Siren Ertan ISTANBUL Parfüm !

Kral Müzik Ödülleri Töreninde yaşadığımız görüntü kirliliğinden sonra eminim benim gibi sizlerinde ruhunuzun güzelliğe, estetiğe ve şıklığa ihtiyacı var. Bu yüzden Siren Ertan ISTANBUL postumun ilaç gibi geleceğinden kuşkum yok.



Siren Ertan ISTANBUL parfüm haberini sizlerle geçtiğimiz hafta paylaşmıştım. 10 aydır büyük bir gizlilik içinde geçen çalışmalar artık son aşamasında.



Ve nihayet parfümün şişe dizaynını ve ambalajını sizlerle paylaşabiliyorum. Gördüğünüz gibi sihirli şişe şeker pembesi renginde ve nefis bir dizayna sahip.

Parfümün imaj fotoğrafları için ünlü fotoğrafçı Koray Birand ile çalışıldı. Kreatif Direktörlük Murat Türkili 'ye ait.

Kullanılan kıyafetlerin hepsi elbetteki Siren Ertan İstanbul imzalı. Ten rengi ve pembe tonlarındaki elbiselerde tül üzerine Swarovski, kristal ve boncuklardan el işlemesi kullanılmış.

Saçlar Ali Yılancı, makyaj Ali Rıza Özdemir 'e ait.

Siren Ertan İstanbul parfümü 8 Mayıs akşamı Nişantaşı Beymen 'de verilecek özel davetle raflarda yerini alıp heyecanla sizlerin huzuruna çıkmayı bekleyecek..

Ve son olarak imaj çekimlerinden görsellerle sizleri baş başa bırakıyorum.








Çalışmada emeği geçenlerin toplu fotoğrafı : (soldan sağa oturanlar) Sabiha Ünal, Koray Birand, Murat Türkili, Arzu Koçman (soldan sağa arka sıra) Ali Yılancı, Ergin Turunç, Soner Tunca, Ahmet Ünver, Ali Rıza Özdemir.


Share

Yorumlar

  1. Merak ediyorum kokuyu ama sise dizayni basarili.. birde keske kendisi degilde manken kullanilsaydi cekimlerde yastan dolayi. Birde o saclari azcik daha koyulastirsa keskeeee...

    YanıtlaSil
  2. EvrimKuzey03 Mayıs, 2012

    Siren Ertan insan mı acaba.. çok merak edıyorum :D Resmen heykel gibi.. bu ne kusursuz yüz hatlarıdır.. bu ne zerafet.. asalet.. Allah nazarlardan saklasın.

    YanıtlaSil
  3. Bence tanıtımı Siren Ertan'ın kendisinden başka birinin daha iyi yapacağını düşünmüyorum kendisi yaparak çok isabet etmiş.Bir tanıtım yapamayacak yaşta da değil de üstelik.
    Tanıtım fotoların hepside birbirinden güzel elbirliği ile çok güzel iş çıkarmışlar. tebrikler doğrusu.

    Parfüm gerçekten çok güzel şiddetle tavsiye ederim ayrıca lansmanıda sabırsızlıkla bekliyorum :)

    gülnihan

    YanıtlaSil
  4. Feryal Gülman03 Mayıs, 2012

    Su an bloga girdim ve bu guzel cekim arkasi resimleriyle karsilastim. Cok sİklİkla olamasada blogu takip ediyor Pelin hanimin guzel stil onerilerini , yenilikleri ve yorumlarinizi mutlaka okuyorum. Cokda keyif aliyorum:::)))
    Bugun bu guzel tanitimla birlikte bende Siren Ertani kutlamak istedim. Onemli bir adim ve cesaret. Parfumu deneyen bir arkadasim parfumun cok guzel oldugunu ve tam gun uzerinde kaldigini soyledi. Benim icin parfumun guzel kokmasi kadar kaliciligida onemli.
    Parfum tanitiminda olamiyacagim icin buradan Siren Ertana daha nice guzel basarilar diliyorum ve ictenlikle kutluyorum. (Ama umarim sadece kendisi gibi sarisinlar icin degilde biz esmerleride dusunerek hazirlamistir parfumunun kokusunu)
    Sevgiler. Feryal Gulman

    YanıtlaSil
  5. İşte Siren Ertan! Çok güzel görünüyor kendisi :) Gerçi hep güzel de neyse :) Eminim çok güzel olmuştur. şişe tasarımı çok hoş.

