Hanigisi Daha Çok Yakışmış ?

 


Didem Antebi 'yi uzun zamandır konu etmiyordum özlemişim :) Saçlarına verdiği değişik kesim ve seçtiği elbiselerle bu aralar tam da havasında !

Fuşya elbisesi bir Dolce&Gabbana. Siyah pırıltılı elbise ise Roberto Cavalli. Her iki elbisede gösterişli bir edayla taşınmayı hak ediyor. Zaten Didem Antebi 'de öyle yapmış. İddialı renklerlerle harika görünüyor.

Fuşya renkli dantel Dolce&Gabbana elbiseyle nefis ! Elbiseyi iyi doldurmuş. Hatları kusursuz bir şekilde ortaya çıkarmış. Kolye takmasını da sevdim. Güzel bir ışıltı katmış. Aksesaurlarda ten rengine gitmiş. Tek sorunum göz çevresine sürülen tenin en az 2-3 ton açık kapatıcılar. Yanık tenin tüm güzelliğini götürüyor bu görüntü. Bunun dışında gayet hoş.




Roberto Cavalli elbisede ise straplezi bir gıdım yukarda tutsaymış çok daha iyi olurmuş ama bu haliyle de şikayetim yok. Ayakkabılar da elbisenin ışıltısını devam ettiren bir Roberto Cavalli. Saçlar toplanmış ve nefis bir ruja işi bitirmiş. Bu elbiseyle uyguladığı makyaj kusursuz.

Gelelim hangisi daha çok yakışmış olayına. Hmmm zor bir soru çünkü ikisini de beğendim. Ben en iyisi ikisi şıkkını seçeyim ve kurtulayım :)





Share

Yorumlar

  1. Didem hanimin tarzini kendisine cok yakistiiyorum ama makyaji bu sefer soldaki resimde kanimca olmamis. Gozlerini kuculten bir makyaj olmus, sagda ise tam uygun olmus. Birde herzaman bakimli piril piril bir havasi var!

    YanıtlaSil
  2. DİDEM ANTEBİNİN ÇOK İNCE BİR YÜZÜ OLDUĞU İÇİN KENDİSİNE TOPLU SAÇ DAHA ÇOK YAKIŞIYOR...

    YanıtlaSil
  3. BENCE DOLCE&GABBANA ELBİSESİYLE KULLANDIĞI AYAKKABI VE ÇANTASININ RENGİ OLMAMIŞ... LAME RENGİ AYAKKABI VE ÇANTA HEM TAKISIYLA HEMDE ELBİSESİYLE DAHA UYUMLU OLURDU. AYRICA MAKYAJIDA ÇOK KOYU OLMUŞ...

    YanıtlaSil
  4. D&G elbise harika ve kendisine de çok yakışmış. Ancak ayakkabı çok kapalı kaçmış, uymamış.
    R.Cavalli elbisenin ise dekoltesi düştü düşecek... Hem de göğüslerini basık ve aşağıda göstermiş. Beğenmedim.

    Bir de, makyaj bazı kadınları nasıl değiştiriyor, inanamadım. Adeta iki farklı insan gibi... Aslında ilk fotoğraftaki makyajını, gözaltı kapatıcısı haricinde daha çok yakıştırdım.

    YanıtlaSil
  5. Didem hanımı iki haliyle de çok beğendim. Ama en çok Roberto Cavalli elbisesiyle yarattığı şıklık gözümü aldı. Ayrıca perçem bir insana ancak bu kadar yakışabılır.

    derya

    YanıtlaSil
  6. Roberto Cavalli secimini yakistirdim. Saclari, makyaji cok yakismis. Dekoltesi de cok hos durmus, elbisenin guzelligi orda bence. Ayakkabi secimi de cok uygun.

