SÖZ BİZDE..

 

Deniz Akkaya gibi Beren Saat'de IFW'de Özgür Masur defilesi seyircilerindendi. Deniz Akkaya katıldığı bir programda Saat için şöyle demiş ; 'Üzerindeki kıyafet bir defile için uygun değildi, onun daha şık olduğu zamanı hatırlıyorum. Evet daha şık giyindiği olmuştu, sevdiği bir arkadaşının defilesine geldi. Daha özenli olabilirdi'

İyi güzelde sevgili Akkaya, özenli olmak vamp olmak değildir. Beren Saat'in çoğu zaman özensiz giyinmesini bende eleştirdim ama Masur defilesinde çok hoş çok güzel. Aksine Akkaya'nın baştan aşağı Lady in Red teması sıkıcı, demode ve göz yorucu !

Benim oyum Beren Saat'e. Ya sizin ?

Yorumlar

  1. HADİ ORDAN DENİZ AKKAYA !! TİKSİNÇ GÖRÜNÜYOSUN. KIRMIZIYI ZATEN SEVMEZDİM, SEN GİYİNCE TİKSİNDİM.. KISKANMA BEREN SAATİ, KARİYERİNİN DORUK NOKTASINDA O ÇAMUR ATMA ONA.BASİT KADINSIN SEN.. SEN KENDİNE YAN, ZAVALLI !! ( AAA ÇOK SİNİRLENDİM YAHUU :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, Beren Saat i çok beğenirim. Doğal bir güzellik fakat Sezar ın hakkı Sezar a diyeceğim oy sonuçları bana sürpriz oldu evet haklısınız Deniz Akkaya'nın kırmızı/bordo kombini biraz göz tırmalıyor ama yine de bu ortam için Deniz Akkaya olmuş diye düşünüyorum. İyi günler dilerim.
    Kadriye

    YanıtlaSil
  3. Geçen yıldı sanırım Roberto Cavalli IFW'de defile yapmıştı. Haberlerde izlemiştim görüntülerini. Bizim celebrity'lerimiz neredeyse gelinliklerini giyip gideceklerdi. :) Öyle abartılmış ki kıyafetler, sanırsınız defileye onlar çıkacak. Defile izlerken, özellikle de Fashion Week gibi özel bir organizasyon söz konusu ise tabiki özenli olmak gerekiyor ama abartmadan. Bence Beren çok hoş. Hem özenli hem abartılı değil. Sadece saçlarını beğenmedim.

    YanıtlaSil
  4. Beren altına biraz daha stiletto tarzı birşey giyseymiş güzel olurmuş ama deniz akkayada kendini güzel giyinmiş sanıyorsa yanılıyor.Kıpkırmızı giyinip birde kırmızı ruj sürmek bence gerçek amelelik ..

    YanıtlaSil
  5. Beren Saat yaşına uygun ve hoş giyinmiş, beğendim.

    YanıtlaSil
  6. beren saat komplekssiz ve asil bir kadın deniz akkaya ise tamamen özenti doğal olmayan kendine bile benzemeyen bir kadın.. bir kere beren doğal güzel.. ve giyinmese de oluyor :)) daha güzel giyinebilirmiş tabi ama olsun yine de çok hoş.. deniz akkaya ise allah aşkına yanındakilerde iyice esmer olduğundan tam bir vampir gibi görünüyoır olmamış çok kırmızı... kırmızı altına kırmız ayakkabı giyme diye birşey kaldı mı yahu?

