BİR KADINDAN NEFRET ETME SEBEBİ :)

 

Alın işte bir kadından nefret etme sebeplerimden biri !! ÇANTALARI ! Ama bu çantalar bir de Hermes in her türlüsüyse artık nefret duygularım bile az kalıyor :)) Kendini moda ikonu sanan ama aslında sadece tanınmış markaların kıyafetlerini giymekten başka bir işe yaramayan Victoria Beckham taş gibi bir kocaya sahip olmanın yanısıra birde1.5 milyon poundluk Hermes koleksiyonuna sahip-miş ! Thebigmoney.com sitesi Victoria nın toplam 100 Hermes çantası olduğunu ve bunun toplamınında bir servet olduğunu iddia ediyor.


Kendimce yaptığım araştırmaya göre kullandığı 26 farklı Hermes buldum. Bunların içinde 7000 euroluk en standart Birkin modelinden 200 bin dolarlık üstünde 3 karat pırlanta bulunan Silver Himalayan (8) modelide var.


Sadece bunla kalmayıp nadir bulunan Hermes Clutch (11), Pochette (18,20,22) ve Kelly nin uzun zarf(25) şeklinde olanlarıda mevcut.


Bu kadının kız çocuğunun olmaması büyük bir kayıp diye düşünüyorum. :)

Yorumlar

  1. Hermes birkin gercekten tam bir statu simgesi ama her ne kadar bazi kiliklarini begensemde Posh'un bu luxury i kendi orijini olan orta sinif Ingiliz sinifindan siyrilmasinda bir arac olarak kullandigini dusunuyorum? senin birkin'lere gelince Pelin:) hmm, bak gercekten kiskandim seni simdii!!!i desperately need and want one!basta

    YanıtlaSil
  2. valla pelincim adini jane birkinden alan bu hermes birkin canta neredeyse ismini hermes victoria olarak degistirse yeri var, en custom modelleri bile ilk once victoria'ya gonderiliormus.

    YanıtlaSil
  3. neslie cim kıskanmana gerek yok. annemden fırsat kalmıyoki kullanayım :))

    styleboom cum doğru söylüyosun da biri grace kelly biri jane birkin. yani bu iki ismin yanına victoria beckham adı yakışsa haklısın :) şöyle kadın biraz rahatlasa bu kadar kendini kasmasa arada bi gülse valla sevecam ama sevmemem için elinden geleni yapıyo :)

    YanıtlaSil
  4. evet ya cok kasinti bi hatun!gercek hayatta da boyle mi acaba o guzelim David'e karsi?? ama ne diim..W icin yaptiklari o photoshoot hala aklimda;) superdi...

    YanıtlaSil
  5. merhaba arkadaşlar, ben de hermesin duty free butiğinden kırmızı ve mavi birkin çanta almıştım, kırmızıyı kullanıyorum ama mavi birkini hiç kullanılmamış, etiketi üzerinde olarak size çok uygun fiyata satabilirim..
    benimle (elifalacam@gmail.com) irtibata geçerseniz çekmiş olduğum çantanın kendi resimlerini de size maille gönderebilirim..fiyatı konusunda da detaylı konuşabiliriz, kesinlikle kar amacıyla satmıyorum, bunu da özellikle belirtmiş olayım..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.