53 - Kim Daha ŞIK ?

 


Bizlere çok tanıdık bir Stella McCartney elbise daha. Kadife kumaştan gece mavisi renginde bu elbiseyi ilk olarak Penelope Cruz 'un üstünde görmüştük. Çok da güzel taşımıştı. Yine Casadei marka saten gece mavisi ayakkabılarla hem dikkat çekici hem de sade bir şıklık içindeydi.

Ardından Louise Redknapp 'ın üstünde görmüştüm. Ne yazık ki kalın kolları yüzünden elbiseyi olması gerektiği gibi taşıyamamış. Renk çok yakışmış ama elbisenin cesur üst bölgesinde çuvallamış.

Ve gelelim Feryal Gülman 'a. Gayet başarılı. Feryal Gülman 'ın dekolte standartlarına göre gayet cesur bir seçim. Çünkü elbisenin üst bölgesinin kesimi göğüsleri hem fazlasıyla ön plana çıkarıyor hem de gereğinden büyük gösterebiliyor. Ama Feryal Gülman da bu dediklerimin hiçbirini görmüyorum. Sanki sıradan bir elbiseymişçesine rahat ve güzel taşımış. Üstelik ne kadar ince bir bele sahip olduğunu görüyoruz. Omuzlar şahane, saçlar güzel, makyaj biraz fazla kaçmış. Yine elbisenin tonlarında gece mavisi saten Charlotte Olympia'lar ve lacivert clutchı ile harika görünüyor.

Seçimimde Feryal Gülman ve Penelope Cruz arasında kaldım. Sanırım en doğal olanı Penelope Cruz 'u seçeceğim.




Share

Yorumlar

  1. Bu elbiseyi görünce aklıma hep Kate Winslet geliyor. O neydi öyle ya Naim Sülemanoğlu gibi. Bence elbisenin modeli çok riskli.Aşırı omuz oyuntusu omuzları geniş gösteriyor ayrıca kol altı-göğüs birleşimi bıngılları da ortaya çıkarıyor. Göğüs altındaki o dikiş, göğüsleri yaygın ve sarkık gösteriyor. Hepsinde ayrı yükseklikte durmuş. Yani kusursuz bir vücut gerek
    dolayısıyla ben en çok podyumdaki modele yakıştırdım:)

    http://alisverisdanismani.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Elbisenin Louise'deki sportif duruşunu çok beğendim. Elbisenin renginin ten rengine uydugunu düşündüğümden oyum Louise'ye.
    FG'nında hakkını yemiyelim oda çok gzüel taşımış vücut hatlarını oldukca üzel göstermiş.

    YanıtlaSil
  3. Hakikaten bu elbise en kotu kate winslet te durmustu İnanilmaz kotu bir kareydi. Pelin hanim bende Penelope ve feryal gulman arasindayim. Ama elbiseye daha hava kattigini dusundugum icin sanirim FG diyorum.

    YanıtlaSil
  4. Penelope Cruz'u hiç bir şekilde ve durumda beğenemem, o yüzden Feryal Gülman diyorum :) Zaten sadece saç modeli sırıtmış, gerisi hoş.

    YanıtlaSil
  5. Bir de lütfen geniş ve kemikli omuzlara sahip insanlar omuzlarını göstermekten vazgeçsinler. Özellikle straples elbiseleri/gelinlikleri sadece yuvarlak ve küçük omuzlular giysin, istirham ediyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Benim secicimim de Penelope kusursuz tasimis. Feryal'de ayakkabilari beni rahatsiz etti, fazla parliyor saten kumas elbisenin altinda. Bu arada elbisenin gogus tarafi oldukca garip ve goz tirmaliyor.

    Nesli

    YanıtlaSil
  7. Penelope'u hiç beğenmem ve sevmem ancak elbiseyi Penelope'da daha çok beğendim.Bir de keşke Feryal hn.da Penelope'un gibi daha sivri burunlu bir pabuç tercih etseydi.Bence bu elbiseye onca platform ve o burun C.O. pabuç olmamış.

    YanıtlaSil
  8. Merhaba
    Bence Penelope ve mankende güzel görünüyor Feryal Gülman'da göğüsler çok kötü duruyor

    YanıtlaSil
  9. Elbiseyi en iyi Penelope taşımış.Kendisini genelde çok beğenmesem de iyi bir seçim yapmış.FG'de de gayet güzel ancak bu saç modelini elbise ile yakıştıramadım.Penelope Cruz diyorum.

    YanıtlaSil
  10. valla seçemedim. ikisi de aynı geldi gözüme penelope ve feryal han dan bahsediyorum. ikisinden birisi ayakkabı seçimini farklı yapsaydı bi de öyle görseydik keşkemesela gümüş rengi veya taşlı bir ayakkabı elbiseye farklı bir hava katardı bence oy veremedim yani. Seçim yapamadım. Bana fazla aynı geldiler...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.