MÜJDELER OLSUN !!

 


Duyduk duymadık demeyinnn !!! Moda dünyasının en favori alışveriş web sitesi Net-a-porter, outlet sitesi açıyor. Ana sitede pahalı olduğu için alamadığımız ürünleri bir süre sonra theOutnet.com sitesinden çok daha uygun fiyata alabileceğiz. 200 markanın olacağı, her hafta yeni ürünlerin satışa çıkacağı ve yine Türkiye de dahil tüm dünyaya ürünlerin ulaştırılacağı bu harika site bendeniz de büyük bir heyecan yarattı.



Mesela bu şahane Chloé Ines clutch ın normal fiyatı 1380 dolarken bir süre sonra outlet sitesinden 690 dolara alabileceğiz. Ucuzluk politikası genelde %40 ile %60 arası. Bu hafta sonu açılması beklenen siteyi dört gözle bekliyorum.

Yorumlar

  1. Sayende haberim oldu ve öğrenir öğrenmez göz attım siteye. Her şey iyi güzel ama tek kötü nokta ürünlerin beden ve numara konusunda çok dar olması. Örneğin bir ayakkabı beğeniyorsunuz ama indirimde yalnızca 40 numarası var. :( Her şeye rağmen favorilerim arasına girdi bu site. Sık sık bakıyorum artık. :)

    YanıtlaSil
  2. ben bunu yarın konu edecektim benden önce davranmışın. bedenler ve ayakkabı numarası en büyük sorun. numaralarda 36-37 neredeyse hiç yok. bedenlerde hep büyükleri kalmış. bende hayal kırıklığı yarattı açıkçası. ama du bakalım daha çok yeni. biraz zaman vermek lazım

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.