisi uzun elbise de şahane :) Boynu fiyonklu önü taşlı elbise'yi senin gibi ben de beğendim :) Ama ben bu renkli kürklerden nefret ettim iğrenç ucuz duruyorlar.

    YanıtlaSil
  6. Pelincim çok etkilendim Tom Ford'dan bayıldım bayıldım.

    YanıtlaSil
  7. Kısaca Fazılhan'a katılıyorum:))

    YanıtlaSil
  8. Herhalde sayı ve çeşitçe tam bir kolleksiyon olmadığı için defile yapmadı Tom amca?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.