KİM NE GİYMİŞ ? - Begüm Şen

 


Begüm Şen 'in kiremit renkli Roland Mouret Amasis Copper elbisesine hayran kaldım. Hem renk hem de kesim en doğru adreste. Kıyafetin dekoltesini örten siyah eklenti normalde sakil duracağına aksine harika görünüyor. Çok bantlı Louis Vuitton'un Marbella ayakkabılar yerinde bir seçim.

Aynı elbiseyi Eva Mendes 'in üstünde de görüyoruz. Ama bu sefer en şık görüneni Begüm Şen oluyor benim için.

Elbise 2 bin 500 dolar değerinde.





Yorumlar

  1. TUHAF Bİ DÜŞÜNCE OLABİLİR BELKİ AMA BENCE BEGÜMÜN SAÇ RENGİ ÇOK KÖTÜ BU ELBİSE ONUN CİLT VE SAÇ RENGİNE YAKIŞMAMIŞ AMA EVA, SÜPER YAKIŞMIŞ HATUNA. SEVGİLER CANMM

    YanıtlaSil
  2. bende eva nın melez teninin ve koyu saçlarının elbisenin rengiyle fazla koyu kaçtığını düşünüyorum. begüm şen 'in saç rengi haklısın bazen giydiğiyle çok uyumlu bazende çok kötü görünüyor. ama bu sefer başarılı bir eşleşme gibi geldi bana :)

    YanıtlaSil
  3. Yok yok ben ne bu kiremit rengi ne de böyle bantli ayakkabıları sevemicem!! İnsanın ışığını söndürür bu renk. Bantli ayakkabıyı ise sık bir elbisenin altında görmeye dahi tahammül edemiyorum. Rock-chick bir hava için deri spor ceket altına siyah kot anca bunun altına o da belki. Yoksa ne kadar gereksiz yarabbi :))

    YanıtlaSil
  4. roland mouret elbiseler tıpkı dvf elbiseler gibi biraz dolgun hatlara daha çok yakışıyor bana göre..Ben Eva'yı daha iyi buldum...

    YanıtlaSil
  5. Ama giymek icin biraz gec kalmis, yanilmiyorsam ben bu elbiseyi Evanin uzerinde en az 5-6 ay oldu goreli)))

    YanıtlaSil
  6. evet aralık 2010 tarihinde giymiş :)

    YanıtlaSil
  7. Ben elbiseyi Eva'nin ustunde cok begendim Pelin. ben bu kadini her haliyle cok seksi buluyorum. Erkek olsam asik olmustum coktan :)

    YanıtlaSil
  8. evet bu oylamada çuvalladım :)

    YanıtlaSil
  9. Ah ahhh begum sen'in de kullandigi o guzelim chanel'in pesine dustum ama yok yok yokkkkk dunyada tukenmis. Lila gibi bir rengi siyahi ve o muhtesem hic kro durmayan altin rengi. Yeni sezondan sen boy serisinu begenmissin ya, burda benim konustugum bir tezgahtarin haberi bile yoktu. Ah kivrik chanel ah.
    Bana soyle guzel bir chanel tavsiye et bakalim yenilerden onu kacirmis olmak beni cokkk uzuyor :) O yuzden begum sen diye gorunce icim
    Sizladii :)))) elbise falan gormedi gozum :)

    Bir de pirlantalarini nerden almayi tercih ediuorsun, sence kucuk karatli bir tiffany mi yoksa ayni paraya tascidan alinmis 3 karat mi? Ya sa soyle soyleyeyim, 28 yas icin 2,5 3 karatlik bir kalp tektas abartili mi? Tamtur cok seviyorum bir de simdi her tasi .70lik bir tane yaptirayim diyorum, istinye park molu'da var yolun duserse. Onerilerini bekliyorummm :) ilac isimlerini de mail atacagim, sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. sevgili T inanılmaz coquette bir soru bu. tektaş, tamtur, karat ??!! noluyoruz yahu :)) valla cevap verirsem afaroz edilirim. sen de bu tarz sorularını lütfen mail ile sor bana. kimseyle papaz olmak istemiyorum. huzurumu bozacak sorular sormayın bana burda :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.