LANVIN SAVAŞLARI

 


Lanvin 2009 İlkbahar koleksiyonundan bu tek omuz elbisenin sarı rengini Feryal Gülman aylar öncesinden giymişti. Bu hafta da Ceyla Gölcüklü kırmızı renkle olanıyla pişti oluveriyor. Bu kadar dergilere çıkmayı sevenler nasıl özellikle bu hataya düşerler anlamak zor.

Nazlı Öztarhan ise sütlü kahve tonundaki kıyafetin maksi modeliyle karşımızda. Kıyafetin havasını broş ve kemerle değiştirmesi hoş bir hava katmış. Böyle kendi zevkini katanları görmeyi seviyorum.


Kaynak : Şamdan Plus

Yorumlar

  1. En çok Nazlı Öztarhan'ı beğendim. Kıyafetinin rengi çok hoş. Yaşına çok gitmiş bu elbise. Çok zarif görünüyor bence. Ceyla Gölcüklü ve Feryal Gülman arasında bir seçim yapmak zorunda kalsaydım Feryal Gülman derdim. Ceyla Gölcüklü elbisenin kıvrım detayını çok fazla yukarıya taşımış sanki. Boynunu tamamen kapatmış ve nahoş bir durum çıkmış ortaya. Feryal Gülman boynunu açıkta bıraktığı için daha hoş görünüyor.


    derya

    YanıtlaSil
  2. benimde tercihim Nazlı Öztarhan. tarzını koyması açısından kendisine koca bir artı. ve kıyafet üstünde çok zarif durmuş.

    YanıtlaSil
  3. ben de nazlı diyorum ve ceyla'ya olmamışşş diyorum.

    YanıtlaSil
  4. nazli'nin elbisesinin tonuna bayildimmmm:))

    YanıtlaSil
  5. Güzel blogunuza, maydanoz blog topluluğu arasında tanıtımı için bir sayfa ayırdım, selamlar.

    YanıtlaSil
  6. Bu üç elbisenin de kol volumlerında farklar var.Diktirmiş olabilirler mi acep?:))
    Ama üçü arasından seçim yap dersen, Nazlı Öztarhan derim ben de...

    YanıtlaSil
  7. kesinlikle haklısın :) bende arada kaldım acep diktiren varmı diye. ama bildiğim elbisenin kol volümlerinin çok oynak olduğu. istediğin gibi kabartabiliyosun yada şekil verebiliyosun. ama diktiren varsada şaşırmam. malum bizim sosyetemiz pek bir sever terzi dikişini :)

    YanıtlaSil
  8. ben nazlı öztarhan'ın tarzını her zaman son derece oturmuş modern ve şık buluyorum.
    oyluyorsak nazlı'ya gitti burada da oyum...

    YanıtlaSil
  9. Bence Feryal. Ceyda Hn'ımkini yorumlamaya bile gerek yok. Nazli Öztarhan bence biraz alaturka yapmış kiyafeti, assolist kostümü kıvamına sokmuş.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.