Sarah Jessica Parker - CHRISTIAN LOUBOUTIN

 


Sanırım ilk kez konu başlığında bir ayakkabı kıyafet kimliğinin önüne çıktı. Sarah Jessica Parker ın artık o çok alıştığımız Balmain ceketi ve saten bluz ile pantalon takımı çok yakışmış. Saçları, inci kolyesi, makyajı ve Chanel 2.55 i herşey tam bir uyum içinde. Ama başrolde ki fuşya Christian Louboutin leri kimse kolay kolay geçemez.



Bu giymeye bile kıyamıyacağım Louboutinler toplam 4 renk. Kırık beyaz, Siyah ve Altın rengi diğerleri. Ama en güzeli fuşya olanı. Sipariş vermek isteyenler Barneys e göz atabilir.

Yorumlar

  1. Yanlız canım ayakkabıların rengi çok hoş.

    YanıtlaSil
  2. siyah elbise ile cok hos olmus =)

    kırmızı taban zirvesi genede Big'in sehri terkedip napaya tasındıgında son yemeklerinde giydigi ayakkabılardır benim için =)

    YanıtlaSil
  3. ay ay ay ay eveeet pembe louboutin ler !! miranda nın doğum suyu gelmişti üstlerine :))))

    YanıtlaSil
  4. this is love galibaa!! bu arada loubotin degil ama buna coook benzeyen(ayni renk arti tasi da var uzerinde) bir cift Guiseppe Zanotti Beymen Outletde gordum 38 ve 39u vardi, %50+%50 yani kacirmamak lazim!37 sebebiyle ben morundan yana kullandim tercihimi.

    YanıtlaSil
  5. ne diyosun offff :(( ben gebişlik yüzünden ayakkabı alımına bir süre ara vermek zorunda kaldım bu yüzden hafif bunalımdayım. zaten ayaklarda dolma olmaya başladı bile :)

    YanıtlaSil
  6. ayakkabılar bile kıyafeti kurtaramamış bence feleket...ziyan olmuş ayakkabılar.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.