86 - Kim Daha ŞIK ?

 


Victoria Beckham sevdasına kapılanlar çığ gibi büyüyor. Listeye en son Aslı Şen de eklendi. Daha yakın geçmişte bu elbiseyi Beyoncé 'nin üstünde görmüştük.

Her ikisine de elbise yakışmış. Ama Aslı Şen bir tık önde. Belki de pozdandır bilemiyorum ama Aslı Şen 'e daha yakıştırdım. Beyoncé 'nin Nicholas Kirkwood ayakkabı seçimini sevmedim. Zaten ayakkabının kendisi bir itici hiç benlik değil. Ama Lanvin kolyesi ve topladığı saçlarıyla fena değil.



Bunun yanısıra Aslı Şen 'in kuaförden hemen çıkmış da gelmiş havasını sevmedim ama saç modeli yüzüne çok yakışmış. Sarı neon Christian Louboutin Bis un Bout 'lar cesur bir hamle yapmış ve yakıştırmış. Bana Begüm Şen 'in yine bir Victoria Beckham elbiseyle altına giydiği neon sarı Pigalle'lerini hatırlattı.

Yani uzun lafın kısası benim oyum Aslı Şen 'e gidiyor.




Share

Yorumlar

  1. sarı neon ayakkabılarıyla, benim oyumda Aslı Şen'e gitti;)

    http://pinkyfashionbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle Aslı Şen. Ben saçını da sevdim. Aksesuar takabilirdi ama Beyonce gibi değil tabii.Takmaması da çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  3. dumduz lacivert bir elbise. Network'te ve benzeri yerlerde bunun gibi onlarcasi var. VB'dan almaya deger mi sizce? gecen sezon VB elbiselerin kalitesini yakindan inceledikten sonra benim cevabim hayir.

    yani plastik ayakkabilari da begenmiyorum. PVCye bu kadar para verilir mi? dizayn seyler kaliteli malzeme ile deger kazaniyor gozumde.

    bugun nemrut gunumdeyim, ikisini de begenmedim.

    YanıtlaSil
  4. Çok kararsızım :)) Beyonce'nin ayakkabıları konusunda katılıyorum rezalet bir ayakkabı o! Elbise boyuna sanırım çok takılıyorum :) Aslı Şen'in elbise biraz kısaltılmalı. Daha kısa gösterecek bir noktada olan etek boyu varken bilekten bantlı ayakkabıda işin içine girince tuhaf görünmüş. Yinede oyum Aslı Şen'in :)

    YanıtlaSil
  5. Elbisenin ne marka olduğu önemli degil, bence cok feminen ve hos olmuş , ayakkabilarla trendi yakalamış ve havasını değiştirmiş:) ben dizalti eteklerde bilekten bantli ayakkabı giyilmesini hatta bu model gibi özellikle topuğu azsa güzel bulmuyorum ama fotoğrafta cok hos çıkmış saclarını cok beğendim...bayağı zayıfladı ama enough anoreksik günlere donmeyelimm ebbbbrrruuuuu!!!!:)))))))
    Selinn

    YanıtlaSil
  6. Çok güzeldi Asli Sen ,davette değil de cadddede gördüm ;çok hostu . Hamileyken Mağazası'ndan alışveriş yaptığımda da çok beğenirdim ama artık daha oturmuş bir stille daha beğenir oldum kendisini :-))

    YanıtlaSil
  7. Bende Asli Sen diyorum, aksesuar kullanmamasi, ayakkabi secimi, sac ve makyajla gayet hos olmustu. Sunuda soylemeden gecemeyecegim lutfen daha kilo vermesin, yovarlak hatlarini kendisine cok yakistiriyorum.

    YanıtlaSil
  8. Adasim bugun gercekten depresifsin )))) ama iste marka olunca akan sular duruyor VB elbiselerin kaliplari cok guzel duzgun fizikli kisilerde dahada cok bwgeniyorum her neyse sonucta nemrutda olsa VB ne yapsa begeniyorum ben .
    gulnihan

    YanıtlaSil
  9. Defne kiyak09 Mayıs, 2012

    Ben bu bayanlara inanamiyorum, bu modelin sadece kirmizi ve siyah rengi Turkiyede satista, bende istiyorummmm. Asli Sen sarisini hemen bulmus. VB elbisesiylede cok iyi yakistirmis. Saclarinin salas toplu halini yuzunede yakistirdim

    YanıtlaSil
  10. Davet gunu Asli Sen'i arabasini beklerken gordum, sunu net soyluyorum Asli SEN yakindan daha guzel, cok zarif ve guler yuzlu. Oyum kendisine
    Beyonce a gelince bu elbise ona da yakismis AMA ozellikle met odullerinden sonra kendisini tekrar ediyormus hissi uyandirdi bende!

