94- Kim Daha ŞIK ?

 


Roland Mouret 'den nefis güzellikte bir elbiseyi 2 bakımlı ismin üstünde görüyorsunuz. Biri Merih Turan diğeri ise Siren Ertan Çarmıklı. Elbisenin hem haki yeşil tonu hem de kullanılan 2 farklı kumaş çok hoşuma gitti.



Merih Turan 'ı ilk gördüğümde içimden bu nasıl bir kalıp gibi durmadır demiştim. Sıfır falso. Hani sanki elbise Merih Turan için yapılmış. Beğendim. Ama bunun yanısıra elbisenin biraz değişik bir formunun Siren Ertan Çarmıklı 'nın üstünde ki rahat duruşunu da sevdim.

İkisinin de taşıyışı kusursuz. Merih Turan 'ın Hermes çantasının tonu Siren Ertan Çarmıklı 'nın Hermes 'i herşey harika. Aksesuar konusunda ikiside son derece başarılı.

Ama Siren Ertan Çarmıklı tek hamleyle benim için bir adım öne çıkıyor. Bu elbiseye giydiği Valentino ayakkabılar 10 numara bir seçim olmuş. Pekala her zaman yaptığı gibi platform bir ayakkabı seçebilirdi. Ama gitmiş en alasını seçmiş. Aslında Merih Turan 'ın Christian Louboutin seçimi de fena değil ama o Valentino 'cuklarımı gördükten sonra ne giymiş olursa olsun gözümü ısırırdı :)

Benim oyum Siren Ertan Çarmıklı 'ya gidiyor.




Share

Yorumlar

  1. Ben siren e varken baska birini begenemiycem, simdi iki bayan yan yana biraz ayip bi tabir mi olucak bilmiyorum ama bu karsilastirma elmayla armut gibi olmus yani yas ve goruntu bakımından cok farklilar mt hanimda kendine gore guzel tasimis ama oyum s e ye.sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Bu 2 elbise tam aynı değil sanki, yaka ve kol kesimleri farklı; dokulu kısım Siren Ertan'da tam göğüs altına kadar, diğer elbisede daha aşağıda bitiyor sanki.Ben de yaş ve tarz bakımından pek karşılaştırmak istemem, ikisi de güzel görünüyor.

    YanıtlaSil
  3. Merih Turan güzel taşımış. Ama ben o Kelly'yi pek yakıştıramadım, Duvette model stilettoları hiç yakıştıramadım, gözlükler hiç hoşuma gitmedi.
    Onun yanında Siren Ertan Çarmıklı'nın saçları, Hermes'i, makyajı fevkalade! Hele benim de favorilerimden olan o Valentino bebeklerime diyecek söz bulamıyorum ♥. Bir tek kolyeden hoşlanmadım ben, Daha kısa zincirli bir model olabilirmiş ama bu şıklığından bir şey kaybettirmiyor tabi :) Oyumun kime olduğu belli galiba :)

    Bu arada ben de @Ceren gibi düşünüyorum aynı değiller galiba...

    YanıtlaSil
  4. Siren Ertan kendi parfüm lansmanında giymiş olduğu RM.de çok yakışmıştı burdaki RM ile de yine çok klas ve zarif olmuş. Oyum tereddürsüz Siren Ertan'a gidiyor :)

    YanıtlaSil
  5. ilk resimde canta gumus tokali ayakkabi zimbalari sari
    benim ilk dikkat ettigim metal aksesuarlarin uyumudur daha sonra derinin rengi ile elbisenin rengi gelir acikcasi elbise guzel ve klasik hermes louboutin vs vs o yuzden ikiside ayni oranda guzel tasimislar
    sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Ben ayakkabi ve canta uyumunu Merih hanimda daha cok begendim. Tabiki arada yas farki beden farki. Siren hanimin avantaji ama bu elbisede oyum Merih hanima.

    YanıtlaSil
  7. Sevgili pelin
    Valentino ayakkabilari almak icin gercekten deliriyorum, ama beymende yok acaba senin bildigin baska bir kanal var mi. Kendi magazasinda olabilir mi?
    Cok tesekkurler
    Bu arada bence de ikisi de kendi klasmaninda cok basarili :)
    Sevgiler
    Arli

    YanıtlaSil
  8. Nisantasi kendi magazalarina gitmeni tavsiye ederim. Gerci orda bile kisitli model getiriyorlar ya hadi neyse ;)

    YanıtlaSil
  9. Ben de her ikisini cok cok begendigim icin oy vermek istemedim. Siren Erten başka taşımış Merih Turan başka. her ikisi de vucuduna ve yasına uygun sekilde giyinmiş, bayıldım:)

    YanıtlaSil
  10. Valla ikisinde de ayrı güzel durmuş. Ama sanki Siren ertan'ı daha çok mu beğendim ne? Ayrıca Siren hn. burada bana olduğundan daha zayıf göründü. Belki de elbisenin duruşu, kalıbıyla alakalıdır. Kesinlikle Si,ren hn. diyorum. Ama Merih Turan'a da çok yakıştırdım açıkçası.

    YanıtlaSil
  11. Benim oyum Merih Turan'a gitti bu kez. Elbise sahane kesimi rengi cok hosuma gitti. Artik Hermez cantalardan daral gelsede, Merih hanimin cantasinin rengi harika.

    YanıtlaSil
  12. @Serap Ablam Hermeslerden daral mı geldi, ama sen de de bir mavi kelly vardı sanki? Çok da yakışıyordu :(

    YanıtlaSil
  13. @ Fazilhanim, Yalniz "Hermez" yazmisin grammere gel:) Evet tatlim benim kastim turk sosyetesinde hep Hermez gormekti. Yani daha bir degisik markalara yonelinse daha hos olmazmi?

    YanıtlaSil
  14. @Ablacım tabi yani ;) Ben onların yerinde olsam 2-3 Hermesten fazla almazdım, onları da casual kullanırdım. Genelde seasonala abanırdım :D Tabi yani onlar da seasonless diye tercih ediyor bence ama olmuyor yani sanki her stile uyan bir çanta gibi her yere kullanıyorlar, o kadar güzellik varkene yaniii... Benim tereddütüm şuydu ki sen kendininkini de sevmiyorsun artık sandım, rengi falan harika yakışıyordu :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.