49 - Kim Daha ŞIK ?

 


Dün gece gerçekleşen Mehmet Çolakoğlu ile Selin Özsüer 'in düğünü haute couture sevenler için ideal bir davet. Bütün creme de la creme düğüne katılmış. Çok şıklar olduğu gibi ıyykk bu nedir dediğim tonlarca isim var. Ama yavaştan gideyim ki zevkini çıkaralım :)

Öncelikle Ronit Gülcan ile başlıyorum. Üstünde çok şık bir Naeem Khan elbise görüyorsunuz. Tümü ışıltı kumaşın metal gri ışıltısı çok hoş. Ronit Gülcan yine bir Naeem Khan elbisenin kol detayı ile oynamış. Hatırlarsanız daha önce yine bir Naeem Khan elbisenin kollarını değiştirmişti.

Bu elbiseyi 2011 Oscarlarında Annette Bening de giymişti ve beğenmiştim. Yine düşüncem değişmiyor ve bu elbiseyi en iyi taşıyanın Annette Bening olduğunu düşünüyorum. Hem renk hem de kesim olarak orta yaş üstü için ideal bir seçim. Renk Ronit Gülcan 'ın güzelliğini gölgelemiş ve o her zaman ki şaşalı şıklığını engellemiş. Dekoltede göğüslerinin fazla sıkışmış görüntüsü de beni ayrıca rahatsız etti.



Share


Yorumlar

  1. Kesinlikle haklisin Pelincigim Ronit Gulcan'a benzeyen kalin belli tuhaf vucutlu kadin kim diye dusundum ilk bakista...Elbise olmamis bence de.

    YanıtlaSil
  2. Kollarıyla oynamasaymış daha güzel olurmuş, bu şekilde sıradan bir abiye elbiseye dönüşmüş bence, vücüt tipine de çok uymamış gİbi.

    b-lure.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Annette Benning'de Ronit Gülcan'da sanki hiç belleri yokmuş gibi çıkmış. Elbiseden mi giyenlerden mi kaynaklanıyor anlamadım.

    Aylin

    YanıtlaSil
  4. Bir elbisenin modelinde değişiklik yapılmadan önce elbisenin grafiğini doğru anlamakta fayda var. Göğüs dekoltesinin ortasından iki yana doğru uzayan beyaz şeritlerin biri omuzların en üst noktasından arkaya kıvrılırken diğeri adeta kol bitiş çizgisiyle birleşiyor. Ronit Gülcan kolları kırpınca göğüsten çıkan o ikinci beyaz şerit bir anda memelerin tam ortasından geçen anlamsız bir çizgiye dönüşmüş. Tasarımcısı bu elbiseyi kolsuz yapacak olsaydı büyük ihtimalle ya o ikinci şeridi kullanmayacaktı ya da tam memelerin altından geçen daha kararlı ve toparlayıcı bir hat olarak çizgiyi biraz daha aşağıda tutacaktı. Hem kollar kırpılarak elbisenin havası bitirilmiş, hem de küçük memeye uygun dekoltesi olan elbiseden iri meme dekoltesi bombardımanı yapılmış. Annette Bening en azından elbiseyi bozmadan kendi meme boyutuna göre sadece biraz dekolteyi kapatarak değişiklik yapmış. İşte o yüzden de bu karşılaştırmada: Benning > Gülcan

    YanıtlaSil
  5. sıkışmış göğüs dekoltesini her zaman rahatsız edici bulmuşumdur. :(

    YanıtlaSil
  6. Epeydir beğeniyle takip ettiğim Ronit Gülcan'a bu elbise hiç olmamış.Hem göğüsler hem de kalça hoş durmuyor.Yukarıdaki yorumlara katılıyor ben de Annette diyorum.

    YanıtlaSil
  7. Ben Bening'in küpelerini beğenmedim ama Gülcan hiç mi hiç olmamış bence bide ışıktan mıdır nedir biraz transparan geldi bana?

    YanıtlaSil
  8. Ronit Gulcan'i ilk defa bu kadar kilolu goruyorum :/

    2demilicious.blogspot.com

    YanıtlaSil
  9. "Parlak" bir Hollywood pistisi istiyorsa bari Gwyneth Paltrow'un 2011 Oscar toreninde giydigi Calvin Klein'i tercih etseydi derim ben. Kesinlikle Ronit Gulcan'i golgelemis bu secimi.

    YanıtlaSil
  10. bademlimon27 Kasım, 2011

    böyle elbiselerin tasarımlarının değiştirilmesinin yasaklanması gerektiğini düşünüyorum cezası filan olsun :) eğer olduğu gibi giymeyeceksen alma, git kolsuz elbise al.. hiç olmuş mu? sanki tasarımcı bilmiyordu değilmi kolsuz yapmayı? mankenin üzerinde duruşu elbisedeki o küçük kol ayrıntısının kesinlikle olması gerektiğini kanıtlıyor, elbise resmen katledilmiş, 3. sınıf abiye elbiselere benzemiş.. allah bilir bu değişikliği yaparken çok iyi bi fikir bulduğunu filan düşünmüştür, yazık! bu arada zeyn rumuzlu arkadaşın yorumu yine çok başarılı

    YanıtlaSil
  11. ronit hnm gibi sürekli fit olan bir kadının kilosu, bana hamile olabileceğini düşündürdü,ne dersin pelin:)

    YanıtlaSil
  12. aslında çekilen resimler o kadar düşük kaliteki bunlara bakıp da birşey diyebilmek bile marifet :)
    ben sanmam hamile olduğunu. başka bir resimde göbek dümdüz.

    YanıtlaSil
  13. bu elbise dekolte olmak istemiyor. kollar ve aşırı sıkışmış göğüsler elbisenin asıl havasını-zarafetini yok etmiş

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.