VE TANRI ERKEĞİ YARATTI

 
Sarar Erkek Giyim, bu sene de dünyanın en gözde erkek modeli David Gandy ile çalışma kararı aldı. Geçenlerde reklam çekimleri için ülkemize gelen bu dünyanın 8. harikası adam, Hürriyet den Sibel Arna'ya kısa bir röpörtaj verdi. Röpörtajı okumak için TIKLA



İlk bakışta bronz teni, kara saçları ve mavi gözleriyle bir Akdeniz erkeğini andırsada aslında O bir İngiliz erkeği. 29 yaşındaki David Gandy, Yunan tanrılarını andıran fiziğiyle D&G markasının vazgeçilmezlerinden. Şu ana kadar bir çok markanın defile ve reklamlarında görünsede en büyük patlamayı D&G ile yapmıştır. Genelde kusursuz hatları olan erkekleri beğenmem. Benim tarzım daha çok yamuk ve karizmatik adamlardır :) Ama David Gandy dendimi akan sular durur :)



Kendisinin Sarar için verdiği resimleri beklerken bazı reklamlarını sizlere sunmak isterim. D&G Light Blue Reklamı insanda hemen bugün Possitano'ya da Capri'ye gitme isteği uyandırıyor.



Ve D&G nın iç çamaşır reklamı. Yönetmen Mariano Vivanco nun önünde saygıyla eğiliyorum. Yine muhteşem bir iş çıkarmış. Pavarotti nin sesiyle Puccini'nin Nessun Dorma'sı kulağıma hiç bu kadar güzel gelmemişti.

Yorumlar

  1. gercekten de Tanri erkegi yaratmıs, hele ki bunu yaratmıs cok iyi etmis=)
    ben D&G Light Blue reklamlarindan bu yana hastayım bu cocugaa ..
    offf bence muhtesemmm =)

    YanıtlaSil
  2. ellerine sağlık pelincim gece gece uykuya yatmadan ne güzel bir konu yapmışın. gandy'yi hayal ederek uyuyacam ;) üfff adam gerçektende de yunan tanrısı gibi şahane. allah sahibine bağışlasın ne diyim :(

    selin

    YanıtlaSil
  3. son reklamdaki yakın çekimlerde bakışları çok derin ve ben o derinlikte boğulmak istiyorum.

    YanıtlaSil
  4. kızlar bakıyorum coştunuz :)

    YanıtlaSil
  5. david'i gorup cosmamak elde mi =)
    seline katılıyorum, sanırım benim de bu gece ruyalarimi david suslicek :P

    YanıtlaSil
  6. haklısınız ne diyim. benim uzun zamandır süslüyor zaten. şu şovlara abudik gubidik adamları çıkaracaklarına yapsalarya bi sevap. adamların en güzeli sınırlarımız içinde millet uyuyor..tühh yazıklar olsun :))

    YanıtlaSil
  7. oy oy oy oy oy oy sabah sabah ne güzel gitti bu adam böyle :)

    YanıtlaSil
  8. adam felaket bişey. neler vermezdim böyle bir tipim olsun diye. Yaradan bazen çok adaletsiz oluyor.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.