Bakalım Şimdi Kimi Seçeceksiniz ?!

 


Victoria Beckham marka bu elbiseyi giyen giyene. Bir önceki postumda sadece Victoria Beckham ve Aylin Tahincioğlu varken bugün bu listeye 2 kişi daha eklendi.

Aslında bu elbiseyi ilk giyen Arzu Sabancı olmuş. Ve nasıl olduysa gözümden kaçıvermiş. Ve dün gece bir ödül töreninde Eva Longoria 'da giyerek ortaya muhteşem bir 4'lü çıkarmış oldu.

Eva Longoria 'ya karamel renk çok yakışmış. Ama fazla sade ve ışıltısız geldi bana.

Evet biliyorum bu listede Victoria Beckham elbiselerin en büyük hayranlarından 1 kişinin eksikliği şiddetle hissediliyor. Belli olmaz belki ileriki günlerde Feryal Gülman 'da da görebiliriz. Tabi bu şartlarda artık giyermi bilemiyeceğim :)

Şimdi seçim zorlaştı. Çünkü Arzu Sabancı 'da kıyafet çok hoş durmuş. Tümü siyah renkli aksesuarlarla kolaya kaçmış gibi gelebilir ama en doğrusunu yapmış. Özellikle sarı saçları ve makyajının güzelliğiyle bana Arzu Sabancı bir adım öndeymiş gibi geliyor.

Böyle diyorum ama gözüm hala Victoria 'nın Christian Louboutin çizmelerine kayıyor. Çok arada kaldım bu sefer. Bakalım bir önceki postumun anketi gibi Victoria bu sefer de başı çekecek mi ?




Share


Yorumlar

  1. arzu sabanci gobekli cikmis. resimden, isiktan, golgeden vb. herseyden oyle gozukuyor olabilir ama elimizde bu resim olduguna gore bunun uzerinden yorum yapicaz demektir. elbisenin ust kismida garip durmus. beli ince gibi durmuo ama sanki ordada bisiler fiskirmis gibi. hani korse giyince ustten fazlaliklar cikar ya.. elbise dar ve basik onun uzerinde

    eva longoria'ya cok yakismis. ama o cizmelerin ve baby harper'in hatrina benim oyum victoria'ya... elinde clutch, full makyaj, yapili sacla, davette poz vererek herkes tasir bu elbiseyi. asil onemli olan random bi halde kucaginda bebekle tasiyabilmek ve cok guzel gorunebilmek.

    YanıtlaSil
  2. Bu kadar uzun zamandir bu kadar yogun bir sekilde "yayin hayati"nda olan bir blog nasil olur da her gecen gün daha da ilginclesebilir? Ya da blog sahibesi bunca takibe, övgüye, ilgiye ragmen ilk günkü samimiyet ve motivasyonunu kaybetmez? Cocuklarimi okula gönderdikten sonra ceviriye ve sayilarla bogusmaya baslamadan önce bir göz attim ve bu postun beni gülümsetti, söylemeden ve tesekkür etmeden gecemedim. Ama benim oyum gene Vicky'ye!

    YanıtlaSil
  3. foodiebites doğru söylüyorsun göbek olayımız varv ama beni rahatsız etmedi açıkçası bnu kadarcık minik bir göbek. ne bileyim bazen kusursuzlukta sinir bozucu olabiliyor :)

    jule ben bu enerjiyi sizlerden alıyorum. sizlerden gelen bu övgü dolu sözlerdir benim motivasyonumu diri tutan. teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  4. allah askına gobek dedıgınız Arzu Sabancı nın gobegı mı? Gobek olayımız var derken bence herkes kendıne donup bakmalı!KOMIK olmayın bence? olsa olsa midesidir ayrıca o kadar gobek olsada ne olur?Su yorum yapanlarında vucudunu gormek ısterım!!!Elbise hiçde garıp falan durmamıs gayetde ıyı tasımıs ayakkabı sacına kusur bulsanız lafımYOK ama gobegı var dıyerek KOMIK olmayın

    YanıtlaSil
  5. ben eva longoria diyorum. belkide rengine aşık olduğum için olabilir:) keşke vücut tipim müsait olsada bende giyebilsem böyle elbiseleri:( çocuk olunca kilolar zor veriliyor ya. neyse konumuz bu değil:)
    oyum eva'ya gidiyor:)

    http://twinsetters.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Sevgili adsiz,

    Yandaki resimlere bakarsan arzu sabanci bu elbiseyi diger giyenlere nazaran daha gobekli cikmis, ne alakasi var bunun benim vucudumla? ben arzu sabanci sismandir, gobeklidir, kiloludur demedim, gerci desem bile pelin'in de sol kosede belirttigi gibi "medyada kendi istegiyle cikan kisiler elestirilmeye alisik olmalidir."

    arzu sabanci cok guzel bir kadin, hatta bence bu postta elbiseyi daha iyi tasiyanlarin bazilarindan daha guzel ama bu elbise yakismamis ve gobekli gostermis. ve bu konuda benim kendime donup geri bakabilecegim hic bi durum yok malesef :)

    YanıtlaSil
  7. Bana kalırsada yorum yapanın yani foodiebitesin göbeği yada fiziksek özellikleri ile bir alakası yok burda kişisel görüşler belirtiliyor dönüpde kendine bakılacak bir durum yok.
    Ben göbeğide çıksa en çok onu beğendiğimden oyumu Arzu Sbancı'ya verdim.

    YanıtlaSil
  8. Hala Victoria diyorum ama Aylin Tahincioğlunu da düşünmeden edemiyorum en iyisi ikisi de bence :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.