PARİS'DEN SEVGİLERLE

 


Sevgili dostlarım..Bir süredir Paris deyim. Burada hava nefis, croissantlar leziz, kahveler mis gibi..Uzun zamandır görmediğim dostlarımla hasret gideriyorum. Ne yazık ki blogumla ilgilenecek zamanı bulmakta zorlanıyorum. Bu haftalık beni affedin. Hepinize kucak dolusu ve moda kokulu öpücükler gönderiyorum.

Pelin

Yorumlar

  1. Artık napalım, stres atıp geleceğine göre... Yeni yazıların çok güşçlü olacaktır.

    YanıtlaSil
  2. :) umarım serapcım..gerçi burayı hiç bırakasım gelmiyo hala

    YanıtlaSil
  3. bende inş haftaya parise gideceğim özellikle bana alışveriş için önereciğin bi yer var mı ben champs elysees'yi düşünüorum ama meridien montparnasse'de kalacağım oraya yakın bi yerlerde de olabilir simdiden tesekkur ederim

    YanıtlaSil
  4. idilcim oteller konusunda fazla bilgim yok çünkü hep arkadaşların evinde kalıyorum buraya geldimi. burda uzun bir dönem yaşadım o yüzden 2. evim gibi. alışveriş konusunda ise özellikle marais ve rue du temple bölgesindeki minik butikleri tavsiye ederim. özellikle vintage cennneti gibidir. bütçen yeterliyse avenue montaigne derim. tüm büyük markalar buradadır. st.honoré caddesi de keza bütçen yeterliyse epey doyurucu olacaktır. malum galerie lafayette i söylememe gerek yok. ben daha çok butik tarzı sevdiğim için gitmem ama gidenlerde tüm ihtiyacını bulabilir. ama inan ha fayette ha beymen pek bi farkı yok. başka aklıma gelmiyo canım. varsa başka bi sorun seve seve yardımcı olurum. ha aklıma gelmişken sakın elysee deki LV mağazasını kaçırma. bişey almaya bile gerek yok. gez gör insanın gönlü açılıyor :))

    YanıtlaSil
  5. en önemli yeri colette i unuttum. st. honoré caddesinde sakın kaçırma bu butiği.

    YanıtlaSil
  6. pelincimm pariste hava durumu bu aralar nasıl acaba ona gore kıyafet alacagımda ben daha ilkbaharlık kıyafetler dusundum ama ins ince gelmezler

    YanıtlaSil
  7. bu arada coook tesekkur ederim ins pariste arkadaslarınla birlikte cok guzel vakit geciriyorsundur

    YanıtlaSil
  8. idilcim hava iyi sayılır. bugün bulutlu ama sıcaktı gerçi akşamüstü hafif yağmur yağdı ama yakışıyor buraya yağmur :) yanına bi deri ceket yada palto falan al. sakın safi pardesüyle gelme (benim gibi) yedekte hırkan olsun yada bi kazak. ama genelde hafif kıyafetler giyebilrsin. sen yine minik bi şemsiye atıver bavuluna.

    bak bu adresden 5 gün sonrasına kadar görebilirsin takip et. salı günü feci yağmur varmış benimde baktığım iyi oldu sayende :))

    http://news.bbc.co.uk/weather/forecast/40

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.