62 - Kim Daha ŞIK ?

 


Maide Kurttepeli tarzını beğendiğim bir isimdir. Her daim minimal seçimleriyle sade ama rafine bir şıklığı tercih eder. Bu sefer de kuralı bozmamış ve Ralph Lauren 'den saten, tek omuz kesimli çok şık bir bluz seçmiş.

Bu bluzun aynısını daha geçtiğimiz aylarda Uma Thurman giymişti. Bluzu yine Ralph Lauren marka kenarları saten şeritli siyah bir etek ile kombinlemiş. Siyah stilettoları ve Chanel portföyü ile baştan aşağı siyahlar içinde. Sarı ve hacimli saçları, makyajı ve aksesuarları ile kıyafetine kıvamında bir zenginlik katmış.

Bunun yanısıra Maide Kurttepeli olabilecek en sade stilde. Bottega Veneta clutchı ve stilettolarını çok beğendim. Tek sorun olarak gördüğüm pantalon kesimi. Çok zayıf bir kadın olmasına rağmen pantalonun kesimi vücudunu kilolu göstermiş. Biraz daha bol bir kesim olsaymış çok daha hoş olabilirmiş. Bunun yanısıra paça boyu ideal.

Ve gelelim kimin daha iyi olduğuna. Maide Kurttepeli 'yi beğenmeme rağmen Uma Thurman 'ın havalı ve gösterişli hali çok daha hoşuma gitti.




Share

Yorumlar

  1. ben uma yı daha çok beğendim bluzu içine sokup kemer takması daha iyi olmuş.elbise havası vermiş hem de derli toplu durmuş. maide hanım biraz salaş geldi bana pantolondan da olabilir dar bir pantolon daha iyi olurdu. Favorim uma

    YanıtlaSil
  2. duruşu bile Uma'nın BEN ŞIKIM diyor :))

    bu aradaaa çekilişim vaaarrr:)
    PIRLANTA KOLYE ister misinizzzz :))

    http://fashionozge.blogspot.com/2011/12/pirlanta-kolye-hediyem-size1yasinda.html

    YanıtlaSil
  3. Uma Thurman Maide'yi dumanında boğar :)) http://trendsum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Maide Kurttepeli pantolon konusunda çok yanlış bir tercih yapmış. Her yanı boş sade düz alelade :) Uma bluzu bunun yanında uçurmuş bildiğin :)

    YanıtlaSil
  5. merhaba, oncelikle yazdiginiz bu bloga bayiliyorum. her gun pc ye gectigimde ilk isim blogunuza ugramak. kesinlikle bir profesyonelsiniz. sizi gorebilmeyi cok isterdim:) neyse benim sormak istedigim bir sey var. gecenlerde bir yazınızı okurken "sakil" kelimesini kullandiginizi gordum ve acikcasi cok sasirdim. ben bir antakyaliyim ve bu kelimeyi sadece antakyalilar bilir! acaba antakyayla bir ilginiz var mi?
    sevgiler:)

    YanıtlaSil
  6. üst çok bol olmadığından ben biraz daha dükümlü bir pantalon giymesini isterdim. tek sıkıntım orda.

    sevgili b merhaba :) çok sevindim sıkı bir takipçim olmana. hayır antakya ile hiçbir ilişiğim yok. ama sakil kelimesinin birtek antakya ya özel olduğunu sanmıyorum. özellikle moda dilinde eğreti durmak demektir. antakya da da aynı manadaysa diyebilirim ki buralarda da çok sık kullanılır :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.