Margherita Missoni 'nin Gelinliği

 



Geçtiğimiz günlerde 29 yaşındaki Margherita Maccapani Missoni muradına erdi. Tabi insanın soyadı Missoni olunca gözlerim hemencecik gelinliğe odaklanıyor. Bir şeye heyecanlanla odaklanıp gördüğünüzü anlamamak çok kötü :) 80'lerin bol kumaşlı karpuz kollu gelinliklerini andıran bir model çıkıyor karşıma. Kumaş Missoni 'den tasarım ise yakın dostu Giambattista Valli 'ye ait. Çingene kültürü tema alınmış. Tüm organizasyonun havasında bunu rahatlıkla görebiliyoruz. Oturma düzeni, pastanın orjinalliği ilgi çekici detaylar. Aslında Margherita oldum olası boho tarza sahip olduğu için seçimi çok şaşırtıcı değil. Taktığı taçla gipsy gelinlerden çok Wonder Woman havası katılmış. Sandaletler gladyatör tarzı olsada kumaşa ve genel havaya çok yakışmış. Bir nevi her telden çalınmış. Buketin renkleri olağanüstü. Çok şık. Saç ve makyajda her daim sadedir yine öyle.

Özetle demem o ki ; son derece güzel bir kumaşın harcandığı gelinlik olmuş. Çok kötü diyemem ama güzel hiç diyemem.

Ya siz ne düşünüyorsunuz ?




Share

Yorumlar

  1. Yine sana katılıyorum. Gelinlikde yok yok yani. Bir tarafı düşük omuz, üzerinde büzgüler, onlar bunlar, kafada tuhaf bir taç. Baktıkça gözüm yoruldu, çok yoruldu:)

    YanıtlaSil
  2. Hic begenmedim, hayatimda gördügüm en sacma gelinlik. Hele o kollar aman tanrim bu ne dedirtten cinsten. Sac, Makyaj güzel ama gelinlik olmamis. Gipys mi yoksa boho mu ? ne oldugu belirsiz, biraz ondan biraz bundan ,
    temali dügünleride sacma buluyorum. Missionicik biraz daha iyi secimler yapabilirdi.

    Sevgiler. Ayse

    YanıtlaSil
  3. Inanamiyorum. Gordugum en kotu gelinlik. Gipsy tarzi cok daha farkli yansitilabilirdi ve harika olurdu. Ama onun disinda dekorasyon ve konsepte bayildim

    YanıtlaSil
  4. Ben cok begendim herseyi caydanliga benzeyen tac haric. Konu Missoni pelincim biliyorsun fena zaafim var. Gelinlik degilde o minderlerin sahaneligi nedir oyle. Yeni evime ne yakisir:)

    YanıtlaSil
  5. Gelinlik mi? Fenaaaa!! Karpuz kol, büzgüler filan "Çingene çadırı" tabirinin tam karşılığı olmuş..:D Tema'ya tam uymuş!! Taç desen, anlaşılmaz derecede tuhaf!! Bununla birlikte makyaj bir gelinde olması gerektiği gibi sade ve hoş. Bende sevemedim.

    YanıtlaSil
  6. bence çok hoş! hani derler ya 'çuval giyse yakışır' tam ona söylenmiş bi söz.çok doğal.kız çok tatlı.ama bi çingeneden çok spartacus ten fırlamış bi havası var.hoş çingenelerde roma civarından olduğundan olsa gerek.dantelin kumaşla bütünlüğü çok harika.hem o kumaş fazlalığı olmasa sıradan bi gelin olurdu.o fotoğraftaki nedimeler galiba.pembeliye bayıldım.!!!bu arada damat gelinin erkek kardeşiymiş havasına sahip!her an gelini teslim edebilirmiş gibi duruyor.

    YanıtlaSil
  7. Hiç beğenmedim !Bu da parasıyla rezil olanlardan !

    zamansozleri.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. Hayallerimin gelinliği demem ama kötü de değil , bir kere çok kendine özgü ve bu önemli bir nokta . Artık herkes aynı şeyi beğeniyor aynı şeyi giyiyor biraz kişilik sahibi olmak güzel bir şey , insanın içi açılıyor . Her yaz gördüğüm straplez gelinliklerdense böylesine sofistike bir gelinliği tercih ederim .Zorlama dekolte yok , iki- üç kat makyaj atılmamış :D o kumaşın güzelliği !! bunların hepsi güzel ayrıntılar .. Damat da çok hoş olmuş ; kareli pantolonu ve yakasındaki papatya ile gelinine çok güzel yakışmış .

