ŞEZLONGTAN LEYDİLİĞE !

 


Eda Taşpınar bu sene Bodrum'a gitmeyecekmiş.Türkbükü beach’lerinde gözler Eda Taşpınar’ı arıyor ama o hala tatiline Çeşme’de devam ediyor. Çünkü Eda hanım Bodrum konusunda çok dertliymiş.

"Ben artık ikoncan olarak, hele hele "Bodrum’un ikoncanlarından biri" olarak anılmak istemiyorum. Bodrum’da tatil yapan, "İkoncan" denilen diğer isimlerle adımın birlikte anılmasından artık rahatsız oluyorum. Ayrıca "Bodrum’un kare ası" deyip bizlerin yarıştırılmasını da istemiyorum, çünkü ben onlardan çok başka bir yerdeyim.Bir işim var, televizyon programı yapıyorum ve onlarla anılmak istiyorum. Ben zaten "İkoncan" falan değilim, sadece güzel ve içimden geldiği gibi giyinmeye çalışıyorum. İşte bu yüzden bu yaz Bodrum’a gitmeyeceğim. Sadece, kıramayacağım bir arkadaşımın daveti olursa Bodrum’a giderim ve davete katılır geri dönerim."
İnsanın acaba o televizyon programını neden sana teklif ettiler diye sorası geliyor. Her yaz Türkbükü şezlonglarında kapkara derisiyle gazetelerin baş sayfalarında haber olurken şikayet eden yoktu sanırım. Taksim'e elinizde mikrofonla çıkın normal vatandaşıma Eda Taşpınar kimdir diye sorun, 10 taneden 9'u Bodrum'da üstsüz güneşlenen hatun diye cevap verir. (Onlar ne bilsin Alem, Hello dergilerini). Artık televizyon programı varya leydi oldu sanırsınız hanımefendiyi. Üstelik programıda son derece vasat. Ama programındaki Eda Taşpınar'ın zevkiyle giyinmek zorunda kalan talihsizler bölümü favorim. Komedi dalında en büyük adayım.

Yorumlar

  1. çok haklısın bütün yorumlarında.programı tahammül edip seyredemedim. yazık verilen paraya...

    YanıtlaSil
  2. size katılıyorum programda eda taşpınar ın zevkiyle giyinmek zorunda kalan talihsizler de benim favorim. ya bilerek herkesi çirkin giydirmeye çalışıyor ya da kendisi de orta halli markalardan giyinseymiş nasıl giyinceğini bize gösteriyor .

    YanıtlaSil
  3. (birthday girl)gozde15 Temmuz, 2009

    bu yaziyi okuduktan sonra soylenecek tek bir sey var ''agzina saglik!!! ''. hayatlarinin amaci dikkat cekmek , farkli olmak adina sacma sapan seyler yapmak.butun bunlari yaparak rant kazanmak sonrada, ''hayir ben herseyi egitimimle , kalitemle , vizyonumla hak ettim'' demek.

    YanıtlaSil
  4. hepsinden sıkıldım artık:)) Bir Derin Mermerci'yi bir Özlem Önal'ı mercek altına alsınlar, ikon yapsınlar da gözümüz gönlümüz açılsın.

    YanıtlaSil
  5. nasıl çirkin bi kadındır bu böyle ya o foto ne öyle


    ayrıca yazdıklarına katılıyorum

    YanıtlaSil
  6. ya bunlar ne zaman başımıza stil sahibi diye geldiler bir anlayabilsem? vasıfsız vasıfsız ne idüğü belli olmayan tipler. ne ikonu? kimin ikonu? ikoncanmış! pöh!

    ya kafadakine koptum zaten. istasyon amiri eda..bir de düdük assaymış boynuna...

    süreyya yalçın desen şahika koçarslanlı'nın bizzat kendisi zaten :D
    ivana ile deniz'i de al birini vur ötekine...

    YanıtlaSil
  7. Ne zannediyor kendini bu hanim valla anlamiyorum! Bulunmaz hint kumasi falan degil kendisi! kafasindaki hakiki asker sapkasi ise absurdlugun daniskasi:) aman olmasin ikoncan falan zaten, onun yarattigi trendleri simdi giyiyor olsaydik butun dunya bizi deli millet olarak bilirdi, haha!!!

    YanıtlaSil
  8. haklısın,haklıyız;bende patlamıştım sayfamda,geçen prog,dı sanırım kotonda bi bayanı giydirdi kendine bıraksaydı keşke;boyuna posuna tenine gitmeyen ne varsa bayanın üstünde,yolu tıkıyor

    YanıtlaSil
  9. oh oh giydirin rahatlayın kızlar :)

    YanıtlaSil
  10. ayyyy koptum çok komedi yaaa arkadslar ben tv izlemem hiç hangi program nerde bilmem ama edanın programını bi izlemek istiorm nerden kacta izleyebilirim bilgi verirseniz mutlu olurum.o önce kendisini giydirsin kim gidip kendisini ona teslim eder giyindir beni diye.artık nurettin hasman dan da ayrıldı nasıl giyincek garibim artık kendi tasarımım die yapar birşey bütün kış bir boynuna bir kalçasına bir omuzuna kışı çıkarır (:

    YanıtlaSil
  11. cumartesi 21:00 de sanırım. bende şansına denk gelirse seyrettim zaten. aksi takdirde o değerli vaktimi hiiiiççmi hiç harcayamam :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.