BU KADARIDA FAZLA !

 
H&M muhteşem satış ve pazarlama stratejilerine devam ediyor. Son olarak lüks ayakkabı markası Jimmy Choo ile işbirliği yapacağını açıkladı. Jimmy Choo işbirliği ile hazırlanan ayakkabı ve çantalar 14 kasım 2009 tarihinde 200 H&M mağazasında aynı anda satışa çıkacak.

Aslında kurnaz bir seyahat acentası H&M turları düzenlese eminim bizim gibi birçok fashionista tura katılır. Bizim H&M'in açılmasını yıllardır bekliyoruz. Matthew Williamson'ı kaçırdık bari şuna yetişsek fenamı olur ?

Yorumlar

  1. Haber verdiğin için teşekkürler Pelin. Şimdiden para biriktirmeye başlıyorum ben. :) Her ne kadar H&M favori markam olmasa da, Jimmy Choo'nun ellerinin değdiği tasarımlara sahip olmak isterim.

    derya

    YanıtlaSil
  2. yıllardır bizi H&M, H&M diye inletiyorlar, bence onu uzaktan sevmek aşkların en güzeli çünkü geldiği anda çıkacak izdihamı tahmin edebiliyorum. Mango da eskiden harika bir markaydı ama artık en son uğradığım yerlerden biri oldu. O yüzden üstümdeki şeyi herkeste görücek olduktan sonra H&M gelse nolur gelmese nolur? ama H&M turları iyi fikirmiş valla:)))

    YanıtlaSil
  3. ya bana kalsa H&M gelmesede olur. yani çok kaliteli bir marka değil aslında. ama pazarlamada üstlerine yok. bide son yıllarda bu anlaşmalı modacılarla çalışma işi feci tuttu ve beni bile cezbetti.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.