DAYAK YEMİŞ GİBİ

 


Son günlerde yaşanan güneşli havalar sosyetiklerimizi her zamanki mekanlara yöneltti. Ya Bebek ya da Nişantaşı n da salına salına magazincilere poz veriyorlar. Ha bide son zamanlarda Bebek park da çocuklarıyla yapılan çekimler pek bir moda. Sanırsınız ki hiç haberleri yok. Yerseniz tabi. Neyse konuyu dağıtmayalım. Bu güneşli havalara hiç yakışmayan bir görüntüyle Eda Taşpınar karşımızda. Yani zevkindeki absürdlüğü bilmesem biraz önce ya kaza yaptı ya da dayak yedi diyeceğim ama biliyorum ki karşımızdaki Eda Taşpınar. Son günlerin modası diye herkes şu yırtık jean leri giymek zorundamı? Bari insan makul güzellikte olanını giyer. Taşpınar ın üstünde son derece çirkin bir Tsubi marka jean görüyoruz. Repetto ayakkabılarıyla güzel (!) bir uyum içerisinde. Kendi boyadığı Ray-Ban gözlükleri ve sevgilisinin en az 3 beden büyük parkasıyla bir kez daha dikkatleri üzerine çekmenin mutluluğuyla gülümsemekte.

Kaynak : OK, Hello

Yorumlar

  1. İnsanlar kendi giyim zevklerini belirlemekte ve buna göre giyinmekte özgürdür elbette. Ama ben kadınlara bu kadar özentisiz giyimi hiç yakıştırmıyorum. İnsanlar icabında spor giyimle bile şık olabilecek iken, Eda Taşpınar'ın elindeki kapasitesini iyi kullanamaması beni çok şaşırtıyor. Aslında istediğinde çok şık olabiliyor ama maalesef bu çok nadir olarak bizlere yansıyor. Bir de şu marjinallik sevdası nedir anlayamadım. Hiç beğenmedim. Yorumuna tamamen katılıyorum. :)

    YanıtlaSil
  2. tabiki herkes istediği gibi giyinmekte özgür. buna kimin itirazı olabilirki. benim kişisel tepkim böyle kötü giyinipde sağdan soldan şişirenler yüzünden kendilerini moda ikonu sananlarda.

    dediğin gibi eda gerçekten şık giyinir-di. eskiden birçok kıyafetini beğenirdim. ama oooo ne kadar şıksın harikasın diye diye anlaşılan kızı iyice şaşırttılar :)

    YanıtlaSil
  3. Çok haklısın Pelin. Artık Eda Taşpınar'ın bu hallerini gördükçe ikon kelimesinin negatif bir anlam taşıdığını düşünmeye başladım. :)Normalde moda ikonu dediğin kendi stili olan, her an her yerde şık omayı başaran ve bunu yaparken kitleleri peşinden koşturan, örnek olan kişiye denir. Eda Taşpınar bu haliyle bu sıfatı hak etmiyor bence. Sanırım dediğin gibi fazla şişirilmeden kaynaklanıyor. Şaşırdı kız. :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.