ANNELİK MODASI

 
İşte anne olduktan sonra yeni parfümünün satışı için bunu pazarlama metodu olarak uygulayan biri daha...

Annelik eskiden o kadar sıradan bir hadiseydiki şimdiki ilgiyi doğal olarak anlamam zor. Anneyim bak diye kasım kasım kasılanlar, sanki yeryüzündeki tek anne kendisiymiş gibi caka atmalar, o minik yavruların ilk karelerinden milyonlar kazanmalar, 3 çocuğun oldumu kendini insanlığın kurtarıcısı gibi görmeler falan filan liste uzar gider. Okan Bayülgen bile programına çok çocuklu kadınları konuk etmişti. Benim dönemin annelerinde normal çocuk çocuk sayısı 3-5 idi. Annemler 5 kardeş, babamlar 3 kardeş. Eşimin ailesi aynı
3-4 kardeş diye gider. 30 yaşlarındaki çoğu kisinin büyük anneleri zamanında fabrika gibilermiş maşallah. Nedir bu şimdilerde sanki olağanüstü bir işmiş gibi ne kadar çok çocuk o kadar fazla annelik olgusu. Evlat edinmenin bokunu çıkaranlar, her kadın programında tüp bebek doktorları, manşetlerde sperm bankalarından anne olanlar, normalmi sezeryenlemi iddiaları, sevgilinin izni olmadan çocuk doğuranlar, anne olduktan sonra geçmişi silinenler ve birden bire meleğe dönüşenler...Anasını satayım herşey çocuk bazlı pazarlamaya döndü. Hayır acaba bende hamileyim diyemi bu kadar çok gözüme batıyor bu iş ?!

Yorumlar

  1. hayır canım sen hamile olduğun için değil, hakikaten bu iş çığrından çıktı, özellikle de "anne" olduktan sonra hakikaten neredeyse pornografik geçmişleri unutulup dünyanın en mükemmel kadını, en şahane annesi, en birinci eşi olan cici hanımlara dayanamıyorum! benim bile içim bulanıyor, sen hamile ve bu anlamda daha hassas olduğun için kimbilir ne haldesindir:)

    YanıtlaSil
  2. benim en çok sinirimi bozan Ebru şallı.Kadın evlendikten ve çocuk doğurduktan sonra namuslu kadın ayağına bürünmeleri yok mu!Aynı şekilde pınar altuğu da sevmiyorum

    YanıtlaSil
  3. al bide benden. yaşam gurusu halleri deli ediyo beni. daha evvel demet kutluay da ediyodu ama ebru gibi her yerde olmayınca sinirim daha bi azaldı :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.