HAFTANIN ŞIKI !

 
Yazlık yerlerde millet açılsın saçılsın, düğünlerde en pahalı tuvaletler yarışsın, benim bu haftaki şıkım sade bir bayan. Sanem Kardıçalı. Ralf Tezman'ın uzun zamandır sevgilisi olan bu hoş bayan, beyaz uzun İspanyol paça pantalonu, gri kolsuz bluzu ve kıyafetine giden portföyü ile gayet rafine bir gündelik şıklık içinde.

Ben kendilerini hem fiziki hemde tarz olarak Derin Mermerci'ye feci benzetiyorum. İşin tuhafı Ralf Tezman'ın kendilerinden önceki sevgiliside Derin Mermerci idi. Kısacası ortaya karışık bir kebap misali :)

Kaynak : Hello

Yorumlar

  1. sanem kardıçalı daha aptal sarışın gibi ama daha güzel yüz olarak. Derin Mermerci'nin ise çok sağlam bir duruşu var, ben o kadını acaip beğeniyorum. Sanem Kardıçalı'nın giyim stilini ben de beğeniyorum ama sanki hiç spor giyinmiyor hep klasik gördüğüm kadarıyla en azından.

    YanıtlaSil
  2. yok yok spor olduğu zamanlar çok. hepsindede gayet şık. ama Derin i geçecek kadar değil. aslında biraz tip değiştirse belki kendine has bir stilin sahibi olacak. çünkü şanssızlığı benzediği hatun feci şık giyiniyor.

    YanıtlaSil
  3. bende kesinlikle ilk gördüğümden beri derin mermerciye benzetiorum bu hatunu :)

    YanıtlaSil
  4. evet bende katılıyorum benzerlik konusuna..ve bir de bu kızın hep yüzü asık..

    YanıtlaSil
  5. Gerçekten çok şık ve zarif görünüyor..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.