    YanıtlaSil
  9. tacı çok güzel aslında başak desenleri gelinlikteki başak desenleriyle uyuşuyor ama tacın alnına yapıştırılması saçma olmuş daha geride olsaydı çok daha hoş görünürdü diye düşünüyorum

    ülkü

    YanıtlaSil
  10. Bence bu en çok bizim kral tv müzik ödüllerine yakışır. Gerçekten iğrenç bir gelinlik.

    YanıtlaSil
  11. ben bayıldım gelinliğe. tam kişiye has tamamen özgün geldi bu gelinlik bana. kimseyi takma sadece özgür olduğunu düşün ve öyle bir gelinlik seç deseler kesinlikle bunu seçerdim.

    YanıtlaSil
  12. Yani ne ararsan var. belliki riske girmek istemis. Buna gonullu olmus. Bu kadar modayi bilen insan hepberaber yanlis yaparmi.? Iste begeni nasilda goreceli bir kavram. Haylindeki gelinlik buysa ne mutlu Ona. Ama benimki degil kesinlikle.

    YanıtlaSil
  13. o kol detayı cok goz yorucu ama kolları attıkmı pekte guzel durabılır ve tabı o ıgrenc tacıda::)

    YanıtlaSil
  14. Benim gelin ve gelinlik zaafım vardır. Bütün gelinleri güzel bulur iç geçirir kendi düğünümü hatırlarım:) ve hep savunurum bütün gelinler güzeldir. kusur bulabilirim gelinliği beğenmeyebilirim ama tüm gelinler güzel ve özeldir. Yıllardır savunduğum tezimi işte yukardaki gelin bana çürüttürdü. Feci hayal kırıklığı yaşıyorum. Gelinlerin yüzüne bir güzellik gelir ama maalesef bu gelin de o da yok. Hiç birşey yok. Yok üstü yok. Saçı da kötü tacı kötü ötesi. Gelinlik desen facia hayatımda hiçbir gelinlik hakkında böyle konuşmadım ama bu kadar kötüsünü de hiç görmedim. Olamaz ya böyle birşey fena oldu içim. Neyse o kendisi beğenmiş giymiş sorun yok mutluluklar dilerim:)

    YanıtlaSil
  15. http://bleubirdvintage.typepad.com/blog/wedding/ bu linke bir göz atın derin missoninin düğün karelerinden daha güzel geldi bana :)

    YanıtlaSil
  16. güzel bir gelinlik kumaşı şahane ama düşük olan kolu ( hakan akkaya gibi )kesip atsak daha havalı tek omuz detaylı bir gelinlik olurdu saçlarıda dalgalı serbest bıraksak taşlı tokalarla hafif toplasak, böyle görmek isterdim
    hsefer

    YanıtlaSil
  17. Bir insan neden böyle bir gelinlik giymek isterki anlamam. yemek sofraları hariç hiç bir şeyi beğenmedim

    gülnihan

    YanıtlaSil
  18. Çok beğendim. Zaten onun yaşayışı ile bütünleşen tarzına prenses gibi kabarık yada düz sade bir gelinlik görseydim çok şaşırırdım.

    İhtişamını kol kısmından alması en güçlü yanı. Çingene konseptine çok uygun.

    Artık görmekten nefret ettiğim hepsi birbirine benzeyen straplez gelinliklerle karşılaştıramam bile...

    YanıtlaSil
  19. Kararsız kaldım :S Her an gölgelerin gücü adına savaşacakmış gibi duran tacını hiç sevmedim. Onun dışında gelinlik tamamen her zevke uymayacak ama benim hoşuma giden bir şekilde :)Giyer miyim? Giymem tabii o ayrı :)))

    YanıtlaSil
  20. Bence muhim olan insanin hayalindeki gibi bir dugun yapmasi ve gelin olmasi.. Missoni isminin altinda ezilmeyip hayalindeki dugunu ve gelinligi giymesi beni cok mutlu etti acikcasi :)

    darkhighfashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.