42 - GÜNÜN ŞIKI : Esra Oflaz Güvenkaya

 


Daha geçenlerde kalem etek konusunu ele alıp kimlere yakıştığını örneklerle belirtmiştim. Bunun üstüne Hello Dergisi 'nde Esra Oflaz Güvenkaya 'nın bu resmini görmek çok hoş oldu. Yüksek belli kalem eteğin yakışması bir yana o rengin üstüne uçuk mavi bir bluz ve hırka ile eşleştirmek tam bir usta işi derim. Hele ayakkabı tonu olarak yine açık rengi seçmesi daha da bir ustalık. Saçlar doğal halinde harika görünüyor. Uçuk makyajı ve spontane verilen pozun güzelliğiyle de ortaya nasıl lezzetli bir şıklık çıkmış değil mi ?


Share

Yorumlar

  1. İşte Esra Oflaz tarzı günün şıklarına bayılıyorum. Halinde tavrında bakın ben ne giydim gayesi taşımayan doğallığına bayıldım.

    gülnihan

    YanıtlaSil
  2. Esra hanımı çok beğeniyorum. O sempatik havası o kıvır kıvır saçları beni bitiriyor. Hele gülüşü çok samimi. Erkek olsam onun gibi bir eşim olsun isterdim:) Sarı eteği çok güzel iyi de taşımış. Ama hırkasını hiç mi hiç sevmedim. Keşke giymeseydi. Hırka hariç herşey on numara. Tam doğal şıklık çok başarılı.

    YanıtlaSil
  3. Gordugum en iyi EOG. Bence bu tarzi hic bozmasin Aynen devam.

    YanıtlaSil
  4. gerçekten ne giyse çok hoş duruyor :)

    http://fashionisable.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Ben bu kadına ve tarzına bayılıyorum:)))
    Selinn

    YanıtlaSil
  6. ÇOK BEĞENDİM GERÇEKTEN,RENKLER O KADAR SICAKKİ İNSANIN İÇİNİ ISITIYOOORR :))

    http://modafikir.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. Evet çok hoş olmuuuuş :) Ama ben hırkanın modelinden mi desem, düğmelerinden mi desem bir irite oldum. Birkin'in rengi de çok hoş ayrıca :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.