LADY GAGA 'nın Kısa Filmi..

 


Aslında Marry The Night 'ın taptaze daha fırından yeni çıkmış video klibi. Ama 13 dakika 51 saniyelik uzunluğuyla kısa film demek daha doğru olur :) Zaten şarkı ancak 8. dakikadan itibaren başlıyor.

Lady Gaga 'nın sadece Alejandro şarkısını seven bendeniz bu şarksını da listeme ekledim. Sırf intro konuşması bile başlı başına bir sanat eseri.

" When I look back on my life, it’s not that I don’t want to see things exactly as they happened, it’s just that I prefer to remember them in an artistic way. And truthfully, the lie of it all is much more honest because I invented it. Clinical psychology tells us arguably that trauma is the ultimate killer. Memories are not recycled like atoms and particles in quantum psychics, they can be lost forever. It’s sort of like my past is an unfinished painting and as the artist of that painting, I must fill in all the ugly holes and make it beautiful again. It’s not that I’ve been dishonest, it’s just that I loathe reality. For example, those nurses, they’re wearing next season Calvin Klein, and so am I. And the shoes, custom Giuseppe Zanotti. I tipped their gauze caps to the side like Parisian berets because I think it’s romantic, and I also believe that mint will be very big in fashion next Spring. Check out this nurse on the right, she’s got a great ass. Bam. The truth is, back then at the clinic, they only wore those funny hates to keep the blood out of their hair. And that girl on the left, she ordered gummy bears and a knife a couple of hours ago. They only gave her the gummy bears. I’d wished they’d only given me the gummy bears."

Klipte Gia, Black Swan, Girl Interrupted ve Fame gibi tanınmış filmlerden esintiler göreceksiniz. 2000'lerin yanısıra 80'ler ve 90'lara gideceksiniz. Kıyafetler her zaman ki gibi sıradışı ve kışkırtıcı ama uyumlu. Erotizm Lady Gaga kıvamında. Klibin yönetmeni de Lady Gaga. Ve beklemediğim güzellikte rol yeteneğini de konuşturmuş.

İyi seyirler :)


Share



Yorumlar

  1. Pelin hanım elle resimleri için kelebek galeriye baktınızmı ordaki resimler kaliteli gibi duruyor ben tülin şahin'i çok beğendim burcu esmersoy da çok güzel lütfenn post bekliyorumm:)))

    YanıtlaSil
  2. kelebek galeride göremiyorum ki acaba link versen

    YanıtlaSil
  3. Bir Monster olarak bu klibi sadece 6 kere izlemenin utancını yaşıyorum ama zamanım yoktu.. Ben evde olsam okulu falan boşverip perşembeyi cumaya bağlayan gece e!'den premiere'i izlerdim evde fırtınalar estirdim anneme yüz kere kapama bilgisayarı videom vav benim diyip durdum en baştaki konusmayı anlayana kadar en başı kaç kere izledim bilmiyorum kardeşim de bi süre sonra when I back Demeye başladı :D ama mükemmel olmamış mı??

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.