Kate Moss - BALMAIN

 


Balmain çılgınlığı devam ediyor. Kate Moss fütüristik bir Balmain ile karşımızda. Podyumda sergilenen bazı kıyafetlerin podyumda kalması taraftarıyım. Bu Balmain, Beyoncé veya Rihanna nın bir konser kostümü olsaydı bambaşka bir yorumda bulunurdum. Ama normal hayata inip bir davete bu kıyafetle katılmak kıyafetin albenisinide alıp götürmüş. Bu kişinin Kate Moss olması bile işi kurtaramamış.

Yorumlar

  1. pelincim en doğru yorumda bulunmuşun.gerçektende bazı kıyafetler sadece podyumda kalmalı. dediğin gibi şahane bir konser kostümü olurdu. rihanna da aptallığına doymasın. kaçırmış bu fırsatı ;)

    selin

    YanıtlaSil
  2. kadın süper ,elbise süper..

    YanıtlaSil
  3. Bence bazı kadınlar var ki Kate Moss, Daphne Guinness gibi, onların sahneleri katıldıkları davetler. Zaten ben Kate Moss'u kendi içinde iddialı olmayan bir kıyafetle düşünemiyorum, belirli bir noktayı aştıktan sonra markete giderken bile bir moda mesajı verir gibi bazı insanlar, yani bir anlamda o heryerde resminin çekileceğini biliyor ve sahnesini konuşturuyor diye düşünüyorum. Tabii bu benim şahsi fikrim; iddialı ve güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  4. değişik bir bakış açısı. paylaştığın için teşekkürler jane

    YanıtlaSil
  5. enfes olmus, pelin bu işi bilemiyosun maalesef

    YanıtlaSil
  6. konumuz bilmek bilmemek değil beğenip beğenmemek ki bunlar göreceli kavramlardır.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.