SAKLI CENNET !

Malum kilolar alınmaya, bel kalınlaşmaya ve artık kıyafetlerim üstüme olmamaya başladı. Bendeniz leblebi yutmuş solucan hamilelerden değilim. İri bir yapım var. Yani hafiften kallavi hamişler sınıfına giriyorum :) Ve göbeğide göstermeyi sevmeyenlerdenim. Biraz eski kafalımıyım neyim. Yavrumun evi olan göbeğim mahrem olmalı. O yüzden şu aralar pek bir moda olan dapdaracık hamile kıyafetleri değilde bol kıyafetler bulma ümidiyle bugün Nişantaşı ve Teşvikiye turundaydım.



Niyetim tam göğüs altından bollaşan robadan elbiseler bulmaktı. Girmediğim mağaza kalmadı. 2 saatlik yorucu bir yürüyüş sonrası en sonunda mağazamı buldum. ARK LINE ! Nasıl cici nasıl şeker elbiseler var anlatamam. Hem normal hem de hamileler için adeta saklı bir cennet. Kıyafetler ethno-chic harika bir tarza sahip. Ufak tefek değişiklikler gerekiyorsada anında terzi hizmeti veriyorlar.



İlk resimdeki yeşil ipek elbise çok cici. Gögüs dekoltesi biraz fazlaydı ama hemen puantiyeli hoş bir ekleme yaptılar. İkinci elbisedeki 3 renk uyumsuzluk uyumuna bayıldım. Giyildiği vakit göründüğünden çok daha havalı ve hoş duruyor. Üçüncü elbisede feci tiril tiril. Yandan uzantıları oldum olası sevmem ama bu elbiseye tuhaf bir şekilde yakışmış. Sonuncu ise hem şalvar elbise hemde pantalon olarak giyebileceğiniz son derece kullanışlı bir parça. Hem yukarı çekip straples elbise oluyor hemde kocaman göbeği saran bir pantalon. Fiyatlar normalin üstünde. Aslında birçok şey almak istiyordum ama bütçemi sonuna kadar zorladım bile. Merak
ediyorum yeni cicilerimi sizlerde beğendiniz mi ? Eğer beğenmeyen çoğunluktaysa yarın geri vermece :))

Yorumlar

  1. Pelin bu elbiselerle hamile bir kadın nasıl şık olur açıkça göstermişsin işte. Hamile kadınların dekolte kıyafetler giyinip göbeklerini sergilemeleri benim de hoşuma gitmez pek. En azından sokakta bu şekilde dolaşmaları çok itici gelir bana. Ama tam tersi, hamile kadınların kendilerini kat kat kumaşlara sarmaları da hoşuma gitmez. Bazı kadınlar hamile kalınca artık şık giyinmek onların hakkı değilmiş gibi davranıyorlar. Bu elbiseler çok şirin ama. Tiril tiril tam yazlık. Güzel günlerde giyinmeni diliyorum hepsini. Özellikle 2. elbiseyi ve şalvaş elbise olanı çok beğendim. :)

    derya

    YanıtlaSil
  2. saol deryacım. her şeyin ölçülüsü güzel dimi. çok sevindim cicilerimi beğendine :)

    YanıtlaSil
  3. Elbiselerin renklerini görmek bile bu yaz sıcağında beni boğdu. Keşke daha canlı renklerde birşeyler alsaymışsın.

    YanıtlaSil
  4. Pelin ya bunlar hiç hamile elbisesi değil ki!:)Çok şık hepsi.
    Güle güle giyin

    YanıtlaSil
  5. hepsi cok guzel gule gule kullan. Biraz Nu'nun-istinye park,bagdat caddesinde- tarzina benziyor aldiklarin.Bir dahaki turkiye ziyaretimde mutlaka Ark Line'a gidip bakmaliyim :))

    YanıtlaSil
  6. saol Itırcım

    aslında renkler o kadarda boğucu değil. belkide resimlerde öyle görünüyor. yoksa bende sevmem kasvet kasvet.

    aa haklısın Nu var dimi. hmmm onada bakayım ama orası hep siyah kullanıyor bildiğim.

    YanıtlaSil
  7. Pelincim bence de elbiselerinin hepsi çok zarif güle güle giy.

    EN yakın arkadaşım şu anda 8 aylık hamile olduğundan biz de sürekli olarak alışverişe çıkıyoruz hatta dün aynı yerlerde rastlaşmamışız anlaşılan : )

    ancak senin de belirttiğin gibi siyah veya loyu değil de canlı renklere gitmekte fayda var hem de sıcak yaz günlerinde.

    Yargıcı da süper bir elbise bulduk üstü penye robadan altı ipekli kumaş, göbeği süper kamufle ediyor.

    Ayrıca kızların dediği gibi Nu'ya mutlaka bak bu sezon krem ve açık gri de var çok.

    Bütün bunların yanında ben hamileliği kadınların göbeklerini saklamak yerine gere gere gezinebiecekleri yegane zaman olarak gördüğüm için sezonun trendi uzun etekler ve belini saran bir tshirt ve atletle kombinlemeyi de düşünmeni öneririm.

    sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Elbiselerin tümü çok şık, trendy bir hamile olacaksın:) Bu blogun sahibine de bu yakışır tabii. Ben giyilmiş olarak da görmek istiyorum, istiyorum, istiyorumm.

    YanıtlaSil
  9. aaaa iconjane ciddimisin yaw belkide farkında olmadan yanyana ble gelmişizdir ne garip :)

    yargıcıyada baktım ama dediğin gibi bulamadım. bi tane somon renkli şahane elbise vardı ama bedeni yoktu kahroldum.

    şu göbek işi kişiden kişiye değişiyo. ben görüldümü rahatsız olanlardanım. ama paketleyecek halimde yok tabi. bol giyiyorum oluyo bitiyo :)

    nu'yu listeme yazdım kesin gidilecektir.

    enne cim belki ilerki aylarda burda bir XXL bir defile görebilirsin :)

    YanıtlaSil
  10. Ark Line tam olarak nisantasinda ne tarafta?

    YanıtlaSil
  11. posta adresi Ihlamur Yolu 5, Nişantaşı telefonu (0212) 225 94 56

    teşvikiye karakolu var. hemen karşısındaki sokaktan sapıyosun. köşesinde alaaddin gazete dergi satan bir bayi var. zaten sokağa girdimmi sol tarafta 50 metre sonra karşına çıkar.

    YanıtlaSil
  12. tesekkurler :))

    YanıtlaSil
  13. Canım hepsinede bayıldım...
    Eminim üzerinede daha güzel duruyordur...

    YanıtlaSil
  14. çok teşekkürleeerr :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.