BU MU AYLARDIR BEKLEDİĞİMİZ ?!

 
Malum son aylarda milletçe Hadise hadisesiyle ve Düm Tek Tek ile yatıp kalkıyoruz. Tüm bu curcunanın içinde en merak edilende Hadise nin yarışmada giyeceği kıyafet idi. Hangi modacıdan diye bahse girenler, benim kıyafetimi giyecek diyen sahtekarlar, yalancılar gündemi epey meşgul etti. Ve en nihayet bugünkü kostümlü provada Hadise nin kıyafeti belli oldu. Kostüm, Belçikalı stilist Mahmut Karadağ imzası taşıyor. Kostümünün üzerinde aksesuar olarak altın kaplama bir kemer kullanılmış. "Modern çağın dansöz kıyafeti" olarak adlandırılan kostümün kumaşları İtalya dan özel olarak getirtildi. Hadise nin ayakkabısı da Swarovski taşlarla süslü.



Kişisel düşünceme gelirsek, kostüm bende büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Bıktım bu dansöz, harem imajından. Keşke yırtık jean ve göbeği açıkta bırakan beyaz atletiyle çıksaymış. Çok daha modern, sportif ve seksi bir görünümü olurdu. Birde kızımız zayıflayacağına daha bir göbek yapmış gibi.

Yorumlar

  1. Kıyafet çok uzuz bir görüntü çizmiş. Hakikaten yılbaşı gecesi giydiği daha güzeldi. Çok spor ve klass bir görüntüsü vardı. Ama bu berbat bir tasarım. Ayrıca Hadise'nin göbeği beni fena halde rahatsız etmekte. O göbeği eritmeden giymemeli bu kostümü. Ya da ne bileyim göbeğini tülle kapatsın. Sonuçta koskoca Ülke temsil ediliyor burada, boru değil. :)

    YanıtlaSil
  2. hahaha boru olayına bittim süpersin :)

    YanıtlaSil
  3. al bide benden. kurtulamadık şu arap kültüründen. zaten ne olduğumuzda belli değil. arapmıyız avrupalımıyız neyiz len biz :)

    selin

    YanıtlaSil
  4. pelincim sana kesinlikle katiliyorum, bu kadar yazildi cizildi cikana bak, asena'nin zamaninda ibo showda giydigi dansoz kiyafetleri bile daha guzel, daha degisikti. hayal kirikligi....ama dabsci cocuklarin bantlanmis kollarini ve dansci salvarlarini begendim. gobek kismina ise tamameeen katiliyorum, hadisedin iddiali bacaklarina ve kalcalarina odaklanilsa daha iyi olacakmis. bu arada alman grubun sarkisinda dita von teese meshur sovunu yapacakmis diye duydum!

    YanıtlaSil
  5. yaaa dimi Dita olayı kesinlikle Hadiseyle beni ekrana çekecek diğer unsur. çok merak ediyorum şovunu. Burlesque yapmayacak herhalde. yapsada keşke estetik görsek hatundan

    YanıtlaSil
  6. ya arkadaşlar;esasında kız iyi yani farklı,bizim yurdum insanı kadın şarkıcılarımızla karşılaştırdığımızda.Şarkısın en can alıcı noktasını kostüme itina ve başarıyla taşımışlar tebrik ediyorum kendilerini çünkü zaten böyle bişi bekliyordum tam düm tek tek...ya bu insanlar hiç yaptıkları işe bakmıyorlarmı nasıl bir göze sahipler hadi biri bunu yaptı aralarında yokmu biri bu ne ya diyebilecek çıkamayız biz bu alaturka olaylardan valla ya...seni milletler izleyecek ekran karşısında yanınada asenayı alsaymış tam olurmuş yani süpermiş..

    YanıtlaSil
  7. evet yaprak hadise nin gerek sahne gerek normal hayatında giydiği kıyafetleri beğenirim hep. hiç kıro bi havası yoktur allaha çok şükür. ama bu yarışmada beklentiler çok fazlamı tutuldu ne sanki ne olsa beğenmiyecektik gibi bi hava oluşuverdi :)

    YanıtlaSil
  8. valla arkadaşlar alaturka nın anlamı Türk işine çıkıyor o nedenle ben ülkeyi temsil ederken alaturka olmakta sakınca görmüyorum ama aylardır olay olan konuşulan beklenen değişik kıyafetler yerine bildiğin dansöz kılığını görünce kısa süreli şaşırdım o kadar. kesinlikle daha kötüsü de olabilirsi diyorum ama bu konudaki diğer postlara da yazdığım gibi "bu kıyafetten bi hadise olmaz" diyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.