ŞIK OLAYIM DERKEN KOMİK OLMAK

 


Rüküşlük konusunda hiç kuşkusuz Feryal Gülman'a gelene kadar onlarca isim sayabiliriz. Ama hem rüküş hemde komik olmayı başarmak için gerçekten becerikli olmak gerekir. Feryal Gülman sezonun trendlerini takip ederek fütüristik ceket ve omuzları yine bir başka trendle şalvar tipi bol pantalonla tamamlamış. Ve karşımızda tam anlamıyla moda kurbanlarından biri çıkıvermiş. Kıyafetde tek güzel şey YSL ayakkabılar.



Aynı ceketi Jasmine Guinness in üstünde daha şık bir halde görüyoruz. Kloş saten siyah etekle yerinde bir uyum yakalamış.

Yorumlar

  1. Feryal Gülman gerçekten kötü ama Ben Jasmine Guinnes'i de fazla beğenmedim. O ceket defiledeki gibi turuncu tonlarında bir mini ile tamamlanmalıymış :)

    YanıtlaSil
  2. ama canım o zaman da podyumdakinin aynısı diye racona uymazdı :) jasmine dediğin gibi iyi değil ama hiç olmazsa kötünün iyisi :)

    YanıtlaSil
  3. Ben tasarımın kendisini pek beğenmedim ve iki isme de hiç yakıştırmadım. Ama dediğiniz gibi Jasmine Guinness kötünün iyisi olmuş. Keşke insanlar sırf üzerindeki etiket için kıyafet giyinmekten vazgeçip kendilerine yakışacak olanı giyseler. Markanın tek başına yeterli olmadığını bir kez daha anladım.

    YanıtlaSil
  4. adını bilmediğim yorumcum haklısın. aslında dediğin gibi ceketin kendisi çirkin :)

    YanıtlaSil
  5. feryal gülman ince ve makul boyda bir kadın aslında çok gördüm kendisini. çok da güzel bir kadın, bayıldım. dolgu, botox gibi uygulamalardan yardım alsa da çok doğal bir güzelliği vardı

    ama nedense bodur gibi duruyor fotoğraflarda, bu kıyafet kendisini daha da kısa ve tombulumsu yapmış. hani seksi bir dolgunluktan bahsetmiyorum, basık ve kısa duruyor.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.