ANKET SONUÇLARI !

 


Sosyetimizin En Şık İsmi? ve Sosyetimizin Ikonu ? anketleri sona erdi. Sonuçlar çarpıcı :

Sosyetemizin Ikonu anketinde galip gelen Hiçbiri cevabı oldu. Bunda oy veren 293 kişiyle aynı fikirdeyim. Seçilenler arasında Eda Taşpınar ilk sırada. Ivana Sert 2. Deniz Berdan 3. sırada. Eğer bu anket çok bilinen bir sitede yapılsaydı ve sonuç böyle olsaydı sanırım Deniz Berdan sinirinden çatır çatır çatlardı. O kadar uğraş didin şöyleyim böyleyim de sonrada bir Rus kırosu kalksın senden daha tarz sahibi seçilsin :)



Sosyetemizin En Şık İsmi anketinin galibide Hiçbiri cevabı oldu :) Ne Begüm Şen, ne Derin Mermerci ne de Özlem Önal. Seçilenler arasında ise ilk sırayı Derin Mermerci alıyor. Ardından sırasıyla Begüm Şen ve Özlem Önal geliyor. Merak ediyorum acaba hiçbiri diyenlerin en şıkları kimler. Yoksa bunlar kızgınlık ve bıkkınlıkla kullanılan oylarmı.

Yorumlar

  1. Rus kirosu! Pelin' cim, bu sefer bombayi sen patlattin yanii, bravo! Bayildim bu sifata...Hele o 2. resimdeki pozuyla kirolugunu bir kez daha tescil ettiriyor hatun:)

    Evet bencede biraz kizginlik ve bikkinlik oylari hakim olmus anket sonuclarinda...Sevgiler!

    Bu arada benim en chic ismim Derin Mermerci ve Martha:)

    YanıtlaSil
  2. Kendi adıma cevap veriyorum. :)

    İlk ankette oyum hiçbiri'ne gitti. Çünkü listedeki isimlerin hiçbiri benim için ikon olacak kadar stil ve tarz sahibi insanlar değiller. Senin de geçmişteki yazılarında dile getirdiğin çok güzel bir nokta vardı Pelin, farklı ve marjinal giyinmek ikon olmak değildir bence. :)

    İkinci ankette oyumu Begüm Şen'e verdim çünkü kendisinin tarzını gerçekten çok beğeniyorum. Günlük ve gece kıyafetlerini inceleme fırsatını bulduğum için bu kadar rahat konuşuyorum. Rüküş gördüğümü hiç hatırlamıyorum. Eminim çok azdır.

    derya

    YanıtlaSil
  3. nesliecim en bombası senden ama..süreyya sultan :) martha fazla bilinmiyo henüz o yüzden çok bilinenlere eklememiştim. ama bundan sonrakilere rahatlıkla girer. benimde favorilerimden artık.

    deryacım öyle diyoruz ama yurt dışında bile rihanna gibi absürd bi kadınada stil ikonu diyorlar. lady gaga bile bir ikon sayılıyor. dünya kafayı yedi sanırım. kalemimin son damlasına kadar bu tarza karşı savaş vereceğim işte :) belkide yeni jenerasyon bi madonna bi MJ bi hepburn bir diana yı yaşamadıkları içinmi acaba. biz öyle isimleri yaşadıkki şimdikiler komik geliyo herhalde.

    bende begüm şen in hiç kötü giyindiğini görmedim henüz. birde boylu poslu pek bir güzel hatun. çuvalı bile güzelleştirir o derece.

    YanıtlaSil
  4. yalnız İvana Sert, Rus değil. Kendisi Sırbistanlı, Balkan yani.

    YanıtlaSil
  5. nerden aklımda rus kalmışki anlamadım. saol canım bilgi için.

    YanıtlaSil
  6. böböyüm ilkine "hiçbiri" oyunu verenlerden biri de benim :D

    "rus kırosu" kısmını okurken patladım resmen puhaha diye. neyse ki ofiste kimse yok. ama deniz berdan da olacak iş değil ya :D

    gerçekten bu isimler arasında "bu hatun da süper ya, bilio işi" diyebileceğim kimse yok. bir güzel olsalar bir batırıyorlar işi.

    YanıtlaSil
  7. olsun missred'ciğim yaa, o bizim gönüllerimizin rus kırosu bundan böyle
    ehi ehi

    YanıtlaSil
  8. heh Hesi, ben de şimdi onu dicektim, ha rus kırosu ha balkan kırosu farketmez kadın resmen kıro:))))Buarada seçtiğin fotoğraflar süper Pelin, hepsi birbirinden zevksiz seçimler, gerçi pek zorlanmamışsındır, çünkü bunların bir tane elle tutulur kıyafetleri yok ki!!! Yalnız bundan sonra ne zaman moralim bozulsa gülmek için bu postu açacağım. Eda'nın 3. kıyafeti, Deniz Berdan'ın 4. kıyafeti ve İvana'nın 2. hali beni kopardı:)))))

    YanıtlaSil
  9. bunların hepsi kamera gördümü Ivana gibi sapıtıyolar aslında :)) kocası ise ayrı bir kıro..hadi diğer ikisinin adamları idare ederde yurdal sert facia facia :))

    YanıtlaSil
  10. aaa ben niye görmedim bu anketiiii! rus kırosu sırp görmemisi kismi sahen tespit:)) koptum. tuh gorsem en siklara bi ozlem onal oyu atardim o kessin!

    YanıtlaSil
  11. :))eğlendim vala okurken...

    YanıtlaSil
  12. cok pardon ama bu kadınlar şık olmak için giyinmiyorlar degil mi? ne rezalet kıyafetler bunlar böyle!!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.