BİZLERE DEĞİL KENDİNE !

Tuhaf bir kadın bu Victoria Beckham. Zamanında ne iyi bir şarkıcıydı, ne iyi bir dansçıydı, ne de çok güzel bir kadındı. Ama en iyilerden bir adamı kapmasıyla Spice Girls'ün en akıllı kadın olduğunu cümle aleme ispat etti. Diğerleri nerdeeee Victoria nerde..
Hala Victoria'sız bir günümüz geçmez.

Kendisi geçen yıl moda işine de el attı. Jean tasarımlarıyla uzun bir süredir moda dünyasındaydı ama gerçek anlamda sansasyonu son 2 sezondur hazırladığı Victoria Beckham Koleksiyonu ile yaptı. Lakin koleksiyonundaki Roland Mouret izleri inkar edilemiyecek düzeydeydi. Kalem etekler, vatkalı büstler tipik bir Mouret çizgisi. Medya, kopyacı Victoria diye üstüne gitmeye başlar. Bu dedikoduların sebebi, Spice Girls günlerinden beri beraber çalıştığı Simon Fuller'in bir diğer müşterisininde Roland Mouret olması. İkiside iddiaları yalandı. Mouret Victoria'nın kendisinden etkilenebileceğini çünkü en iyi müşterisi olduğunu dile getirmekle kaldı. Ama Victoria kesinlikle ucundan kıyısından kabul etmedi.

Tüm bu söylentiler bir yana, şimdiye kadarki 2 koleksiyonda beklenenden fazla ilgi gördü. Özellikle Madonna'nın W dergisi için yaptığı editorial çalışmalarda Victoria Beckham imzalı bir kıyafetle görülmesi ilginin dozunu iyice arttırdı. Gossip Girl'ün
yeni sezon bölümlerinde Leighton Meester'ın üstündede bir Beckham koleksiyonu göreceğiz. Ve en son Victoria'nın Amerikan'ın
en popüler yarışması American Idol'a jüri üyesi olmasıyla da artık her hafta kendi kıyafetleriyle salınıp duracak.

Hatta geçenlerde karşımıza üstünde yine kendi koleksiyonu saçındada dantelli donunu takmış gibi görünen bir bantla çıkıverdi :) Aha !! Karşımda 2009 model Hanedan(Dynasty) dizisinden Joan Collins'in canlandırdığı fettan Alexis !! Allahtan makyajın güzelliği işi bir nebze kurtarmış :)

Buraya kadar herşey öyle yada böyle başarı kokuyor. Ama hatunun kendi koleksiyonundan tüm parçaları önce kendi üstünde denemesi son derece tuhafıma gidiyor. Sanki hanımefendi koleksiyonunu bizler içinde değilde kendi için yapmış. Hani bu Ivana
Sert'in mayolarını Bodrum plajlarında ilk kendi üstünde tanıtması gibi.

Siz ne düşünüyorsunuz bilemem ama bana bu PR çalışması feci kıro işi geliyor. Hem kıro hemde görgüsüzlük..

Yorumlar

  1. Şu anda herkese açık ofisimde bulunuyor olmasan kafasına dantelli don benzetmene çığlık çığlığa gülüyor olurdum. Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün...

    YanıtlaSil
  2. hehe demekki uyuz bir pazartesi sabahına ilaç gibi gelmişim :)

    YanıtlaSil
  3. kekoluk bir tek ibz de olcak değil ya:)
    İşin doğrusu asla gülmeyen kadındanın tarzından çok hoşlanmıyorum.Fazla hanım hanımcık..Hatta kalıp gibi!kendi gibi ruhsuz bence:)

    YanıtlaSil
  4. victoria'nın bu dantelli donu bizim türbanlılara örnek olur ben size söyleyeyim.
    yakında dantel kenarlı türban görürsek sakın şaşırmayın...

    YanıtlaSil
  5. bu kadını hiç sevmiyorum nedense. çok itici soğuk. ayakkabıları ayağına hep 1 numara büyük :))

    YanıtlaSil
  6. valla moda olurmu olur hiçbişi şaşırtmaz artık beni :)

    evet ayakkabılarını özellikle 1 numara büyük alıyor. buna stil kitabında değinmiş ( çok stil sahibiya:)) ayakkabı vurmasın diye yarım yada 1 numara büyük almamızı öğütlemiş hanımefendileri :))

    YanıtlaSil
  7. artık her yerde görmekten sıkıldım bu kadını.. hep aynı kıyafetler, aynı ayakkabılar ve aynı çantalar (genelde renkler değişiyor)
    eskiden böyle değildi bu kadın kendi kolleksiyonu onu bozdu bence..

    YanıtlaSil
  8. makyajı çok iyi ama keşke ne kullandığını bilseydik şöle allıktan fondotene kadar...

    YanıtlaSil
  9. Ama tarz kadın be. şekil olacak biraz insanın sevgili, abartı istemem ama şekil isterim ne yalan söyleyeyim :)

    YanıtlaSil
  10. Mrs Victoria (röportajlarını izledikten sonraki izlenimime dayanarak söylüyorum) fena halde kendisiyle dalga geçebilen bir kadın.Geçmişinde şarkıcılık-hiçbişeylik-olmasaydı,onun yerine bir hanedana mensup biri olarak doğsaydı,magazin basını tarafından yapılan eleştirilerin düzeyi asla bu olmayacaktı.Yapay mı yapay ama yine de iyidir ya.:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.