GUCCİ YENİ SEZON REKLAMLARI

 
Büyük markaların yeni sezon reklamları teker teker ortaya çıkıyor. Böyleliklede yeni sezon hakkında ip uçlarına sahip oluyoruz. Mesela Gucci'nin 2009 Pre-fall reklamlarındaki başrol şahane ve çok seksi bir ayakkabıya ait. Bunun yanısıra hem 70'lerin Stüdyo 54 dönemlerini hemde 80'lerin glam rock dönemlerini andırırcasına payetler, parlak ve simli kumaşlarla renkli gömlekler dikkati çeken ilk unsur. Özellikle Andy Warhol'u andıran erkek model enteresan bir detay.

Sienna Miller geçen gün katıldığı son filminin Japonya prömiyerine baştan aşağı reklamlarda da görülen ceket ve pantalonla katıldı. Beni şaşırtan ayakkabısına kadar Miller'ın defile kıyafetini copy/past yapmış olması. Kıyafeti Miller'ın üstünde hiç beğenmedim.. Üstelik bu tarz bir kıyafete son derece koyu bir makyaj ve kısa saçlar çok daha hoş giderdi. Kıyafetin glam rock esintileri gitmiş, at kuyruğu ve hafif makyajla tüm havası sönüvermiş.

Yorumlar

  1. merhaba...Daha çok yaz olur mu? çünkü ben böyle moda ve magazin kavramlarının anlatıldığı yazıları daha çok begeniyorum..Cogu insanın burun kıvırdıgı magazine ise kaliteli oldugu ölçüde bayılıyorum..ve bunu hep söylüyorum..magazin aslında güzel kullanılırsa aslında çok da işe yarayan birşeydir.Misal...Benim bir arkadaşım çok önemli birinin yönetici asistanı..amamesela kız bu isimlerin cogunu tanımıyor.yarın öbir gün pot kırması an meselesi..bu çokönemli..Ben de mesela gerçekleştirdiğimiz bir açılışta bütün celebritylerin kimliklerini çok iyi bildiğimden dolayı herkese bir şekilde ismi ile hitap ederek standımıza çekmeyi başardım..kimle ne konusunda konuşacagımı ayarladım..o nedenle seninde yazılarını çok begeniyorum..Bir de konun hakkında bilgi sahibisin..

    Bu arada senin yazılarını copy paste yapan bilent cankurt'a ne oldu..En son beymen brasserieden yaptığı çalışanında kene çıkan restaurant haberinde kullanılan fotografı nedeni ile özür diliyordu..Acaba başına birşey mi geldi? bugün yazmadı da?

    YanıtlaSil
  2. Bu yıl YSL platformlarına takmıştım, sanırım şimdi sırada bunlar var. Ayakkabıları çok beğendim gerçekten. Benim olsalar giymeye kıyamam. :)


    derya

    YanıtlaSil
  3. sevgili capdelicino elimden geldiğince burayla ilgilenmeye çalışıyorum. sırf yazı olsun diye konu yapmak istemiyorum. hoşuma giden ve konu hakkında hakim olduklarımı haber almayı tercih ediyorum. mesele birçok ünlünün ne giydiğini konu edebilirim ama onun yerine A-list yada gerçekten dikkat çekici olanlarını eliyorum.

    ayrıca magazin konusunda dediklerine sonuna kadar katılıyorum. magazin dozunda oldumu gerçekten eğlenceli ve benim için insana mutluluk hormonu salgılayan bir hobi :) cemiyet hayatında insanları tanımak tabiki bazı sektörler için çok önemli. zamanında en üst düzeylerde görev aldığım için aslında çoğuyla tanışıklığım bile vardır. o yüzden kimliğimi fazla afişe etmem. ama aslında cesaretim olsa sıkı bir cemiyet dedikodu sitesi yapardım ve emimim gayetde başarılı olurdum. hehe ama buna ne cesaretim nede zamanım var açıkçası. arkadaşına söyle senden ders alsın yada en azından burayı takip etsin. değindin nokta çok önemli. birine ismiyle hitap etmek her zaman egoya hitap eder.

    bülent cankurt a gelince, sanırım tatilde çünkü bu hafta başından beridir yazıları yok. ama tatilde olduğunu belirten notunuda görmedim..sabah ilk açtığım köşedir. umarım beymen brasserie fiyaskosu başına iş açmaz. ben ilk okuduğumda eyvahhh demiştim çünkü. en azından kimliği biraz daha saklayabilirdi. fazla belli etmiş.

    YanıtlaSil
  4. derya benim dolma ayaklarımla bu sezon hiçmi hiç şansım yok. giyebilecek olana kadarda yeni sezon gelecek. bu sezon tüm çıkan cicilere haset ve kıskançlıkla bakacam artıkın :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.