SÜREYYA SULTAN !!

 
Boşuna bu hatun diğerlerinden farklı demiyorum. Süreyya Sultan son röpörtajında yine gönlümü fethetti.

Diğerleri gibi sevgili yada koca destekli sınıf atlayanlardan değil. Doğar doğmaz ağzına pırlanta kaşıkla mama verilmiş. Dünyanın sayılı zenginlerinden bir aileye mensup. Son derece alaturka bir zevke sahip. Ama olsun. Ben ona bu tarzı yakıştırıyorum. Elin gavuru böyle giyinir tarz derizde niye Süreyya Sultan giydiğinde tü kaka derizki. Her zengin kadının değişmez kaderi doğru erkeği bulmakta zorlanıyor. Evlilikleri adeta flört gibi. Karun gibi zengin ama iş aşka gelince yok aslında birbirimizden farkımız.

O, parasını dibine kadar harcayan şanslılardan. Kış oldumu en gözde kulüplerde, yaz oldumu en gözde plajlarda. Aman beni çekmeyin yan cebime tripleri yok. Mayolu resimleri çekilmesin diye Göcek'de kendini bir yata kapatmıyor. Alıyor tonlarca mayokinisini, takılarını, pareolarını salım salım salınıyor. (Diğerlerinin mayolarını görünce Süreyya'cığım sönük bile kaldı bu sene) Dergilere fazla röpörtaj vermiyor. Son olarak bir kuralda koymuş. Kendisiyle röpörtaj yapmak isteyenler Kanser Vakfı'na ödenen bağış makbuzu ile gelecek. (Helal olsunnn) Giyimini abartılı bulanları hiçmi hiç sallamıyor. Hep böyleydim ve hep böyle olacağım kime ne diyecek kadar özgüvenli.

O hep olduğu gibi. Kendisini beğendirme sevdasında değil. Davranışlarında zorlama olmadığından bu kadar süse püse karşın içlerinde en doğalı Süreyya. Sizi bilemem ama ben bu hükümet gibi kadını seviyorum.

Yürü be Süreyya Sultan..Kim tutar seni !!

Son Röpörtajını Okumak İçin TIKLA

Yorumlar

  1. Kişilik olarak diğerlerinden daha doğal olabilir, en azından belli bir çizgisi var(hiçbi zaman kokoşluk çizgisinden ödün vermiyor) ama o çizgi de bana haddinden fazla abartılı geliyor. Bunun onun seçimi buna saygı duyarım. Özellikle Deniz Berdan ve Ivana Sert kesinlikle millete gösteriş peşinde, Süreyya Yalçin ise sadece gösterişli giyiniyor ama kendisi öyle sevdiği için. Röportaj olayına gelince tek yaptığı iş güneşlenmek ya da eğlenmek olan bir insan zaten ne röportajı verecek ki?? Benim gözümde Süreyya Yalçın ailesinden kalan parayı yemekten başka bir işi olmayan bir insan. Üretim sıfır, paso tüketim:)) En azından diğerleri ama göstermelik ama başka nedenlerden birşeyler yapmaya çalışıyorlar, kimi zaman yaptığı işlerle de gündeme geliyorlar. Ben daha Süreyya'nın bir işin ucundan tuttuğunu görmedim, o kadar da yurtdışında eğitim alıyorlar. Dünyanın sayılı zenginlerinden olması çalışmamasını gerektirmiyor, ne zengin ailelerin çocukları var, iş kadınlığından mütevazi bir şekilde haber spikerliğine kadar bir sürüsü çalışıyor. Bu boyuttan bakınca Süreyya Yalçın bana çok boş geliyor.

    YanıtlaSil
  2. bende seviyorum sureyya yalcın ı ve cok uzerine gidildigini dusunuyorum.
    onun giyim zevki onun dusuncesi ve zevkidir. kimse kimseyi yogun bir sekilde insanların dusuncesi ve zevki icin elestiremez.

    YanıtlaSil
  3. Evet, evet diğer ikoncancıklarla kıyaslayınca Süreyya çok daha doğal geliyor bana. Yani o başka türlü olamaz gibi sanki...

