DENİZE GİRİLMEYEN MAYOLAR !

 


Bu yaz Ivana Sert mayolarıyla plajları süsleyeceğiz. Ama bunlar sadece Bodrum ve Çeşme nin popüler plajlarında giyilmesi gereken mayolar. Koleksiyon denize girilmeyen modelleri olacak kadar kokoş. Şimdi bu kendini ikon sanan zat-ı muhteremin mayolarını satın alacaksınız, 12 puntoluk stilettolarınızı giyeceksiniz, kuaförde saçlarınızı ve makyajınızı yaptırdıktan sonra küpe kolye mayonuza uygun ne kadar takınız varsa takacaksınız ve soluğu hemen hangi plajda daha fazla paparazzi varsa orada alacaksınız. Yani bu mayoları adı sanı bilinmeyen kıyıda köşede giyerek sakın görgüsüzlük etmeyin. Paparazziler görmeli, haberiniz yapılmalı ve haftaya çıkan dergide resminizi gördüğünüzde aaa benim ne işim var bu dergilerde suratıyla eşe dosta dert yanmalısınız :))



Ivana Sert in, Balizza markası için tasarladığı koleksiyonun adı “Beach Collection by Ivana Sert” . Bu akşam Abdi İpekçi Caddesi nde yapılacak sokak defilesiylede tanıtılacak. Defilenin en sonunda Ivana Sert de podyuma çıkıp bir mayo bikini giyecek. Üstünde SAKIN SUYA GiRMEYİN yazısı olan özel parçaların fiyatı 700 ile 1500 euro arasında değişecek.

Yorumlar

  1. yani bu kadına ve sezon ona stil ikonluğuna zaten tahammül edemiyorum ancak bu tasarımlarını(!) görünce daha bir kendimden geçtim.
    bu kadına tasarım yaptıranlar olmak üzere, bu kadını pohpohlayacak olan magazin basınına, bu ürünleri alıp giyecek olan kendini bilmezlere şimdiden akıl fikir diyorum....

    YanıtlaSil
  2. ya kadın güzel kadın tamam da bu kadar kendisiyle uğraşıyor kocasına da azıcık baksa,o adamın hali ne ya çatlıycak gibi,kıyafetleri de balıklı ayhan mı neydi onun adı öyle.Çok kınıyorum.

    YanıtlaSil
  3. özge doğru diyosun. adamın görüntüsü tam bi falso. ama işde bazıları için erkeğin cebi şişkin olunca çirkinmiş yada kıroymuş pek önemli olmuyo :)

    YanıtlaSil
  4. Bu siteye ilk girdigimde bu blogger da kim,herkesi ne kadar da kritik ediyor demistim,ama okudukca az bile yaziyormus diyorum.Yurdum insanlarindan, ikonlarindan uzak kalmisim, Pelin hakliymis, bunlar ne haller boyle, ortalik kimlere kalmis.
    New York'da designer'im, boyle insanlarla karsilastirilmamak icin ulkeme d-o-n-e-m-i-y-o-r-u-m.
    Neyse ogle tatilimin eglencesi de bu oldu boylece.

    YanıtlaSil
  5. canım sen en iyisi dönme. yeteneğin değeri ve değerli olduğu yegane yerlerden birindesin. inşallah bora aksu, erdem moralıoğlu gibi senin de haberini yaparız burada.

    YanıtlaSil
  6. Sagol Pelin'cim.
    Bu arada o kadar
    website'si geziyorum hergun is icin, ve seni takdir ediyorum, kaliteli blog hazirliyorsun, resimlerin cozunurlukleri harika, haberlerin hizi neredeyse style.com'la yarisir. Tebrikler yaptigin isi ciddiye aldigin icin.
    Filiz

    YanıtlaSil
  7. style.com ve ben ?? waooowwwwwwww artık ölebilirim :)))

    YanıtlaSil
  8. Fotoğraflar çok acemice çekilmiş. İvana Sert poz verememiş. Eski manken miydi bu bayan? Neyse bu fotoğrafların fotoşoplanması gerekirdi. Ayrıca bu mayo mu bikini mi, yoksa mayokini mi belli olmayan her ne karın ağrısıysa hepsi iğrenç. Bedava verseler giymem.


    derya

    YanıtlaSil
  9. deryacım resimlerin kalitesi zaten iğrenç. şu medya kaynakları bir türlü HQ resim yayınlamayı öğrenemediler. resimlerde göbek feci falsolu görünüyo demekki dediğin gibi fotoşop yapılmamış. pozunu bilemem ama hatun eski iççamaşır mankeni.

    YanıtlaSil
  10. Sanırım Ivana ve tasarımları için beynimde yanıp sönen tek kelime "tacky" :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.