TEŞEKKÜRLER...

 
UPDATE: Asıl önemli detayı kaçırdım. Kliniğe gittiğimde Aşk-ı Memnu dizisinden Peyker yani Nur Aysan ile karşılaştım. Sırtı bana dönüktü ama sesinden şak diye tanıyıverdim. Yani ne yüzünü hiçbirşeyini görmeden tanıdım ya ben bile kendime yuh dedim :) Bundan dizilerin hayatımıza ne derece girdiği anlaşılıyor :)) Ve evet..Makyajsız sade bir sarı kıyafetle bile gerçekten çok güzel.

En nihayet yatak istirahatim sona erdi. Artık ev içinde rahatlıkla dolaşabilir, oturma pozisyonumda keyifle gazetemi okuyup, bloguma yazı yazabilirim.

İnsanın sağlıklıyken yatağa hapsolması ne kadar kötüymüş. Bahsettiğim arkaya yastık hafif oturmaca değil tamamen düz yatmaca. 2 gün anam ağladı. Annelerin değeri bugünlerde anlaşılıyor. Canım benim o hasta haliyle bir an yalnız bırakmadı beni.

Amniosentezim gayet başarılı geçti. Allahtan iğne korkum yoktur. Nerdeyse 30 cm uzunluğunda bir iğnenin karnınıza oradanda bebeğinizin evine ulaştığını düşünün. Doktorum bir milim bile kıpırdamayacaksın dediğinde inanın sanki biri " 1.2.3. tıpp !!" dedi. Sadece ben değil ultrasonda kıpır kıpır olan Ayça'm da hissetmişçesine put gibi kalakaldık ikimiz :)

İlerde yaptıracak olanlara umarım yardımcı olacaktır bu deneyimlerim. İnanın canınız hiç acımıyor. Sanki sivrisinek ısırığı gibi birşey hissediyorsunuz o kadar. Bu işin işlem sonrası endişesi daha büyük acı veriyor. Bu durumda en büyük destekçiniz eşiniz. Tatlı sözleri ve dokunuşları ilaç gibi geliyor.

Bol sıvı ve neredeyse sıfır hareketsizilikle geçen 2 gün sonrası en sonunda sizlerleyim. 2 hafta sonra yaşanacak sonuçlar endişesini şu an için arka plana attım ve günümü gün etmeye kararlıyım :)

Bu süre zarfında destekleriniz o kadar anlamlıydı ki bunu ifade etmek için sözcükler her açıdan yetersiz. Hepinize binlerce kez teşekkür ederim-riz :)

Yorumlar

  1. oh ne güzel, geçmiş olsun şimdilik. güzel haberlerini bekliyoruz pelincim.

    YanıtlaSil
  2. pelincim,

    çok sevindim, sonuçlar da çok iyi çıkacak umarım :) bir şey yapmadan tv bile izleyememeyen ben o yatağa hapsolma duygusunun verdiği sıkıntıyı çok iyi biliyorum :(

    neyse ki geçti, bitti. şimdi güzel sonuçlar alacaksın inşallah :D

    YanıtlaSil
  3. sonuçlar için ayrıca heyecan fırtınasınada girilecekde henüz erken. kafayı şimdiden takarsam ikimizede en büyük kötülüğü yaparım o yüzden sallamıyo ayaklarındayım :)

    YanıtlaSil
  4. Hatırlatmak istemediğim için yazmayacaktım ama dayanamadım. Babamda sürekli kontrol edilmesini gerektiren bir rahatsızlık var. Bu yüzden düzenli olarak tetkikler yaptırıyoruz. Bunların sonucunu beklememin ne kadar sıkıntılı bir şey olduğunu çok iyi bilirim. Ne kadar umursamaz davranmaya çabalasan da, bir yerden sıkıştırıyor hep. Ama için rahat olsun Pelin, en büyük kısmını atlattın çok şükür. Bence içini ferah tut çünkü her şey yolunda gidecek. Dualarım seninle.. :)


    derya

    YanıtlaSil
  5. çok teşekkürler deryacım..

    canım az çok ne hastalığı olduğunu tahmin ediyorum. güçlü olmaktan başka çaresi yoktur o meledin. inşallah herşey istediğiniz gibi sonuçlanır..

    YanıtlaSil
  6. pelincim iyi geçmesine ve iyi hissetmene çok çok sevindim.
    en kısa zamanda daha da güzel haberlerinizi duyarız inşallah.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  7. saol ferhancım..inşallah haberlerde güzel olacak..

    YanıtlaSil
  8. geçmiş olsun ben daha yeni okuyabiliyorum yazılarını.sınavlarım vardı bu ara hep koşturmaca içersindeydim.Küçük hanımefendiyle iyi olduğunuzu duyduğuma çok sevindim:)Öpüyorum çok seni güzel anne:)

    YanıtlaSil
  9. oh! ben de bu post'u bekliyordum:)

    çok sevindik pelincim, nice sağlık dolu günler senle ve ayça'nla olsun:) dualar ettik enerjiler yolladık yani, tabi her şey yolunda gidicek:) sonuçlar da harika çıkacak inşallah. sevgiler

    YanıtlaSil
  10. jojeecim saolasın canım benim.

    sedacım çok naziksin tekrar tekrar binlerce teşekkürler ilgi ve alakanız için

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.