HAFTANIN PİŞTİSİ

Arkadaşlar dikkat ettiyseniz bir süredir rüküşler ve şıklar listesi yapmıyorum. Çünkü her seferinde liste kendini tekrarlamaya başladı. O yüzden artık değişik, piştilik ve haber olacakları seçeceğim.



Bu haftanın piştisi Deniz Berdan dan geldi. Alexander Wang in straples elbisesiyle 1 değil birçok kez pişti oldu diyebiliriz. İlk Lindsay Lohan ın, ardından Diane Kruger ve son olarak Sophia Bush un giydiği elbise, sezonun en favori seçimlerinden.



Dikkat ettiyseniz 3 ünlüde kıyafetde dekolte bölgesini boş bırakırken Deniz Berdan etnik bir kolye ile tamamlamış. Çok beğendiğimi söyliyemem ama çok da kötü durmamış.

Yorumlar

  1. Diane Kruger sanırım, çoraplardan dolayı kazandı :))

    YanıtlaSil
  2. Deniz Berdan'ın son zamalrada bensediği gotik punk tarzından çok uzak.

    YanıtlaSil
  3. şekerim aslında bunların tarzı falan yok. bakıyo hangisiyle daha çok bahsedilir, giyiyo bi gareth pugh imzalı korkunç bişi bakıyo flaşlar patlıyor aaa bu tarz daha dikkat çekiyo demekki diyip gotik punk olmalıyım diyiyo :) aslında bu kadar basit :)

    YanıtlaSil
  4. evet sevgili Cin benimde Kruger favorim.

    YanıtlaSil
  5. Bence Deniz Berdan güzel taşımış kıyafeti. Ben oyumu ona verdim. Kölyesi alakasız ama ayakkabılar yakışmış elbiseye. :)

    YanıtlaSil
  6. Pelin'in şu yorumuna tamamen katılıyorum: bunların tarzı falan yok. bakıyo hangisiyle daha çok bahsedilir onu giyiyor...

    Deniz Berdan ve korkunç kolye süper alakasız olmuş bence..

    Ben Lindsay Lohan'ı seçtim, elbiseyi ceket ile iyi kombinlemiş hem trendi yakalamış hem de elbiseye "giydim çıktım" rahatlığı kazandırmış...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.