KRİZ LÜKSE TEĞET GEÇTİ !

 


Başbakanımızın meşhur "teğet geçti" sözü bir çoğumuzu deli etse de gördüğüm kadarıyla bazı sektörler gerçekten etkilenmemişe benziyor. Mesela tekstil sektörü ağır bir darbe almış olsada "lüks" sektöründe satışlar yerinde. Küçük ve orta sektörün yediği tokat, lüks sektörüne sevgi okşayışı gibi.

Moskova da bile bir çok ünlü marka kepenklerini indire dursun, İstanbul a erkek modasının en lüks ismi Brioni markası geliyor. Markaların Kapalıçarşısı Abdi İpekçi de 7 Mayıs da mağazasını açmış olacak. Biliyorsunuz bir süre sonra da nur topu gibi bir Prada'mız olacak.



Dünyayı yönetenlerin markası olarak bilinen, 63 yıllık tarihi olan Brioni’nin müdavimleri arasında Rusya Başbakanı Putin, ABD eski başkanları Bill Clinton ve George W. Bush, Nelson Mandela, Hüsnü Mübarek gibi devlet adamları, Al Pacino, eski James Bond Pierce Brosnan, yeni James Bond Daniel Craig, Donald Trump, Mesut Barzani de var.

260 metrekarelik mağazada kravatlar 150 euro, gömlekler 300 euro, takım elbiseler ise 3.500 eurodan satışa çıkacak. Eğer özel dikim yaptırmak isterseniz 15 bin euro yu gözden çıkarmak zorundasınız.

Yorumlar

  1. prada'nın yeni binasının aylık kirasının 250 bin euro olduğu söyleniyor.
    bizde zengin çooook...

    YanıtlaSil
  2. 250 binmi !!!??? aslında keşke gelmeseydide beymen de kalsaydı. şimdi alımı daha zor olacak. :(

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.