37 - KİM DAHA ŞIK ?

 


Ender Mermerci 'nin pırıltılı J.Mendel marka bluzu şahane. Bu bluzu yaşına göre en güzel şekilde kullanmış. Beyaz pantalon ve beyaz bantlı ayakkabılarla çok hoş görünüyor. Saçında kullandığı aksesuarlar, makyajı ve ekru renkli Hermes Pochette çantasıyla Ender Mermerci 'nin sade ama bir o kadar gözalıcı şıklığına bayıldım.

Aynı J.Mendel bluzu 19 yaşındaki Selena Gomez 'in de üstünde görüyoruz. Ama Selena 'nın Ender Mermerci gibi ustalıkla kullandığını söyleyemem. Böylesi bir bluzun altına giyeceğim en son şey bu kesimde bir jean olurdu. Makyaj ve saçlar fazlasıyla ağır. Bu haliyle 19 yaşında bir genç kız olduğunu söylemek zor.

Benim oyum tartışmasız Ender Mermerci 'ye gidiyor.







Share


Yorumlar

  1. ender hanım herzamanki gibi çok şık zarif zaten mermerci ailesinin yeri bambaşkadır bende. Ender hanım tatlı dili, görgüsü yardımeverliğiyle istanbul sosyetesinde cafe restaurant açıp kendini sosyete diyenlerin bin kat üstündedir yaşına göre de tam bir fıstıktır umarım bende 3 kız çocugu doğurup 60 yaşına gelip onun gibi bikinimi giyebilirim :)

    YanıtlaSil
  2. ben mankeni beğendim
    en güzel onda durmuş

    YanıtlaSil
  3. Ben Selena Gomez'in makyaji haric kiyafeti onda daha cok begendim. Onun kombini daha basarili, belkide kendi tarzima daha yakin oldugu icin. Ama o rujun rengu bir felaket hic olmamis ve haklisin 19 yasindaki bir kizin piril pirilligi yok olmus.

    YanıtlaSil
  4. Bluz kotla heba edilmeyecek kadar güzel, fazlalığı olanların tercih etmeyeceği kadar zarif. İkisinde de sevmedim benimde oyun mankene gidiyor :))

    YanıtlaSil
  5. EvrimKuzey06 Kasım, 2011

    kesinlikle markayı tasıyan mankende durmus Pelinim.. :) dıgerlerı emanete hıyanet etmıs gibi :/

    YanıtlaSil
  6. Peki boyle bluzlarin altina nasil kot giyilse guzel durur?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.