İŞİ BİLENLER PARİS'DE !

Paris Haute Couture Moda Haftası sebebiyle birçok ünlü sima Paris'de bir defileden diğerine koşturuyor.



Kylie Minogue Jean Paul Gaultier defilesinde. Kıyafeti zaten JPG diye avaz avaz bağırıyor. Nedense pek bir 90'lar olmuş. Üstelik botoksun ölçüsünü iyice kaçırmış. Asma kaşlarıyla gergin bir cilt son derece kötü görünüyor.

Jean Paul Gaultier'in dostu ve danışmanı Ines de la Fressang da JPG defilesinde. İsminin yazılı olduğu çanta dikkatleri çekiyor.

Elsa Pataky, Megan Fox, Cate Blanchett ve Roberta Armani, Armani Privé defilesinde. Megan Fox gitgide 50'lerin Hollywood yıldızları gibi görünmeye başladı. Birde şu dövmelerinden kurtulsa şahane olacak. Ama istediği kadar vamp bakadursun yanında Cate'ciğim varken o işve cilve bakışları bir halta yaramaz. O pembe beyaz cildine hafif makyaj yaptımı öyle güzel görünüyorki.

Ayrıca Paris Moda Haftasında nedense İtalyan modacıları görmeyi bir türlü hazmedemiyorum. Haute Couture'ün gerçek ustaları makaslarını bırakırken Armani Privé ne demek oluyor :((



Marion Cotillard Dior defilesinde. Kendisine Dior'un CEO'su Sidney Toledano eşlik etti. Yine tam bir Fransız asilliğinde son derece şık.

Chanel defilesinde Anna Mouglalis çok zarif. Emmanuelle Beart Stephane Rolland defilesine giderken. Eski top model Estelle Lefebure Dior defilesinde.



Isabelle Huppert ve Emmanuelle Beart Armani Privé defilesinde. Avrupa sinemasının bu önemli 2 ismi klasik Fransız sadeliğinde ve şıklığında. Ines de la Fressange bu sefer Chanel defilesinde. Pantalon ve ceket kombinasyonunu hala en güzel taşıyan isimlerden.

Yorumlar

  1. Kylie Minogue abartılı elbisenin altına abartılı bir ayakabı ve abartı estetik ile karşımızda.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.