DAHA ÇOOOKK VAR !!

 


Vatan gazetesinden Necla Dalan'ın haberine göre :

"Uzun zamandır Türkiye’ye gelip gelmeyeceği tartışma konusu olan H&M, ilk mağazasını 2010 Ekim’inde Beyoğlu’nda açacak. İstinye Park’ın ortaklarından Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım’a ait Anadolu Han’da ilk mağazasını açacak olan H&M, Beyoğlu’nda dünyadaki en büyük rakibi olan Mango ile kapışacak."
İşte budur..İlk mağazasını İstinye Park gibi ulaşımı zor bir yerde açmasına zaten içim sinmiyordu. Hele hele Nişantaşı olmayıp Beyoğlu olması ayrı bir sevindirici. Hem atmosfer olarak hemde hedef kitlenin kalbinde yer alarak son derece isabetli bir karar verilmiş.

Tabi o tarihe kadar bakalım hangi modacıların yada lüks markanın çalışmaları olacak..

Yorumlar

  1. En azından artık tünelin sonundaki ışığı görebiliyoruz..

    YanıtlaSil
  2. Açacak da fiyatları kesin Gap gibi yaparlar, bura Türkiye ya geçir geçirebildiklerine derler burada bulacakları Türk yöneticiler.

    YanıtlaSil
  3. Güzel haber GAP gibi pahallı olmasa bari malum o da H&M'de dışarıda çok ucuz.

    YanıtlaSil
  4. harika bir haber bu! supersin!!

    YanıtlaSil
  5. İyi hoş açılacakta eğer gerçekten Gap gibi olacaksa fiyatları hiç açılmasın daha iyi, zaten ürünleri pazarlarda, beyoğlunda bulunabiliyor çok komik rakamlara.

    YanıtlaSil
  6. pelincim haber verdiğin için teşekkür ederim beyoğlundan ayrılmayan birisi olarak oraya yapışacağım demektir:)
    hamileliğin iyidir umarım tatlım?

    YanıtlaSil
  7. şu GAP konusunda feci haklısınız. yemin ederim burdakinden şimdiye kadar zoraki 1 beyaz elbise aldım o kadar. ama parisdeki ve londradakine girdimmi kendimi kaybediyorum. dediğiniz gibi fiyat politikası hepimizin cebine uygun çünkü. hem londradakine ne zaman gtsem şansmıdır nedir hep indirimdedir :) o güzelim t lerin 3 tanesine 10 pound vermiştim. burdaki M&S bile anasının nikahı. Londrada varoşların markası burada saolsun yeşim tekstil sayesinde fahiş fiyatlarla satlıyor.H&M de korkarım böyle koyun sürüsünü kaçırmaz. hmmm sinir olurum bemn buna yaaa. napsak topluca bi protestomu düzenlesek şimdiden..

    jojee cim canım herşey yolunda. zilli yetmezmiş gibi bide taşınma işlerim var feci yoğunuz kızımla :)

    YanıtlaSil
  8. arkadaşlar bence az da olsa şu yanılgıya düşüyoruz hepimiz; yurtdışına çıktığımızda para harcamak her zaman daha kolay geliyor bize. Yani Amerika'ya gitmişken burada olmayan bir t-shirt'e 20 dolar vermek çok uygun iken, burada aynı t-shirt'e 30 tl verirken 2. kere düşünürüm ben.

    Yurt dışında indirim zamanı tabii ki en ucuz fiyatları yakalıyoruz ama sezon fiyatları her zaman sudan ucuz değil, ne Gap'in ne de H&M'in.

    Elbette Türkiye'de kur ve lojistik giderleri ile yükselen fiyatlar oluyor ancak ben Gap'i diğer ülkelere göre çok daha pahalı bulmuyorum. H&M'i de aşırı ucuz bulmadığım içinhiçbir ülkede(en azından sunduğu kaliteye göre) burada da çok ucuz olmasını beklemiyorum doğrusu.

    YanıtlaSil
  9. yok be şekerim. parisdeki h&m gerçekten feci ucuz. yani girdimmi rahatlıkla istediğin takımı etek ceket herşeyiyle alsan bile bütçeni etkilemiyordu ki bahsettiğim öğrencilik zamanlarım. gap ise sezon açılışlarında olmasada ucuzlukta aynı şekilde. 2008 kışında ucuzluktan 3 t yi 10 pounda almıştım. istinye de ise indirimi görmedim bile yada kaçırdım ama 50 YTL idi benim t-shirtler. indirimde 10 YTL olacağınıda sanmıyorum. olsa olsa 20-25 dirki yinede kazıklanıyoruz demektir. :(

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.