    @Feyal Gülman; Biz sizi de görmek isterdik ama tanıtımda :)

    @Adsız ben şahsen saçlarının rengini çok yakıştırıyorum. :)

    YanıtlaSil
  6. Açık konuşmak gerekirse, yorumlarımızda Siren Ertan'a genelde biraz kıyak geçtiğimizi düşünüyordum, ama bu resimlerden sonra bu düşüncemi değiştiriyorum.

    Görseller çok hoş, Siren Hanım büyüleyici derecede güzel gözüküyor.

    Feride

    YanıtlaSil
  7. Şişenin püskülü biraz basit şekilde kondurulmamış mı? Daha özenli daha kaliteli görünseydi keşke. Siren hanım kesinlikle şahane tabi. Özellikle burnuna bayılıyorum (takıntı haline getirmekten korkuyorum) :)

    YanıtlaSil
  8. Pelin,bu kadına hastayım yaaa.
    Türk sosyetesinde bu kadar sarışın olup "koca parası yiyen,sadece marka giyerek davetten davete koşan işe yaramaz aptal sarışın sosyetik"damgası yemeyen -yemeyecek olduğunu bize çoktaaan ispat etmiş olan Siren Ertan'ı kutluyorum.Ve eminim S.E markasının kalitesinde bir parfümdür,harika ve kalıcı.

    @FAZILHAN,blogu ele geçirdin galiba,yorumlara cevap yazıyorsun artık bakıyorum da:)
    AyŞe

    YanıtlaSil
  9. gerçekten alemsin Earane. yani ne kadar hoş tasarlanmış bir şişe üstüne zarifce oturtulmuş bir püsküle bahane buldun ya tebrik ederim :))) Siren Ertan asla basit bir şey yapmaz bende oluşturduğu intiba budur...

    gülnihan

    YanıtlaSil
  10. Etel Baler04 Mayıs, 2012

    Herkese merhaba
    Ilk kokluyanlardan biri olarak kalici,farkli,neseli parfume bayildigimi soylemeliyim.Ayni sey resimler icin de gecerli.Cok guzel birseye baka baka alisirsiniz ,guzelligi artik bir sure sonra sizi cezbetmez derler.Siren'le dostlugumuz cok eski olmasina,onu nerdeyse annemden sik gormeme ragmen resimleri gordugumde nefesim kesildi.Ayni etkiyi bende evde bir koltugun ustunde otururken de yaptigi cok olmustur.Ne guzel soylemissin velev ki huysuzum : tipki bir porsolen bebek veya masal prensesi gibi....

    YanıtlaSil
  11. Ben kendi marka tanitimini tabiki kendisinin yapmasi gerektigini dusunuyorum Siren Ertan Carmiklinin. Hayatta cizdigi basari cizgisini ,caliskanligini. Basladigi noktadan geldigi noktaya gozlemlersek kitap dahi olabilir. Parfumunu sabirsizlikla bekliyoruz

    YanıtlaSil
  12. Ben cok ozel bir zevke sahip oldugu icin imzasını attıgı böylesi ozel bir ürünün kalitesiz olacağını düşünemiyorum. Bende acaba kendisi Kadir kullandığını söylediği icin KOku ona benziyormudur diye merak ediyorum. Fiyat araligida digerleri ile rekabet şansına sahip olmalı tabi. Bu arada yorumcu arkadaşların yaorumlarini okumak özellikle Fazilhan, velevki huysuzum ve diğer adlarını sıklıkla gördüğüm isimleri okumaktan büyük keyif alıyorum. Ama Feryal Gulman gibi bir moda tutkunu ve cok yogun bir programa sahip bir kisinin görüşlerini paylaşması bu blogun bir müdavimi olarak cok takdirle karşıladığımı belirtmek isterim. Harika bir is yapıyorsun, sevgili Pelin hanım. Bu arada Pelin in Ayakkabıları diye bir marka gördüm bir yerde. Anlaşılan senin potansiyelini sadece biz görmüyoruz. Bunu ticari olarak düşünenler de görüyor. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  13. bir kadın ancak bu kadar isminie layık olabilr diye düşünüyorum..ciddi ciddi kızım olursa adını siren koymayı düşünüyorum ben ...o nasıl güzel pembe beyaz bir cilt rengi o nasıl güzel mavi gözdürr o nasıl güzel bi sarı rengidir..parfümün kötü olamıyacağını zaten biliyorum ama şişe ancak bu kadar güzel olabilrdi...evet ben derin nefes alıyorum saki oluyorum resimleri bilgisayara kaydediyorum ve terkediyorum burayı :D yapamıycam bunu :D