    YanıtlaSil
  11. Begum hn cok tatlisinizzz, sizede Asli hanimada hayranlkla izliyorum. Mutevazi kisilikleri sebebiyle Asli Sen'e oyum.

    YanıtlaSil
  12. Ben Asli Sendeki degisime bayiliyorum Cok hos oldu. Ama bu secimini cok begenmedim. Dogrusu her ikisindede sevmedim.

    YanıtlaSil
  13. Oyum Asli Sene. Cok guzel ve klas olmus. Nefisssss. Beyonce kendini hep tekrar ediyor. Balik kesim vucut hatlarini dahada ortaya cikiriyor, bu tarz kiyafetlere uygun vucut hatlarina sahip degil. Birsekilde komplexli oldugu icin surekli ayni hataya dusuyor. Kisacasi Beyonce is fat.... Ama kendisi bunu anlamak istemiyor.

    Sevgiler. Ayse

    YanıtlaSil
  14. Gulten hanim guzel mesajinizi okudum cok dogal ve naziksiniz belli tesekkur ederim sevgiler .

    YanıtlaSil
  15. Aslı Şen Sarı Bis-un-Bout giyerek bence mükemmel bir tercih yapmış. Ama ben orada bir leopar clutch mı görüyorum? Oyum yine Aslı Şen o mükemmel tercihle fark atmış. Leopar her şeyi bitirse de...

    YanıtlaSil
  16. bu ayakkabinin ayak parmaklarina yaptigi baskiyi ve ortaya cikan goruntuyu sevemiyorum :( buna ragmen asli hanim cok sik tam bir fenerbahceli- ustelik neon renklerle leopari daha once de kullanmisti bence iyi bir tezat yakaliyor

    YanıtlaSil
  17. KESİNLİKLE ASLI ŞEN..BEYONCE'NİN AYAKKABILARI GERÇEKTEN ÇOK İTİCİ VE ELBİSEYLE HİÇ UYUMLU DEĞİL..

    http://modafikir.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  18. Elif Colak10 Mayıs, 2012

    Oyum Asli Sen e. Beyonce kendini tekrar ediyor surekli, ayrica ayakkabi secimiyle Asli Sen fark atmis. Eskiden cok dikkatimi cekmezdi Asli Sen, hamileyken magazasinda tanismistik, cok guzel ve o zamanda degisik ve iddali giyiniyordu ama son zamanlarda bu kadina biseyler oldu. Fazla kilo vermesin, su an tam kivaminda ayrica

    YanıtlaSil
  19. Kizlar Beyonce yeni dogum yapti, o kdr olsun ama karsisinda Asli Sen elbiseyi gercekten hakkiyla tasimis, saci, havasi ve ayakkabisiyla nerdeyse mukemmel olmus. Asli Sen ne giyecek diye bekler olduk :) tebrikler

    YanıtlaSil
  20. Davet gunu yakindan gorme firsatim oldu, resimlerinden daha guzel, cok daha genc ve sicak oldugunu paylasmak isterim. Oyum Asli Sen'e, Cok begendim cookk. Beyonce ayakkabilariyla malesef olmamis....

    YanıtlaSil
  21. Sarı neon Christian Louboutin Bis un Bout'ın içinde ayakları her ne kadar acı çekiyor gibi görünse de aslı şen daha şık görünmekte

    YanıtlaSil
  22. görüyorum da minik bir dokunuşla nasıl herşey değişiveriyor değil mi ? eskiden giyim kuşamını beğenmedim aslı şen 'e sihirli bir değnek değdi sanki. gerçekten de son hallerine bende bayılıyorum. demek ki isterseniz oluyormuş işte. bende sınırlı sayıda gözdelerim var diye hayıflanmıyorum artık. bu liste daha da kalabalıklaşsa keşke :)

    YanıtlaSil
  23. hele o sarı-lacivert 'i FB 'ye getiren zihniyete ise şiddetle teesüflerimi sunuyorum hehehehe.. ay çok gerginim yarının heyecanından yemekten içmekten kesildim resmen offf iyi kötü geçse de rahatlasam :))

    YanıtlaSil
  24. Birileri kıskandı galiba kimse sarı-kırmızı giymiyor :D Pelin Ablişkom geçicek de sizin için iyi olacağı konusunda söz veremem ;D Dimi Tuğçe ablam?

    YanıtlaSil
  25. Acik ara asli sen! Elbiseyr hangi msrka olduguna bakmaksizin uzerindeki dirusu degerlendiriyorum. Asli sen'in minyon yapisina cuk oturmus, ince beli gozu rahatsiz etmeyen yivarlak hatlari on plana cikmis.

    YanıtlaSil
  26. Asli Senin en SIK hali sanirim. COk sevdim. Beyonce u sollamis gecmis

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.