TEK SUÇLU LANVİN !

 
Michelle Obama nın bir yardım gecesine 540 dolarlık Lanvin spor ayakkabılarla katılması eleştirmek için fırsat arayanları epey sevindirdi. Vay efendim first lady bir yardım gecesine nasıl bu kadar pahalı bir ayakkabıyla katılabilirmiş. Ekonomik krizle boğuşan Amerikanın first ladysinin düşünceli olması beklenirmiş. Aksine Michelle Obama şu ana kadar hep genç yeteneklere şans verip giyimine fazla para harcamamasıyla takdirimi kazanmıştır. Varsın bir kerelik düşüncesizlik etsin.

Aslında Michelle Obama nın 540 dolarlık ayakkabısı dışında radikal görünümü daha bir dikkat çekici. First ladylerde böylesine spor bir tarzı görmek alışık olmadığımız bir durum. Gri capri pantalon ile gri/pembe ayakkabı harika gitmiş. Ama hırkasındaki sarı renk baklavalarla renk uyumu hafiften bozulmuş. Yine de görünüm çok hoşuma gitti.

Yorumlar

  1. bu kadına taktılar yaw. yok kolsuz giymemeliymiş yok bilmem ne. tam tersi 1300 dolarlık louboutin'lerden de giyebilirdi yani..

    YanıtlaSil
  2. bu amerikalılar iyice sapıttı, yani kadın yardım gecesine katılıp elinden geleni yapıyor zaten, kadının kişisel harcamasından size nedir? Tanesi 15.000 dolardan bir sürü Hermes çantası olan Victoria Beckham'ı ikon yapıp halka örnek gösterenler kendileri değiller sanki.
    Seda'ya da aynen katılıyorum, yok daha pahalısını da giyebilirdi Obama, ama ne yapsa yaranamicak gibi bu basına...

    YanıtlaSil
  3. hay ağzınıza sağlık kızlar. her kelimenize katılıyorum

    YanıtlaSil
  4. simdi yillarin savurganligini, gelen resesyonu filan first lady converse giyse kurtaracak sanki:)zaten bu hallere dusulmesinin sebebi bu kadar "sig" sularda yuzmek!

    YanıtlaSil
  5. styleboom'a da ayrıca katılıyorum
    derine inmenin vaktir.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.