DERİN BİR BAHAR GÜNÜ

 


Derin Mermerci bahar güneşine yakışır ışıl ışıl bir şıklıkta. Çiçekli trençkotu, elektrik mavisi elbisesi, bej Christian Louboutin leri ve 20 bin dolarlık Hermes Birkin i ile son derece rafine bir görünümde. O kadar çok siyaha sarılan bir milletiz ki böyle cıvıl cıvıl giyinenleri gördümü içim açılıyor. Hele bir de yakıştıran biriyse detaylı incelemeye bayılıyorum. Aynı şekilde Derin in ablası Yosun Reza yı da spor bir şıklıkla görüyoruz. Zaten anneleride dahil 4 Mermerci de hep şıklar hep güzeller..

Kaynak : Hello

Yorumlar

  1. Bu defa Hermes çantalar kendilerine yakışan ellerde. Bu çantaları klasik/Casual arası giyim tarzlarına çok yakıştırıyorum. Ama kesinlikle marjinal ve spor giyim tarzlarına yakışmıyor bence. Derin Mermerci ve Yosun Reza çok güzel taşımıs. Kıyafetleri de uyum içinde. Kesinlikle çok şık. :)

    YanıtlaSil
  2. Çok hoşmuş giydikleri kesinlikle renk konusunda sana katılıyorum. Artık bahar da geldiğine göre daha fazla renk daha fazla renk diyorum :))

    YanıtlaSil
  3. 20.000 dolarlik canta....ben hala oraya takildim ama evet guzel olmus kendileri orasi malum..of 20.000 dolara ben kendime condo alirim ya!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.