CARLA'NIN GERÇEK RAKİBİ

 
Fransa nın first lady si Carla Bruni şu ana kadar hep Michelle Obama ile karşılaştırıldı. Bilinirlik açısından rakip oldukları ortada ama stil ve fiziksel özellikleriyle aslında hiç de aynı ligde değiller. Carla nın gerçek rakibi Sarkozy çiftinin İspanya ziyaretinde ortaya çıktı. Prenses Letizia !



Boy pos, incelik, stil ve zerafetleriyle sanki ikiz gibiler. Carla, Dior imzalı kıyafetiyle her zamanki tarzını koruyor. Yine Dior clutch ve Christian Louboutin ayakkabılarıyla yerinde bir görüntü veriyor.



Prenses Letizia ise Felipe Varela imzalı kıyafetin içinde fazlasıyla ince görünüyor. Zaten çok ince ama kıyafetin kesimide hiç yardımcı olmamış. Adeta bir deri bir kemik. Carla dan bir adım önde olduğu konu ayakkabılar. Carla nın ne yazık ki kocasının boyunu fazla geçmemesi gerekiyor. Ama Prenses Letizia Rebecca Sanver marka şahane ayakkabılarla görünüme dozunda bir kadınsılık katmış.

Yorumlar

  1. çok zariff gözüküyolar elbiseleri çok iyi taşıyolarr

    YanıtlaSil
  2. sarkozy ile evlencek kadar migdesiz olmasina ramen büyük bir hayranlikla izledigim carla'cigim herzamanki gibi mükemmel zarif.digeri özenmiste olmus gibi carla bir klasiktir.ayakkabi konusunda katiliyorum ama benim iyi bir fikrim var o sarkozy adli düsünemeyen adami bosasin, ayakkabılar kalsın=)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.