    YanıtlaSil
  4. missred cim sende haklısın. şahsen diğerlerini fazlasıyla açgözlü bulduğumdan süreyyanın hiçbişi yapmaması daha doğal geliyor bana. diğerleri maşallah televizyoncu, pastacı, diyetisyen, modacı, önlerine ne gelirse bişi oluveriyorlar. ama hiçbişide tam olmadan herşeyden yarım olmak bana göre değil. hiçbişi olmazsın daha iyi :)) süreyya napsın röpörtaj istiyorlarsa. diğerleri gibi nereye gideceğini haber vermiyorki kız. zaten kendisi hakiki sosyete dediğimiz kaymak tabakadan. yani koca yada sevgiliden elde etme değil. evet giyimi dediğin gibi korkunç ötesi. ama en azından diğerleri gibi ortalığa çıkıp ben modadan anlarım ayaklarına yatmıyor. bunu seviyorum bunu yapıyorum diyor kestirip atıyor :)

    YanıtlaSil
  5. hello kitty aslında hiçbiri eleştirilmeyecek abuk sabuk giyiniyor diye. benim uyuz olduğum absürd giyinipde stylishim diye ortalıklar salınanlarda. bide hemen modacı oluverip çıkmıyorlarmı deli oluyorum yaaa. o kadar bu işin eğitimi için yıllarını verenler var. hatunlar 2 absürd kıyafetle dergilerde çıkarlar hoooop ertesi gün modacı..

    YanıtlaSil
  6. açıkcası ben her zaman kim ne isterse onu giyer fikrine katılıyorum ama söz birinin kişisel zevkini bir topluma örnek vermeye gelince değişiyor.
    Süreyya istediğini giysin gezsin kimseyi hiç ilgilendirmez ama magazinciler çıkıp da yeni ikoncan Süreyya Yalçın derse noktada da YUHHH! diyesi gelir insanın...

    Ivana Sert'in laleli tarzına ikoncan diyenlerin Süreyya'ya bu ünvanı vermelerine az kaldı hissiyatı içerisindeyim de endişem ondan...

    YanıtlaSil
  7. bir çok insanın rüküşlüğünde birleştiği Süreyya Yalçın’ı ben son derece kendine özgü buluyorum. Onun o gösterişli giyimi, renkli dünyasını ve kendini anlatıyor bana göre. Gerçek bir kokoş o.
    (Bu cümleler geçenlerde yayınlanan yazımdan...)Du ben o yazıyı post haline getirem:))

    YanıtlaSil
  8. Pelin'cim Sureyya Sultan lakabini iyiki bulmusuz ve sende boyle bir yazi yazmissin cunku bende acikcasi bu kadina diger yapmacik ikoncan bozuntularindan daha cok kredi veriyorum!kadinin ne kendi alaturka giyim tarziyla ne de susu pusuyle, issiz gucsuz ama bir o kadar da zengin olmasiyla zerre derdi yok, bir bakima kendiyle super barisik...Dun gecce.com'da Kenan'la yaptigi roportaji okudum ve bazi butik sahiplerinin Sureyya Sultan geliyor dendiginde elbiseler uzerindeki etiketleri iki kati fiyatla degistirdiklerini okudum..ne aci ya!Bu kadar mi dustu "o bilumum butik sahipleri"??Ben Sureyya'nin yerinde olsam aciklardim isimlerini bir bir!

    YanıtlaSil
  9. ferhan işte tamda dediğin gibi.süreyya ortada ben örneğim diye gezmediği için farklı. kendide diyo ben alaturkayım seviyorum giyiniyorum diye. e o zaman ne diyebilirizki dimi :))

    Itırcım hakkaten kokoşun kokoşu. :))

    neslie doğru söylüyorsun. bende isimlerini afişe etmesini isterdim. böyle şerefsizlere derlerini vermek lazım. süreyya sultan ismi birine bu kadarmı yakışır yaw :)

    YanıtlaSil
  10. dimi??Sinemamizin sultani Turkan Soray'dan sonra artik sosyetemizinde anli sanli bir sultani official olarak dogmus bulunmakta!! -kendi de duysa eminim cok begenir-

    YanıtlaSil
  11. pelincigim ayem katılıyorum dedigine.. ozellikle Ivana sert in fosforlu pembe canta kullandı diye kocaman iste ikoncan diye gazeteleri kocaman baslıklarla suslemesi uzerine de nisantasında defile yapma istegi beni cıldırttı..
    eda taspınar da modacıyım diye geciniyor ama taklitcilikten baska bir sey yaptıgı yok..

    YanıtlaSil
  12. açıkçası bu türk sosyetesinin cok ünlü ikoncanları ivana serttir,eda taşpınardır,süreyyadır falan hic birini sevmem ama,roportaj icin bagıs olayı cok ama cok hosuma gitti! ilk defa büyük bir sekilde gönülden tebrik ettim kendisini

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.