    Dolce & Gabanna secimini hic begenemedim ama. Sorun Didem hanim'da degil aslinda ben pembe dantel'e taktim. Elbise bu yuzden basit duruyor bence. Canta seciminin daha sakin olmasi gerekirdi. Kolyesiyle de canta ve ayakkabi uyumlu gorunmuyor. Genel olarak ortada zevkli bir goruntu goremiyorum.

    YanıtlaSil
  7. bu seferki cevap şıklarına bayıldım çok alemsin Pelincim :) ama işte her detayı her talebi değerlendirerek bizleri hep mutlu ediyorsun...

    ben kesinlikle D&G elbiseli halini daha şık ve doğal buldum RC kombini çok karmaşık göz yorucu geldi bana fakat sonuçlara baktığımızda genelden yana değilmişim :)

    YanıtlaSil
  8. didem hanim cok güzel bir bayan ne yapsa cok yakişiyor fakat ben roberto cavalli elbiseyle daha cok begendim muhteşem olmuş yeni saclarida cok havali oldu onu dahada genc gösterdi bence

    YanıtlaSil
  9. Dolce Gabana elbisesiyle daha çok sevdim, onu oyladım zaten. Pelin bu elbise bu renk ve altına seçilen pabuçlar sana kimi hatırlattı:)) Pazar gecesi sana fotomu gönderirim artık:)

    YanıtlaSil
  10. Didem hanım, Roberto Cavalli elbisenin altına bence o pabuçları giyerek göz yorucu bir görüntü ortaya çıkarmış. Ha ben olsam kısıtlı ayakkabı sayımdan olanlarla eşleştrimeye çalışırdım ancak Didem hanım da öyle bir sıkıntı yoktur diye düşündüğümden bu ayakkabıyı seçmesini çok gereksiz buldum. Ama kendisini seviyorum o ayrı mesele:-))

    YanıtlaSil
  11. Dolce&Gabbana elbisesi çok yakışmış ayakkabı rengi çok hoş olmuş ve kolye de hoş gitmiş diyorum ama clutch ve makyaj olmamış bence.

    Roberto Cavalli'yi pek sevmem ama Didem Antebi sevmediğim markayı bile sevdirecek baksanıza :) Aksesuarları minimum tutarak benim gönlümü de kazanmış oldu. Çok şık oyum buna :)

    @Hulya ablam biz de isteriz biz de :)

    YanıtlaSil
  12. didem antebi benim bu camiada tarzını ve seçimlerini en beğengiğim bayanlardan biri.genelde abartmayan,klas seçimleri olan modern bi havaya sahip kendisi..benim oyum kesinlikle cavalli'den yana...pelincim benimde eleştirim straplez bölgesine olucak göğüs dekoltesinin dozu önemli!dediğin gibi bir gıdım yukarda olsaymış eminim çok daha hoş olurdu...
    sevgiler

    YanıtlaSil
  13. Roberto Cavalli elbiseleri pek sevmem genelde ama bunu çok sevdim :)

    YanıtlaSil
  14. Didem hanımı çok beğeniyorum bir kere böyle gülerek poz vermesine bayılıyorum gülen kadın güzeldir. Hani bazı kadınlar vardır inadına gülmez böyle angelina bakışı atar seksi olduklarını düşünüyorlar ama hayır iticiler. Neyse konumuza dönüyorum didem hanıma bu saç yakışmış çok beğendim. Hatta geçen bir arkadaşım bana dediki didem antebi kahkülü istiyorum. Dedim hangi kafayı yaşıyorsun didem antebi saçını anlarım da kahkülü nedir yarabbim!!:) Ya hep konu dağılıyor:) Ben dolce gabbana'yı çok beğendim çok yakıştırdım çok güzel buldum. Roberto cavallli de fena değil tek başına koysaydın pek ala günün şıkı diyebilirdim. Ama alternatif koyunca dolce gabbanı'yı seçtim:)

    YanıtlaSil
  15. hülyam evet anında birşeyi hatırlattı bana :) ve dediğim gibi kullanmış :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.