    YanıtlaSil
  14. pelin konuyla Alakalı değil ama Antalya'daki televizyon ödülleriyle alakalı hiç kimse post yapmadı senin yapma ihtimalin var mı merak ettim

    YanıtlaSil
  15. Pelin hnm, parfum ne zaman satisa cikacak? Simdi bana diyeceksiniz Beymende bulabilirsin ama Yurtdisin da da bulabilirmiyiz? Parfum flakonu cok hos olmus. Siren Ertan cok guzel, Barbie Bebek gibi. Tanitiminin kendisinin yapmasi en dogru secim. . Eger viktoria beckham yapabiliyorsa Siren Ertan hayli hayli yapabilir.

    Sevgiler. Ayse

    YanıtlaSil
  16. Sirenciğim bu çekim için çok özenmişti,gerçekten harika olmuş...Resimlerde ise nefes kesici gözüküyor..Dün benim nefesimi makyajsız sadece beyaz bir elbise ile kesmişti zaten.İşte bu nedenle O'nun nefes kesiciliğinde makyaj,ışık resim vs değil başka bir tılsım olduğunu düşünüyorum.
    Her görüştüğümüzde bir fısss ile yetindiğim bu koku ile lansmanın olduğu gün vuslata erişmiş olacağım :-))
    sevgiler
    Yeşim Yılmaz

    YanıtlaSil
  17. Ben de kokuyu cook merak ediyorum. Beymene gidip mutlaka bakacagım Tam da parfümümün bitmesine yakın zamana denk gelmesi de ne hoş bir tesaduf :))
    Ayrıca butun yorumları okudum herkese katılıyorum. Fotograflar cok guzel Siren Ertan dan baskası tanıtamazdı bence de .. Gercekten cok guzel bir kadın.. Allah sahibine bagıslasın ve hep mutlu ve saglıklı olsun... kısaca Masallah...

    YanıtlaSil
  18. Parfümün nasıl koktuğunu deliler gibi merak ediyorum ve Siren Ertan'ın hem güzelliğine hem de tasarımlarına hayranım, ama parfümün şişe tasarımına bayıldığımı söyleyemeyeceğim. Bana pek sıradan geldi. Aman neyse zaten, şişenin üzerinde çok da durmam, benim için mühim olan kokusu ve Siren Ertan gibi şahane bir kadından ancak şahane bir koku çıkabilir diye düşünüyorum.

    Evren

    YanıtlaSil
  19. Dogruyu soylemek gerekirse ben de F.G ve E.B nin yorum yapmalarina bayiliyorum.Baska bloglarda kendin cal kendin oyna gibi oluyor.Halbuki burda gercekten bir fark yaratiyorsunuz.

    YanıtlaSil
  20. @AyŞe vallaha buralardan güzel ortam mı var? Herkesle sohbet edesim var :) Umarım Pelin Ablama sorun değildir ama :)

    @Aysegul ben de buradaki herkesin yorumunu okumayı, sohbet etmeyi seviyorum :) Ama bunu en çok seven biri varsa o da Pelin abladır.

    YanıtlaSil
  21. toplantıların yüzünden postsuz kaldık bugün emi:)ne yapsak patronlarını senin ya:)

    YanıtlaSil
  22. @Nihaaan, parfüm İzmir Beymen'e geliyormuymuuuş??? Sen bunun için uğraşıcam demiştin. Gelmiyorsa ona göre İstanbuldaki arkadaşlarımı hemen Beymene göndereceğim ona göre. Teşekkür ederim. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  23. Siren hanımın bundan da çok başarılı olacağına eminim. Yolunuz hep açık olsun Siren hanım. Size her şey yakışır.

    YanıtlaSil
  24. ben ne yazıkki sağlık sebepleri yüzünden lansmanda olamayacağım :( ama haberlerini mutlaka alırım burada sizlerle paylaşırım.

    YanıtlaSil
  25. @Papis yarın lansmana katılmak üzere İstanbul'a gidiyorum. öğrenip seni aydınlatacağım dur ben sana mail göndereyim :)

    YanıtlaSil
  26. Ya biride koklayanlardan biri cikipta koku suna benzio demedi,allah askina soyleyin neye benzio!.! Esin

    YanıtlaSil
  27. @adsiz ben kollayan sanslilardanim vanilya ve amber kokuyor. Ama sana suna benziyor diyemem şahsına mübaşir bir kokusu var insan kokladikca koklayasi geliyor ve mutluluk veriyor.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.