    YanıtlaSil
  7. ayyy bana bu cocuk dogurunca her seyi en iyi kendileri bilen mankenlerden fenalik geldi ebru olsun demet olsun bi de basimiza bu cikti

    YanıtlaSil
  8. BIHTERIIIIIIIIIIIIIM <3 :D :D
    Deniz Akkaya kirmizidan dolayi ilk göze carpiyor ama dedigin gibi gercekten göz yorucu!
    Beren Saat ahh ahhh doyamiyorum bakmaya! :D
    O kadar dogal ve güzel ki... Bitanem <3

    YanıtlaSil
  9. bide bne sölim o zmana. böle davetlerde hep koyu renklerde iddasız ama detayları ile şıklık katılmış, zevkinizi yansıtabileceğiniz minie elbiseler tercih edilir.
    yani podyumda mankenin fotosu çekilirken, insanlar sağdan 4. koltukta ki kim diye bakmamalıdır.
    mankenden-modacıdan rol çalınmaz..
    beren mi deniz mi deseniz ikiside değil.
    bence doğru olan denizin hem sağında hem solunda oturan arkadaşlar.
    sizde ben söyleyene kadar belki fark etmemişsinizdir ama göründüğü üzere dikkat edilmedikçe göze batmayan kıyafetler..

    ohh you poor little deniz and beren..
    next time, be careful about what you wear..

    and who am i? that's the secret i never tell..xoxo

    YanıtlaSil
  10. Acıdım Deniz Akkaya'ya. Hem Beren'i çok kıskanmış hem de elbise, ayakkabı ve rujun aynı renkte olmasının özenli olmak olduğunu sanıyor. Sevsinler...
    Valla mis gibi bir yeni jenerasyon geliyor, haketmediği konumlarda olan bu çaptan düşmüş ünlülerin dikkat çekmek için son çırpınışlarını izliyoruz. Kendisini Türkiye'nin en antipatik mankeni olarak hatırlayacağım.

    YanıtlaSil
  11. kesinlikle beren! kıskanclık krizlerine girmis deniz akkaya.cok itici görünmesini bırak beren i elestirmis.yakıstıramaadım

    visnetadindaa.blogspot.com

    YanıtlaSil
  12. BENCEDE İKİSİDE DEĞİL MALESEF DENİZ AKKAYA FAZLA BARTILI BEREN SAAT İSE ÇARŞIYA PAZARA GİDER GİBİ SANDALET MİDİR NEDİR ONALR CİDDEN FECİ...SADE VE ŞIK OLUNMALIDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

    YanıtlaSil
  13. bircok yerde oldugu gibi, defilerde de bir adap vardir ve ozellikle front row seat te yani on siradan izliyorsaniz, nasil ciddi bir is gorusmesinde resmi olmaniz, renk olarak gri siyah agirlikli giymeniz gerekiyorsa, burda beren saatin kiyafeti adap disi kalip, asla uymamis. takdir edersinizki yillarini defilerde gecirmis biri olarak, deniz akkaya tam olmasi gerektigi gibi olmus dikkat cekici ve donup bir daha arkasindan baktirici. guzel oldugu icin degil bu bakma eylemi; ne oldugunu anlamak, incelemek icin.
    gorgu her zaman once gelendir. maalesef beren saat duruma uygunsuz kaldi.

    YanıtlaSil
  14. sevgili SC kim olduğunu anlayamadım keşke daha açık yazsaydın.

    ben belki senin gibi tozunu yutmadım ama her zaman moda haftalarını en ince ayrıntısına kadar takip ederim. ve rahatlıkla söyliyebilirimki deniz akkaya gibi olan birtek dita van teese. onda bile bu kadar seksiyim adamı yerim bakışı yok. dünyanın en ünlü yıldızları bile sade bir şıklığı yeterli bulurken deniz akkaya'yı neye göre referans gösterdin acaba.

    fikrini paylaştığın için çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  15. <bloğunuz çok başarılı ve kaliteli, ama bir de imla hatalarına dikkat etseniz daha profesyonel görüneceksiniz. Çünkü mantıklı ve güzel cümlelerle tezat yaratıyor bu bitişik de'ler da'lar falan.

    YanıtlaSil
  16. Güzel sözler icin teşekkürler. İmlam hicbir zaman iyi olmadı :) üstelik bu haberdeki de ve da'larda bir yanlış göremedim. Aydınlatırsan sevinirim.

    YanıtlaSil
  17. deniz akkayanın selülitleri ne peki öyle:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.