BİR DİRHEM ET BİN AYIP ÖRTER

 


Oldum olası zerafet timsali olarak gördüğüm Kraliçe Rania'yı böylesine kötü ve rüküş göreceğim aklıma gelmezdi. Rania'nın yanında İngiltere Başbakanı Gordon Brown'un eşi Sarah Brown çok daha derli toplu ve hoş görünüyor. Üstünde pazar malı gibi görünen dikişleri ve simetrisi son derece kötü bir elbise var. Allah bilir bilindik bir markanın çok pahalı bir modelidir. Ama Rania'ya ne olduysa baştan aşağı feci bir halde. Hele hele kemer, ayakkabı ve portföy renginin aynı olması hiç olmamış.

Rania anlaşılan zayıflık saplantısını epey abartmış. Bu halde ne giyse yakışması zor ihtimal. Adeta atalarımızın bir dirhem et bin ayıp örter lafının doğruluğunu ispatlar gibi.

Yorumlar

  1. BU DEGERLI KANDIL GECESINDE,
    KAINATIN YARATICISI VE ALEMLERIN RABBI BAGISLAYICI VE
    ACIYICI YUCE ALLAH TUM DUALARINIZI KABUL ETSIN...

    YanıtlaSil
  2. Pelincim kesinlikle katılıyorum.

    Taze Nane dua etsin bari da preses biraz kilo alsın yoksa göz zevkimiz epey bir bozulacak gibi

    : ))

    YanıtlaSil
  3. bacakları çok ince!!!! pazarda çok daha şık elbiseler var, o derece kötü yani:)

    YanıtlaSil
  4. taze nane aminnn

    ferhan muzuruz bugün :)

    hani şahikacığımın dediği gibi şaşırdıımmm :)

    YanıtlaSil
  5. bu kadına o kadar bayılıyorum ki, konduramadım.. ama elbise gerçekten kötü, kombinasyonu aksine ben beğendim. zayıflığına ve elbisesinin duruşuna, dikişlerine pes diyorum..

    YanıtlaSil
  6. evet elbise bottega veneta;ama kemer seçimi ve zayıflık elbiseyi öldürmüş.Bu bedene herve leger bandaj elbise bile bol gelir.sevgiler

    YanıtlaSil
  7. türkiye gibi çoğunluğun en sevimli tabirle tombik -sevimsiz tabiri söylemeyeyim şimdi- olduğu bir ülkede reina tabiiki de size fazla zayıf gelir. bu bir dirhem et lafını da türklerin çıkarmış olması enteresandır. neden acaba gerçekten=) acaba çoğu türk kadınının genetik olarak zayıf olamamasından ve tüm hayatını salatalı otçul yaşama adayarak ancak zayıflayabilmesinden olabilir mi? oysa reina türk kadınlarının aksine hep zayıftı. madem et ayıp örter niye türkiyede her kadın sabahtan aksama kadar diyetlerle kafayı bozmuş? barışık olsa herkes kilolarıyla da genetik açıdan blessed insanları kıskanmasa. sarah brown'un öne çıkık midesine sarkık göğüslerine ve kalın parantez bacaklarına rania'dan daha güzel demek için gerçekten çaba gerekir.

    YanıtlaSil
  8. sevgili sara hızını alamamışın döktürmüşün ellerine sağlık..

    şahsen sana katılamıyacağım. reina yı zaten yazımdada gördüğün gibi bende çok beğenirim ve hep zarif bulmuşumdur. benim konuşmam bu resimlere göre. eğer sen bu resimlerde gördüğüne güzel diyorsan zaten aynı noktada buluşmamız imkansız.

    ve bana göre sarah brown gayet normal bir kadın. toplu olsada insanı Reina'nın kazuret görüntüsü kadar rahatsız etmeyen bir fizyonimeye sahip.

    ama şu bir dirhem et bin ayıp örter hakkında dediklerine sonuna kadar katılıyorum :)

    YanıtlaSil
  9. Kraliçe Rania değil miydi,Reina değil sanırım.

    YanıtlaSil
  10. doğrusun. yabancısı ile karıştırmışım kusuruma bakmayın

    YanıtlaSil
  11. bi su first ladylere bakın bi de bizimkine goz zevkimizi raina degil emine bozuyo bence giyim kusamı herseyi berbat bence cagdas turk kadınını nasıl temsıl eder yaa

    YanıtlaSil
  12. Yazar cok tesekkurler...

    Selamlar Ebru

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.