VENEDİK DÜĞÜNÜ

 
Ünlü yıldız Salma Hayek, mülti milyarder Fransız iş adamı François-Henri Pinault ile geçtiğimiz sevgililer gününde evlenmişti. Ama anlaşılan bir kere daha dostlarının da olduğu bir törenle evlenmek istediler. Hem de ne törenle. Venedik de La Fenice opera salonunda gerçekleşen nikaha dünyaca ünlü bir çok isim katıldı.

Salma Balenciaga imzalı gelinliğiyle gözleri kamaştırıyor.



Charlize Theron Christian Dior kıyafeti akıllıca kullanıyor. Maksi olarak nikaha, mini olarak da partiye katılıyor. En çok hoşuma giden ise bu kıyafeti topuklu ayakkabılarla giyerek yanlışa düşmemesi. Charlize gerçekten bu işi biliyor. Güzele herşey yakışırmış misali kusursuz bir görüntü !



Anna Wintour un kolları Chanel kıyafetde rahatsız edici bir görüntüde. Keşke Obama tarzı bir hırka giyseymiş. Penelope Cruz ile sevgilisi Javier Bardem in birlikte göründükleri ender anlardan biri. Gucci imzalı kıyafet hem seksi hemde çok güzel.



Frida Giannini kendi koleksiyonundan bir Gucci ile. Ashley Judd hafiften kilo alsa da şık beyaz straples kıyafetiyle çok hoş.



Lily Cole un gece mavisi Gucci straples kıyafetine bayıldım. Damat PPR ın başkanı olunca birçok kişinin PPR ın sahibi olduğu markalardan giydiğini görmek şaşırtıcı olmuyor. PPR ın bünyesinde olan markalar, Gucci, Yves Saint Laurent, Sergio Rossi, Boucheron, Bottega Veneta, Alexander McQueen (50%), Stella McCartney (50%) ve Balenciaga. Evet kızlar..Salma resmen dünyanın en şanslı kadınıdır geriside boştur :)

Yorumlar

  1. gelin ve gelinlik muhteşem ona hiç sözüm yok ancak Ashley Judd'un amele yanığı izlerinin üzerine straplez elbise seçimi kesinlikle affedilemez bence
    Anna Wintour da hiç değişmeyen sıkıcı saçları ve aşırı zayıflıktaki kolları ile tam bir Cadı'yı andırıyor bence...

    YanıtlaSil
  2. iconjane süper gözlerin var. ben o yanıkları görmemiştim. hakkaten birden bire kıro işi oluverdi :)

    YanıtlaSil
  3. birlikte olduklarını öğrendiğimden beri ben de aynı şeyi diyorum. dünyayı yöneten adam bir nevi:) salma da zaten prenses kadar, kraliçe kadar şık ve güzel.

    YanıtlaSil
  4. turkcede kardigan diye bir kelime yok.ingilizcede de yok.ingilizcedeki gibi soylemek istiyorsaniz kardigIn demeniz lazim.turkcede karsiligi olmayan kelimeler ingilizce kullanilabilir ama hirka demek basit mi kaliyor anlamadim?

    YanıtlaSil
  5. hayır basit kaçmıyor sadece hep cardigan olarak kullanmışımdır. hiçbir zaman türkçem kuvvetli diye bi iddiamda olmadı üstelik. aklıma gelirse hırka diye kullanırım yinede uyarın için teşekkürler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.